Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k
  • ⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu sana önerim bir içki uzmanı olarak Yeni Rakı Yeni Seri :) Piyasa da "Kız Rakısı" diye geçer anason kokusu ve tadı daha azdır :) @Selly denedin mi bilmiyorum sana da tavsiye edebilirim. Çok su az rakı mide bulandırır çok tavsiye etmem 1/3 rakı 2/3 su iyidir :)

En hafif rakı kesinlikle Beylerbeyi Göbek rakısı.
    Ve rakı her zaman buzsuz içilir, buz atmayın içine. Neden mi? Çünkü buz attığınızda ilk su oranı az olur ve tadı acı gelir. Eğer acı olmayacak şekilde ayarlayıp buz atarsanız, bu sefer de buz eriyip su oldukça ve rakıya karıştıkça tadı da değişir ve ağız tadını bozar, rakılığı kaçar.

Her zaman rakı ve su oranı 1/1 olmalıdır. Bardağın yarısı rakı yarısı su olmalıdır.
    20 küsür senedir rakı içen bir Tekirdağlı olarak söylüyorum bunları lütfen dikkate alın :D

• @abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Missouri'deki Gateway Arch'tan herkese günaydın :)
    Son zamanlarda instagram'daki esprili videolarda görmüşsünüzdür belki bu kemeri.

Gateaway Arch.png

Hiç video denk gelmedi valla nasıl bir espri acaba :D

• @abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu sana önerim bir içki uzmanı olarak Yeni Rakı Yeni Seri :) Piyasa da "Kız Rakısı" diye geçer anason kokusu ve tadı daha azdır :) @Selly denedin mi bilmiyorum sana da tavsiye edebilirim. Çok su az rakı mide bulandırır çok tavsiye etmem 1/3 rakı 2/3 su iyidir :)

En hafif rakı kesinlikle Beylerbeyi Göbek rakısı.
    Ve rakı her zaman buzsuz içilir, buz atmayın içine. Neden mi? Çünkü buz attığınızda ilk su oranı az olur ve tadı acı gelir. Eğer acı olmayacak şekilde ayarlayıp buz atarsanız, bu sefer de buz eriyip su oldukça ve rakıya karıştıkça tadı da değişir ve ağız tadını bozar, rakılığı kaçar.

Her zaman rakı ve su oranı 1/1 olmalıdır. Bardağın yarısı rakı yarısı su olmalıdır.
    20 küsür senedir rakı içen bir Tekirdağlı olarak söylüyorum bunları lütfen dikkate alın :D

Neee yarısı rakı yarısı su mu sen beni öldürücen mi yahu 😄

• Rakı içmeyi denemeye bir türlü cesaret edemiyorum hem çok kokuyor hem de acı falan dendiği için hiç benlik değil gibi :beaming_face_with_smiling_eyes: Ben diğerlerinden devam :D

• ⭐⭐

@Simge-Kutlu yaaa bırak... ben size bunun bir ileri boyutunu daha söyleyeyim... iyi biraz daha bekleyip bunların kocasının kullandığı Renault marka arabalarına binip gittiklerini de görebilirdiniz...

• @debbieLA77 sabah sabah atarlanmışız :D

• ⭐⭐

@tolgasatir her zaman var atarımız giderimiz :)

• @debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu yaaa bırak... ben size bunun bir ileri boyutunu daha söyleyeyim... iyi biraz daha bekleyip bunların kocasının kullandığı Renault marka arabalarına binip gittiklerini de görebilirdiniz...

Ahhhh evet mümkün gerçekten 🤦

• @berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Rakı içmeyi denemeye bir türlü cesaret edemiyorum hem çok kokuyor hem de acı falan dendiği için hiç benlik değil gibi :beaming_face_with_smiling_eyes: Ben diğerlerinden devam :D

Yani bı dene belki seversin diycem ama... 🙈

• @Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Rakı içmeyi denemeye bir türlü cesaret edemiyorum hem çok kokuyor hem de acı falan dendiği için hiç benlik değil gibi :beaming_face_with_smiling_eyes: Ben diğerlerinden devam :D

Fırsat bulursam deneyeceğim ama bilemiyorum önyargılıyım şu an :face_with_tears_of_joy:

@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Fırsat bulursam deneyeceğim ama bilemiyorum önyargılıyım şu an :face_with_tears_of_joy:

Hayatımda bı kez denedim daha o zaman evli değildim eve gittiğimde çirkin şeyler olunca annem gelip ya kızım sen kendine bı baksana bı damlasin senin neyine rakı içmek hem içmeyi bilmiyosun hem de niye bu kadar cok iciyosun niye niye diye söylendi durdu en son bi daha rakı içtiğini görürsem gebertirim seni dedi bana ve gitti 😄

Hayatımda bı kez denedim daha o zaman evli değildim eve gittiğimde çirkin şeyler olunca annem gelip ya kızım sen kendine bı baksana bı damlasin senin neyine rakı içmek hem içmeyi bilmiyosun hem de niye bu kadar cok iciyosun niye niye diye söylendi durdu en son bi daha rakı içtiğini görürsem gebertirim seni dedi bana ve gitti 😄

@berolika Yani rakı konusunda caydırıcı olan rakının kendisi miydi yoksa annem miydi hala emin değilim 😄

• ⭐⭐

@Simge-Kutlu içiniz rahat etsin gerçek ihtiyaç sahibi istemez sebepsiz yardım eden hele göstere göstere biri oldu mu küfür ediyor gibi hisseder çocuklara yazık oluyor
    Ben küçükken bir kere badana yapıyoruz annemle annemde soyleniyor badanacı tutmadık diye kapı çaldı iki kadın dileniyorlar annemde gelin ablam iki saat yardım edin hem çalışın hem kazanın dedi gülüp senin anan güzel mi dediler 😄

@berolika Yani rakı konusunda caydırıcı olan rakının kendisi miydi yoksa annem miydi hala emin değilim 😄

Ahahahssd anneler annelerimiz... Bizim evde alkol alınmıyor benim aldığımı da bilmiyorlar o yüzden temkinli hareket ederim hep biraz da açığa çıkmamak için aslında :grinning_face_with_smiling_eyes: Rakıya bir şans daha verebilirsiniz gibi geldi sanki bana :grinning_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐

@abrakadabra, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Missouri'deki Gateway Arch'tan herkese günaydın :)
    Son zamanlarda instagram'daki esprili videolarda görmüşsünüzdür belki bu kemeri.

Gateaway Arch.png

Hiç video denk gelmedi valla nasıl bir espri acaba :D

Pek hoş bir espri değildi tahmin edebileceğiniz üzere :D

• ⭐⭐⭐

@berolika yukarda yazdığım rakı sana da uygun :D Yeni rakı yeni seri :)

• @Zelene, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Simge-Kutlu içiniz rahat etsin gerçek ihtiyaç sahibi istemez sebepsiz yardım eden hele göstere göstere biri oldu mu küfür ediyor gibi hisseder çocuklara yazık oluyor
    Ben küçükken bir kere badana yapıyoruz annemle annemde soyleniyor badanacı tutmadık diye kapı çaldı iki kadın dileniyorlar annemde gelin ablam iki saat yardım edin hem çalışın hem kazanın dedi gülüp senin anan güzel mi dediler 😄

Aaa yazıyı okurken kafamda gerçekten de gelip yardım ettiklerini ve para kazandıklarını düşündüm tamamını okuyunca ben şok 😄

• @goodluck zamanlaman yanlış :D

Ahahahssd anneler annelerimiz... Bizim evde alkol alınmıyor benim aldığımı da bilmiyorlar o yüzden temkinli hareket ederim hep biraz da açığa çıkmamak için aslında :grinning_face_with_smiling_eyes: Rakıya bir şans daha verebilirsiniz gibi geldi sanki bana :grinning_face_with_smiling_eyes:

😄 Aman yok yok ben almayayım 🙈

• @abrakadabra yok hafiflikten değil de bunda anason kokusu ve tadı daha az diğer rakılara oranla :) ayrıca bir tekirdağlıdan oran almakta tehlikeli :D :D

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k