Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Selamlar.
    Ben ilk kez yeşilkartforum aracılığıyla başvuracağım. Özellikle bu amme hizmetini veren değerli sitenin kurucusu/kurucularına çok teşekkür ederim.
    Kocaeli Üniversite'si mezunu bir Makina Mühendisiyim üniversitemi belirtme amacım her yıl mezun olan 11000 makina mühendisinin yüzde 80'inden giriş başarı sıralaması başarı olarak ele alınacaksa başarılı olmam(istatiki bağlamda) ve bu konuyu açmamın sebebi de sektörün insancıl olmayan şartları çoğu arkadaşımız bu şartlarda ve sürekli mobbing halinde çalışıyor.
    Belirttiğim gibi ilk kez başvuracağım ve açıkçası benim için yurt dışına çıkış artık istek dahilinde değil zorunlu, ve ben çoğu sektörde çalışan arkadaşlarımın benzer sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum ve bu problemin temel sebebinin devletimizin yıllardır izlediği plansız eğitim politikası olduğunu düşünüyorum. Üniversite mezunu arkadaşlara değer azalıyor ve malesef hepimiz yaptığımız işlerde gittikçe mutsuzlaşıyoruz. Bunlar belirttiğim gibi benim şahsi düşüncelerim.
    Olur da bana çıkarsa en büyük hedefim ilk etap için New York'ta her hangi bir işin tamiriyle uğraşabileceğim bir işte çalışmak duyduğum kadarıyla bu tarz işler Amerika'da para ediyormuş doğruluk payı nedir ve süresinin dosya numarasına göre değiştiğini anlamamla beraber yine sormak istediğim bir konu olur da Mayıs ayında bana çıkarsa en erken ve en geç her hangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Amerika'ya ne zaman adım atabilirim ?
    New York başlangıç için çok mu hayali bir yaklaşım ?

• @onurkurt ... mobbing halinde çalışıyor oluşu.

• @onurkurt DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Selamlar.
    Ben ilk kez yeşilkartforum aracılığıyla başvuracağım. Özellikle bu amme hizmetini veren değerli sitenin kurucusu/kurucularına çok teşekkür ederim.
    Kocaeli Üniversite'si mezunu bir Makina Mühendisiyim üniversitemi belirtme amacım her yıl mezun olan 11000 makina mühendisinin yüzde 80'inden giriş başarı sıralaması başarı olarak ele alınacaksa başarılı olmam(istatiki bağlamda) ve bu konuyu açmamın sebebi de sektörün insancıl olmayan şartları çoğu arkadaşımız bu şartlarda ve sürekli mobbing halinde çalışıyor.
    Belirttiğim gibi ilk kez başvuracağım ve açıkçası benim için yurt dışına çıkış artık istek dahilinde değil zorunlu, ve ben çoğu sektörde çalışan arkadaşlarımın benzer sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum ve bu problemin temel sebebinin devletimizin yıllardır izlediği plansız eğitim politikası olduğunu düşünüyorum. Üniversite mezunu arkadaşlara değer azalıyor ve malesef hepimiz yaptığımız işlerde gittikçe mutsuzlaşıyoruz. Bunlar belirttiğim gibi benim şahsi düşüncelerim.
    Olur da bana çıkarsa en büyük hedefim ilk etap için New York'ta her hangi bir işin tamiriyle uğraşabileceğim bir işte çalışmak duyduğum kadarıyla bu tarz işler Amerika'da para ediyormuş doğruluk payı nedir ve süresinin dosya numarasına göre değiştiğini anlamamla beraber yine sormak istediğim bir konu olur da Mayıs ayında bana çıkarsa en erken ve en geç her hangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Amerika'ya ne zaman adım atabilirim ?
    New York başlangıç için çok mu hayali bir yaklaşım ?

Size de bol sanslar, New York'tan ABD'ye giris yapan bir suru kisi var, New York'ta her alanda en iyilere ulasabilmek mumkun oldugu icin ozellikle cevrenizi genisletmeniz ve bir ag olusturmaniz bakimindan oldukca yararli olur. Ozellikle de aile olarak gelmeyen yani bekar olarak gelenler icin avantajli bir durum.

DV2020 icin mulakatlar 2019 Ekim - 2020 Eylul arasinda yapilacak, mulakattan sonra maksimum 6 ay icinde ABD'ye girisi yapmalisiniz.

• @crazycells Çok teşekkürler, iyi çalışmalar : )

• @crazycells gayet normal sorular sordum kendisine de anlamadığım olay soru sorduğum kişinin burda çok hayranı falan var herhalde siz de onlar dan biri 😀

• @ahmet-34 sınırları aşmadan paylaşımlarda bulunursanız sevinirim kimse kimsenin hayranı değil.

• başvurumuzu yaptık bakalım heyecanla bekliyoruz umarım hak edene ihtiyacı olana çıkar

• @ahmet-34 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@crazycells gayet normal sorular sordum kendisine de anlamadığım olay soru sorduğum kişinin burda çok hayranı falan var herhalde siz de onlar dan biri 😀

mesajiniz 3 kisi tarafindan sikayet edilmis, o nedenle farkettim. Okuduktan sonra ben de uygun bulmadim :)

Siz kendi acinizdan bakmayin bence, oyle yaparsaniz baskalarini rahatsiz edebilecek ifadeler kullanabilirsiniz. Baskalarinin acisindan duruma bakmaya calisin.

• Sadece gülüyorum😀

• Harika deneyimler, bilgiler bulunan bir forum. Bu sene ilk kez başvuracağım, kazanma şansı çok düşük olsa da hayatta hayaller ve umutlarla yaşamak her zaman insanı güçlü tutuyor. Daha başvurumu bile yapmadan birçok konuyu baştan sona su gibi okudum, umarım hakkımızda hayırlısı olur; nasipte varsa yaşarız. @crazycells hocam ABD Dışişleri Bakanlığı'na sizi koysalar vallahi çevirirsiniz bu işi. :)

• ⭐⭐

Foruma üye olanlara çıkmıyor diye bir şey okudum geçen senenin başlığı altında, kaydımızı nereden sildirebiliriz siteden? :)

Şaka bir yana, siteye kayit olup süreci buradan takip edip çıktığını öğrenen kaç kişi var acaba merak ettim. Yoksa herkes çıktıktan sonra mi üye oluyor öğreniyor?

• Veee an itibariyle Success!
    Artık Alibeyköy hattında bizim de dolmuşumuz çalışacak..

• Eşim ve bende başvurduk. Hepimizin şansı bol olsun...

• Knk bende yakın zamanda başvuruyu yaparım Gebze-Harem hayatındayım çaya beklerim 😁🤪

@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Veee an itibariyle Success!

• @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Foruma üye olanlara çıkmıyor diye bir şey okudum geçen senenin başlığı altında, kaydımızı nereden sildirebiliriz siteden? :)

Şaka bir yana, siteye kayit olup süreci buradan takip edip çıktığını öğrenen kaç kişi var acaba merak ettim. Yoksa herkes çıktıktan sonra mi üye oluyor öğreniyor?

2019 bekleme odasinin mayis ayina kadar olan kismina bakarsaniz eger bizlere forumdan kimseye cikmadi gecen sene ne yazik ki mayis ayindan sonra 2019 bekleme odasina yazan arkadaslar kazandiktan sonra foruma kayit olanlar :)

• @gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

2019 bekleme odasinin mayis ayina kadar olan kismina bakarsaniz eger bizlere forumdan kimseye cikmadi gecen sene ne yazik ki mayis ayindan sonra 2019 bekleme odasina yazan arkadaslar kazandiktan sonra foruma kayit olanlar :)

Umarım bu sene de hancı olmayız 😂

• @likable DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Knk bende yakın zamanda başvuruyu yaparım Gebze-Harem hayatındayım çaya beklerim 😁🤪

@tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Veee an itibariyle Success!

Yap yap rahatlıktan çıkıp beklemeye başlıyorsun 😂

• @tanti DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Umarım bu sene de hancı olmayız 😂

Insallah bu sefer yolcu olacagiz 👍🏻

• @chromium DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Su an aklima gelen @irem ve @HockeyUmpire2 var. Bu arkadaslar lotodan secildiklerinde foruma uyelerdi...

Hatta sayin @HockeyUmpire2 'nin sansli konusu bile var, su konuda green card istemisti:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar

• ⭐⭐

@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Su an aklima gelen @irem ve @HockeyUmpire2 var. Bu arkadaslar lotodan secildiklerinde foruma uyelerdi...

Hatta sayin @HockeyUmpire2 'nin sansli konusu bile var, su konuda green card istemisti:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar

Inşallah bu da benim uğurlu başlığım olur :)

Eski başlıklara baktım, resmen çekilişi bir daha yaşamış gibi oldum.

Nasıl başvuracağım soruları.
    Fotoğraf soruları
    Eşim şöyle çocuğum böyle ne olacak soruları.
    Çekilişe başvurunun bitmesi
    Totemler, dualar
    Sonuç günü
    Sistemi çökmesi
    Not selected
    Kapanış :)

Benzer Başlıklar

• DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor

21
    -4 Oy
    21 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 icin "Forgot Confirmation Number" ozelligi calismiyor Yakın bir arkadaşım dv2020 ye başvurmuş ama confirmation number'ı kaydetmemiş bilmiyor ,Forget confirmation number butonuna bastığında bir sonuç alamıyor mail adreslerini sanırım kabul etmiyor kısaca kazanıp kazanmadığını da göremedi, yapılabilecek bir şey var mı bu konu hakkında ? isim soyisim ya da dogum tarihi ve dogum ayini ters yazip denesin, basvuru sirasinda karistirmis olabilir. Genelde dediginiz hatayi alanlar basvuru sirasinda bilgileri ters giren arkadaslar...
  • Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim

26
    0 Oy
    26 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim @muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k