Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

adamın biri olay bu falan diyordu :)) her bastığımda farklı bir video çıkıyor bu arada
En Eski Komedi Dükkanı on Instagram

kızım ilk doğduğunda halama sormuştum. Kendisi ben küçükken Amerika ' ya green card kazanıp gitmişti. Nasıl oluyor nerden başvurmak lazım vs diye. Aracı kurumlara çok yüksek ödemeler yapıyorsun onlar başvuruyor senin adına vs dedi. (standart işe yaramayan akraba modeli işte) (7 kat el daha iyidir her zaman
) eşimde kabul etmez yani istemez diye hiç sormadım konusunu bile açamadım. Taki 2022 greencard çekiliş sonuçlarından sonra youtube dan Ecem le Ömürün videosuna tesadüfen denk gelene kadar. Eşime dedim ya başvursak mı ücretsizmiş ama pasaport lazım başvuru için. Olur deneyelim dedi. Pasaport çıkardık 10 yıllık gerçi pasaport şansı kalktı (bence kötü oldu.) Şimdi ise çok pişmanım keşke o zaman konusunu açsaymışım belki şimdiye kadar çoktan gitmiştik. Kızım da orada büyürdü.