Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Evet ben de aynı fikirdeyim. Hafta sonları 1000 $ meselesini merak etmiştim. Teşekkürler.


  • Bazen houstonda haftasonları gece 4-5 saat lyft ile takılıyorum. Akşam 10 dan sabaha karşı 3 gibi bırakıyorum. Eğer xl gelirse iyi kazanıyorsunuz ama standart x ise kazanç yarı yarıya düşüyor. Gündüz kullanımımda xl hiç gelmiyor ve kısa mesafe oluyor. O yüzden houstonda lyft uber yapacak varsa bence bu işi 2. İş olarak haftasonları gece çalışmak için düşünebilir.
    Gece saatlik ortalama yaklaşık 20
    Gündüz saatlik ortalama yaklaşık 10 gibi geliyor.

    Benim tavsiyem houstondakiler x ile bu işe gireceğine saatlik 10-12 veya daha fazlasına biyerde çalışıp haftasonları bu işi ek olarak xl yapmaları yönünde.

    Unutmadan;
    X mil başına yaklaşık 1 dolar
    Xl mil başına yaklaşık 2 dolar ödüyor


  • @yekta yapabilir. Ancak New York'ta Uber/Lyft yapabilmek icin TLC ehliyetine ihtiyaciniz var. Bu ehliyeti vermeyi de bu ayin basinda durdurdular. Bunu suradan okuyabilirsiniz: http://www.nyc.gov/html/tlc/downloads/pdf/fhv_law_summary.pdf


  • Merhaba,
    Uber veya Lyft yaparken araba sigortasına bunları yaptığımızı söyleyip, sigortaya bunu işletmelş miyiz?
    İşletince sigorta ne kadar artar?
    İşlenmezse bir kaza durumunda sigorta şirketi ödeme yapmayabilr mi?
    Teşekkürler.


  • @divionyedi
    uber in kendi sigortasi var lyft i bilmiyorum ama onun da vardir muhtemelen.Uygulama acikken yapilan kazalarda onu kullanabiliyorsunuz ama ugrastiriyor soyliyeyim 🙂


  • @aliarmgn Teşekkür ederim.


  • Uberdr arabanın mutlaka adınızamı kayıtlı olması gerekiyor yoksa insurance de adımızın olması yeterli mi??


  • @maranty kendime ait olmayan bir aracın sigortasında sadece ek sürücü olarak geçiyorum ve Uber’dan onayı aldım.


  • Selam Arkadaşlar uber yaptığımız sürece ileride emeklilik için çalışmış sayılıyor muyuz ve uber yapıp herhangi bir insuranceden faydalanmak mümkün müdür??


  • Uber de kayıt olduğumuz eyalet dışında bir eyaletten yolcu alabilir miyiz?


  • selamlar
    uber/lift için en çok kazanabileceğimiz eyaletler hangileridir arkadaşlar.?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @smyael Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:

    selamlar
    uber/lift için en çok kazanabileceğimiz eyaletler hangileridir arkadaşlar.?

    su Fortune'un gecen yil hazirladigi grafik:
    alt metni

    Su da birkac yil once SherpaShare'in Uber ve Lyft icin hazirlamis oldugu sehirlere gore kazanc haritasi:
    alt metni


  • @smyael Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:

    selamlar
    uber/lift için en çok kazanabileceğimiz eyaletler hangileridir arkadaşlar.?

    Benim bildiğim bir kaç kişi var san franciscoda haftalık 1000 doalrı rahat geçiyorlar. Biri hafta içi beş günde 1250 yapıo hatta üstüne bir de sadece lyft birde araç kirası.


  • @gkhanfeez Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:

    @smyael Uber ve Lyft Şoförlüğü içinde söyledi:

    selamlar
    uber/lift için en çok kazanabileceğimiz eyaletler hangileridir arkadaşlar.?

    Benim bildiğim bir kaç kişi var san franciscoda haftalık 1000 doalrı rahat geçiyorlar. Biri hafta içi beş günde 1250 yapıo hatta üstüne bir de sadece lyft birde araç kirası.

    teşekkür ederim cevap için. 🙂


  • @crazycells çok teşekkür ederim. araştırmalarım için çok güzel bir kaynak oldu 🙂


  • @maranty hayır sayılmıyor. emeklilik işini kendinizin halletmesi gerekiyor.


  • @crazycells bu harita fikir veriyor gibi gözüküyor ancak tam olarak ihtiyacımız olan bilgiyi vermiyor çünkü harita da yolculuk başına ne kadar para kazandığı anlatılıyor. peki bir kişi bir yolculuk için ne kadar beklemeli bu diğer bir soru. bir yolcuyu aldı bir yere götürdü, götürdüğü yerde yeni yolcu alabilecek mi? aylık kaç mil yapacak ? araç tamiri tahmini ne kadar, benzin ne kadar, yılın hangi ayları işler durgun, o şehirde çalışmak için hangi lisansları almak gerekir, bu lisanslar kaç para vs. bu sebeplerden dolayı en iyi bilgi o şehir de bu işi yapan kişiden direk alınan bilgidir. haritayı açıp bakın San Francisco'nun doğusunda ortalama 5 dakikada yeni talep gelirken San Francisco'nun batısında bu süre artar 20 dakika bekleyip talep alamadığınız zamanlar olur. San Francisco çok küçük bir şehirdir 7 mile 7 mil bir şehirdir. ayrıca yukarıdaki grafikdeki bilgiler 2015 yılına ait. 2015 yılında lyft mil başına 2$ veriyordu şimdi 80 Cent zor kazanıyorsun.
    Bu işi yapmak isteyen arkadaşlara bir uyarım olacak, bazı atıp tutan tipler vardır, ayda 10.000 kazanıyorum falan atarlar, bunlara itibar etmeyin, egolarını tatmin eden ezikler, bu ezik tipler yüzünden uber select işine girdim, bana ayda en az 8000 kazanırsın dedi, netice 6 yıllık kredi elimde patladı. en iyi çalışmak istediğiniz şehre gelin 1 ay araç kiralayıp çalışın, bir fikriniz olsun sonra karar verin.


  • @gkhanfeez tabi günde kaç saat çalışıyor


  • Sevgili arkadaşlar, uber ve lyft işine bakarken, kimin ne kadar kazandığı size bir ölçü olmamalı. hergün 12 saat çalışıp aplikasyon kendisini offline alana kadar çalışan kişiyle, günde 8 saat çalışan kişi bir olmaz. hergün 12-13 saat çalışan kişinin sağlıklı bir hayatı da olmaz. bu yüzden önemli olan siz kaç saat çalışabilirsiniz, kaç para yaparsınız bunlara odaklanın. 12 saat trafikde olmak ilk başlarda kulağa normal geliyor ancak bu işi uzun süre yaptığınızda kilo alıyorsunuz, hareketsiz kalıyorsunuz. aileniz varsa onlara vakit ayıramıyorsunuz çünkü hedef tutturmanız gerekir. bu durumda bu işi dengeli yapmalısınız. bekar çılgın gibi sabahtan akşama kadar araba kullanan, sosyal hayatı olmayan, birini kendinize baz alırsanız, hata yaparsınız. 3 yılı aşkındır, aynı cümleyi söylüyorum, uber ve lyft part time yapıldığında mükemmel bir iş, full time yapıldığında çok yorucu oluyor. bu işi yedek iş gibi düşünün, iş ararken size para getirsin, normal işinizden arta kalan zamanda ek gelir olsun ama hiç bir zaman tam zamanlı iş olarak aklınızda kurmayın. ben içinde bulunduğum mevcut koşullar dolayısıyla full time bu işi yapıyorum ancak fırsatını bulsam bugün bırakırım, gelir durumuma göre part time yaparım veya hiç yapmam. 3 yıllık bir uber lyft şoförü olarak, size tavsiyem burada yazdıklarımı göz önünde bulundurun,


  • @maranty hayır öbür eyalete kayıt yaptırmanız gerekecektir ancak new york ve new jersey veya virginia, maryland gibi yerlerde çalışan arkadaşlara sormak daha iyi olur bu eyaletler bir birine çok yakın olduğu için muhtemelen iki eyalettende müşteri alıyorlardır.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum