Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

bir türlü tatmin olamiyorum. Hatta eşim olur da greencard çıkar da gidersek hastane masrafına nasıl yetisicez diyo
o yüzden sağlık en korktuğum şeylerin başını çekiyo
kardeşinize de çok geçmiş olsun. ben nefes borumun yarısı şişene kadar pek umursamamıştım
neyseki ilaçlar var çok dert etmiyorum. Önemli bir hastalık değil benimki. Ama eşimde Pulmoner Emboli (kan pıhtılaşma hastalığı) var her ay gidip kan tahlili yaptırıp kan değerlerine göre vücüttan kan boşaltıyorlar. Biz de sadece bu sorun olabilir belki , o yüzden gider gitmez sağlık sigortası yaptırmak çok önemli.
ben vurdum duymaz bir adam olduğum için kimseyi umursamam da o çok boşluğa düşerse sıkıntı çıkar gibi gerçi şuan çok hevesli gitmeye ama bilemiyorum.

️ yani tabi eşim de İstiyo fakat benden daha gerçekçi bakıyo duruma ben daha hayal alemindeyim Amerika konusunda. o çok heveslenme uzuluceksin diyo oysa ben çoktan gittim oraya 
araştırmak lazım hangi eyalette risk fazla diye