DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE mevzu ne ya biz bilmiyoz bi kisi eksildik mi noldu :D :D
ABD’ye ayak basanın forumu unuttuğu gerçeği beni üzüyor 😂 geçenlerde bi konuyu okurken o kadar yardımcı oldukları kişinin foruma en son mesajı 2021de olmuş kısacası vefasız insanlar dolu 🙃
Benim bildiğim kadarıyla, fazla alınganlık yaptığı için ben ve bir çok arkadaşı engellemişti. Çekiliş sonrası da kazandığını idda edip forumdan kopmuştu. Öyle bir şey işte 😊
-
@waterman birazz da giyybetttt timeee döküll hangi 2 isim aramizda ya kimseye söylemem :cat_face_with_tears_of_joy: :D :smiling_face_with_horns: valla benim liste mangall listesi hazir duruyor herkes yazili sonuc günü tek tek bakarim :D
-
En çok @kolezyum un tecrübelerini yazmaması üzüyor beni. Onun yazdıklarını kahkahalarla okumuştum. Keşke tekrar yazmaya başlasa.
-
@hadi-BE Değerli değil mi bu :)
-
@abrakadabra evet okul basmıyorlar ama amerikada da bizde olduğu gibi okul çıkışı kaçırılıp tecavüz edilen ve kayıp ilanı ile aylarca arandıktan sonra cansız bedeni ormanda bulunan çocuklar bu kadar fazla değil... yani aslında taramalı tüfekle taramışsın... tek tek tecavüz edip öldürmüşsün bir fark yok... sayı bizde daha fazla... ama ürkütücü olan bu olaylar değil de, taramalı tüfekse sizi korkutan orasını bilemeyeceğim...
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@abrakadabra evet okul basmıyorlar ama amerikada da bizde olduğu gibi okul çıkışı kaçırılıp tecavüz edilen ve kayıp ilanı ile aylarca arandıktan sonra cansız bedeni ormanda bulunan çocuklar bu kadar fazla değil... yani aslında taramalı tüfekle taramışsın... tek tek tecavüz edip öldürmüşsün bir fark yok... sayı bizde daha fazla... ama ürkütücü olan bu olaylar değil de, taramalı tüfekse sizi korkutan orasını bilemeyeceğim...
şunu da eklemek istiyorum... bir de bu suçlardan olay yerinde ölmediyse eğer, yakalananlar orada iyi halden yada aklı dengesi bozuk diye 2 gün sonra salı verilmiyor en azından... ülkede hala elektirikli sandalye cezası bile var bu pislikler için... burada adam öldürüp dışarı çıkıyorlar iki gün sonra inanamıyorum
-
@Emrah-Borazan simdi okudum bende eglenceli birine beziyor :D
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE Değerli değil mi bu :)
Aynen, gülüşüne hasta olduğumuz köpecik :)
-
@Emrah-Borazan valla bence de çok soğuk ama sıcaktansa soğuğu yeğliyoruz 🤭
-
@Ckfamily biz de öyle biz de Çanakkalekiyiz burda doğduk büyüdük ama yapı olarak eşim de ben de çok sıcağı sevmiyoruz çocukların küçük oluşu hastalıklar en korktuğumuz şey tabiki ama alışırız diye düşünüyoruz 🙈
-
@diablo_ercan şükür biri çıktı 😄 komşu oluruz belki de 🤭
-
@aemte mecburi gelseniz de gönüllü komşuluk yaparız size ☺️
-
@Selly biraz kaba bı tabir olucak ama duruma cuk diye oturuyo ne demişler it iti ısırmazmis
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
En çok @kolezyum un tecrübelerini yazmaması üzüyor beni. Onun yazdıklarını kahkahalarla okumuştum. Keşke tekrar yazmaya başlasa.
Bana daha çok sallıyor gibi geldi ama :D
-
@tolgasatir valla yalan yok beni de ürkütüyo hem de çok ama sıcak mi yook valla ben Çanakkale'nin sıcağına bile zor dayaniyorum 🙈
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@aemte mecburi gelseniz de gönüllü komşuluk yaparız size ☺️
Yaaa ne tatlısınız💐
-
Bu yıl üşüdüğüm de dayan burada ki son kışın hep yaz gibi olan yerlere gideceksin diye avuttum eyalet iş bulmaya göre şekillenecek ama filtre yapıp ararız
-
Arkadaşlar herkese selam, bende green kart çıkar mı diye düşünüyorum fakat eşim bana daha çıkmadan neyine gelin güvey oluyorsun diyor. Sizleri görünce benim gibi veya benden çok daha fazla ümitlileri çıkmadan her detayını konuşanları görünce şok oldum 😁 herkese bol şans
-
@abrakadabra Amerika'nın net kanayan yarası...
-
Bence bi İstanbul buluşması şart oldu artık yaa ne diyorsunuz tanışıp kaynaşırız hem 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum