@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@MySea yapılması istenmeyen bir çekiliş için neden böyle bir zamana sıkıştırmaya çalışsınlar. Sürecin başından beri umudumuzu ayakta tutucaz diyerek boşa dayanaksız temellere ümit bağlamaya çalışıyoruz maalesef ve asıl konuyu kaçırıyoruz adamlar bu çekilişi yapmak istemiyor. Hali hazırda ellerinde kazananların olduğu dönemde vizelerini vermeyen bir ortamda yeni kazanan seçmelerini bekliyoruz
En gerçekçi yorum.
Ben aylardır aynı şeyi söylüyorum, malum şahsa DV çekilişini durdurmak için bir bahane gerekti, bulundu ve durduruldu. Çekilişle ABD vatandaşlığı verilmesine karşı zaten, çok pahalı bir şeyi bedavaya veremeyiz, bu çok saçma diye beyanı var. Kimseye umutsuzluk veriyor gibi olmak istemem ama ben insanların yerinde olsam Türkiye'deki işime/gelişimime/kariyerime odaklanmayı, yurtdışında başka ülkelere giderek kendimi geliştirmeyi, veya maddi durumum elveriyorsa ve iş planım varsa B2 vizesi ile gelip gözlemler yapıp iş kurma yönünde adımlar atmayı denerdim.

adamın biri olay bu falan diyordu :)) her bastığımda farklı bir video çıkıyor bu arada
Instagram

kızım ilk doğduğunda halama sormuştum. Kendisi ben küçükken Amerika ' ya green card kazanıp gitmişti. Nasıl oluyor nerden başvurmak lazım vs diye. Aracı kurumlara çok yüksek ödemeler yapıyorsun onlar başvuruyor senin adına vs dedi. (standart işe yaramayan akraba modeli işte) (7 kat el daha iyidir her zaman
) eşimde kabul etmez yani istemez diye hiç sormadım konusunu bile açamadım. Taki 2022 greencard çekiliş sonuçlarından sonra youtube dan Ecem le Ömürün videosuna tesadüfen denk gelene kadar. Eşime dedim ya başvursak mı ücretsizmiş ama pasaport lazım başvuru için. Olur deneyelim dedi. Pasaport çıkardık 10 yıllık gerçi pasaport şansı kalktı (bence kötü oldu.) Şimdi ise çok pişmanım keşke o zaman konusunu açsaymışım belki şimdiye kadar çoktan gitmiştik. Kızım da orada büyürdü.