DV2024 Sohbet Odası
-
@ayvalik10 :fearful_face:
-
@tolgasatir evet beni de, bir de mayısa çektiler 😅
-
@debbieLA77 esnaf insan siyaset yapamaz taraf tutamaz çünkü her düşünceden müşterilerim var. Fakat ben hepsine söylediğim tek bir şey var. Eski zamanlarda para ile gidip esir alırlardı şimdi ki yönetim de aynısını yapıyor. Sürekli para veriyor her kesimde ki insanlara. Eski köle çalışarak sahibini zengin ediyordu. Yeni köleler ise oy vererek zengin etmeye devam edecek.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene siz de turist vizesine başvurdunuz değil mi, inşallah sizden de güzel haber alırız yakında
Evet başvurduk Nisan di görüşme temmuza çektim önce bir iki Avrupa yapalım pasaport güçlensin diye siz bizden önce gidersiniz bir yol gösterenimiz olur süper olur
-
@Zelene sevindim güzel haberler alırız sizden de inşallah 🙏🏻 bence de Avrupa seyahatini çok önemsiyorlar iyi düşünmüşsünüz 👍🏻 inşallah gideriz de bizim de gelecek olan arkadaşlara bir faydamız olur 🙏🏻🙏🏻
-
@ayvalik10 ben satılmış değilim valla bana sökmez onlar sökenler düşünecek... esnafım diye de kimseye yalakalık yapamam... alırsa alır almazsa almaz... fenerbahçeliler benle konuşmayacak, gönül koyacak diye ben galatasaraylı olduğumu mu söylemiycem... yok öyle şey...:grinning_face_with_big_eyes:
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 seçim dersen o başka tüm cemaatler silahlandı zaten. İşimden dolayı asker polis sürekli müşterilerim var yıllardır 15 temmuzdan beri binlerce silah kayıp ondan dolayı seçim zaten olmayacak yada kan dökülecek bu bilinen bir şey zaten.
Ya çok korkuyorum bu durumdan bu ülke karışacak o belli kendimizi bir şekil atsak bile ailemiz sevdikleriniz burada
Bosna savaşı patladığında müslümanlar Sırplar Hırvatlar hepsi komşu eş dost akraba bile olmuşken Boşnaklar öyle sanıyorken diğerleri gizli gizli silah stoklamis babamın arkadaşını komşusu vurmaya gelmiş öyle bir duruma düşeceğiz diye çok korkuyorum -
@debbieLA77 San Antonio TX mış videodaki hanımefendinin yaşadığı yer galiba TX genel sorunlarından biri bu böcek sorunu...
-
Ülkenin hali beni de inanılmaz endişelendiriyor özellikle seçim zamanı ve sonrası ekonomiyi falan geçtim iç savaş vs. durumunda ne yaparız tabii Allah göstermesin inşallah ama ne olacağımız belirsiz şu an... Bir yanım bu topraklar kolay kazanılmadı Atatürk bu ülkeyi bizlere emanet etti gidemezsin diyor bir yanım kalsan da neyle kime karşı savaşacaksın elin kolun bağlı diyor bizlere bunları yaşatanlara hakkımı helal etmiyorum...
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE bu arada aynı memleketliymişiz Los angeles :D önceki sayfalarda gördüm
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika orası neresi öyle akrep böcek falan :face_screaming_in_fear:
Çok da düşünüp büyütmemek lazım. Hayatımda ilk ateş böceğini de ilk akrepi de İstanbul'da (Kartal) evde gördüm. Hatta tam çıplak ayak terliği giyerken akrepi son saniye farkedip çak beşlik bile yapmışlığım var.
-
@hadi-BE Ben evde akrep görsem ev artık akrebin olurdu herhalde :D
-
Ya ben bir şey duymuştum Amerika'da olan birinden Lise diploması olan birisine 20 bin dolar değerinde dil eğitimi vs. eğitimlerde kullanabilecegimiz limit veriliyormus birinci sorum bunun aslı var mı? İkinci sorum bu durum doğruysa ben lise diplomamı bulamiyorum lisans diploması o eğitimi almak için sayılıyor mu?
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@hadi-BE Ben evde akrep görsem ev artık akrebin olurdu herhalde :D
😂😂😂
-
@dytmelek aralıkta görüşme daha cook var onaylanıcakta basılıcakta en az 1 sene 😂 hoş gerek kalmazsa ne güzel
-
@waterman Zaman hızlı geçiyor :)
-
-
@debbieLA77 O zaman biz soğuk odalara doğru yol alacağız gibi sanki :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@berolika yok öyle bir şey. O böcek ordusu ile hep beraber savaşacağız :)) Tx candır. Ufak tefek şeyler güzelim ılıman iklimde bahçemizde yapacagimiz barbekü partilerini engellememeli/engelleyemez ;) tavuk falan besleriz hepsini yerler :))
-
@Emrah-Borazan O da doğru tabii :D Ama bahçeli evin kirasını ödeyebileceğimden emin değilim apartmanda tavuk besleyebiliyor muyuz ya :face_with_tears_of_joy:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum