Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
617 219 74.8k 183

  • Merhabalar

    9 ay once yapmis oldugum Ds160 formumun bilgilerine erisemiyorum

    Ds160 bilgilerimi ve numaralrini kullanmama ragmen sistemde girip bilgilerimi getir dedigimde, bilgi bulunamadi hatasi aliyorum

    3 gun sonra vize randevum var , yeni bir ds160 formu doldurup yanimda goturursem bir sikinti olur mu?

    Cok zor durumdayim yardimlarinizi rica ediyorum

    Tesekkurler


  • Merhaba,
    Ds160 9 ay evvel doldurdum, application İD fotograflarina kadar cektim, ancak su anda application id girip basvurumu getir dedigimde basvurum sistemde gorunmuyor, 4 gun sonrada vize gorusme randevum var,
    Yeni bir ds160 hwzirlayip ciktisi ile gitsem kabul ederler mi?
    Cok degisik bir durum ve sanirim kimsenin de basina gelmemis her yerde bu durumu arastiriyorum 😞
    Lütfen yardimci olabilir misiniz, randevu icin 1 senedir bekliyordum ve malesef basima böyle bir aksilik geldi
    @crazycells


  • @gzmksk Merhaba panik yapacak bir durum yok rahat olun. Ds160 formunuzu tekrar doldurup onay sayfasını randevu günü yanınızda götürün görevlilere durumu açıklayın size yardımcı olacaklardır.


  • @FiveHN cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin , bu gece rahat uyuyabilecegim cok sukur sagolun🙏🏻


  • @gzmksk, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    Merhabalar

    9 ay once yapmis oldugum Ds160 formumun bilgilerine erisemiyorum

    Ds160 bilgilerimi ve numaralrini kullanmama ragmen sistemde girip bilgilerimi getir dedigimde, bilgi bulunamadi hatasi aliyorum

    3 gun sonra vize randevum var , yeni bir ds160 formu doldurup yanimda goturursem bir sikinti olur mu?

    Cok zor durumdayim yardimlarinizi rica ediyorum

    Tesekkurler

    problem yok, yeni bir DS-160 formu doldurup, bu formu mulakata goturebilirsiniz. Bol sanslar.


  • Merhabalar
    Formdaki Askerlik bölümünü doldurmadım, meslek olarak sorduğunu düşündüm. Zorunlu askerlik olarak bilgi girmemiz gerekiyor mu? Formu tekrar doldurmam gerekir mi? Yeni baştan kod almam gerekecek galiba. Randevuyu almıştım sorun olur mu?

  • ⭐⭐⭐

    @ali35 Merhaba, yeni bir form doldurabilirsiniz. Sorun olmaz.


  • Turistik vize için TORURISIM/MEDICAL TREATMENT (B2) seçişim. Sorun olur mu? Olursa nasıl düzeltebilirim?


  • @İsmail-Kundakcı, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    Turistik vize için TORURISIM/MEDICAL TREATMENT (B2) seçişim. Sorun olur mu? Olursa nasıl düzeltebilirim?

    sorun yok, dogru secmissiniz. Turist vizesi zaten B2 oluyor, ama genelde konsolos business B1 vizesi ile beraber veriyor, yani alacaginiz vize cok buyuk ihtimal B1/B2 olacak. Bunun icin sizin bir sey yapmaniza gerek yok, konsolos kendisi hangi vizenin uygun olduguna karar verecek.


  • İlk başta nisan ayını seçmiştim gideceğim tarih olarak fakat randevu erkene gelince erken gideyim dedim. 9 şubatta vizeyi alırsam hemen başlar mı vize sürem?


  • Selamlar @crazycells , Eşim ve kendim adına DS160 doldurdum. Seyahat planı tarihi olarak 2024 seçtim. Sebebi ise yakın tarihli randevu alamam düşüncesiydi. Haziran da randevumuz olacak. Yeni DS160 doldurup ve çıktısını alıp götürmemiz yeterli oluyor mu yoksa sisteme yüklemek gerekli mi, gerekli ise yeni randevu tarihi verilecek gibi uyarı vermişti. Kafam çok karıştı. Eski soru ve cevapları okuyunca yeni DS160 doldurduktan sonra sadece randevuya giderken çıktısını al götür gibi algıladım.


  • Merhabalar iki sorum olacak

    1- DS 160 Formunda başvuru yerim İstanbul olarak görülüyor ama randevum Ankara’da bir problem olur mu?

    2- DS 160 Formuna arkadaşımla gideceğimi isim vererek yazdım. Ancak arkadaşım gidemeyeceği için benimde DS 160 Formunu yenilemem bir sıkıntı olur mu? Hani arkadaşınla gidiyormuş ama sonra tek olmuş denir mi?

    Randevum 7 Şubatta


  • @İsmail-Kundakcı, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    İlk başta nisan ayını seçmiştim gideceğim tarih olarak fakat randevu erkene gelince erken gideyim dedim. 9 şubatta vizeyi alırsam hemen başlar mı vize sürem?

    evet, cogunlukla basildigi tarihten baslatiyorlar, ozellikle de 10 yillik vize alirsaniz.


  • @Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    Selamlar @crazycells , Eşim ve kendim adına DS160 doldurdum. Seyahat planı tarihi olarak 2024 seçtim. Sebebi ise yakın tarihli randevu alamam düşüncesiydi. Haziran da randevumuz olacak. Yeni DS160 doldurup ve çıktısını alıp götürmemiz yeterli oluyor mu yoksa sisteme yüklemek gerekli mi, gerekli ise yeni randevu tarihi verilecek gibi uyarı vermişti. Kafam çok karıştı. Eski soru ve cevapları okuyunca yeni DS160 doldurduktan sonra sadece randevuya giderken çıktısını al götür gibi algıladım.

    Hayir, randevu bilgilerine dokunmayin, oradaki DS-160 formu bilgisinin cok onemi yok, mulakata yenisini gotururseniz yenisini degerlendirirler.

    Sadece randevu tarihinden once yeni bir DS-160 formu doldurup bu formun barkodlu sayfasini mulakata goturmeniz yeterlidir.


  • @mertsongultekin, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    Merhabalar iki sorum olacak

    1- DS 160 Formunda başvuru yerim İstanbul olarak görülüyor ama randevum Ankara’da bir problem olur mu?

    2- DS 160 Formuna arkadaşımla gideceğimi isim vererek yazdım. Ancak arkadaşım gidemeyeceği için benimde DS 160 Formunu yenilemem bir sıkıntı olur mu? Hani arkadaşınla gidiyormuş ama sonra tek olmuş denir mi?

    Randevum 7 Şubatta

    1. sorun olmaz.

    2. yenileyin, eger sorarlarsa nedenini anlatirsiniz, insanlarin planlari sonradan degisebilir.

    bol sanslar.


  • Merhabalar.Ds 160 formunu doldurup onayladım ve imzaladım.Mail adresime gelen link ile ilgili hiçbir işlem yapmadım.DS 160 müracaat formunda daha önce almış olduğum 10 yıllık ABD vizesinin veriliş tarihini yanlış girmişim:Formu tekrar geri çağırsam bu yanlışlığı düzeltebilir miyim?
    Sanırım formu geri çağırılıp düzeltme (müsaade ediyorsa) yaptığımda yeni bir müracaaat numarası oluşuruyor.
    Ya da en garantisi sil baştan yeni bir müraccaat yapmak mı? teşekkürler


  • Merhaba,
    7 Martta Vize görüşmemiz var ABD için. pasaportumuz 6 aylıktı ve bu pasaportla başvurumuzu yapıp ds160 formuna bu pasaport numaramızı girdik. Fakat pasaport süremiz ne kadar uzun olursa o kadar iyi olacağını söylemiştiniz. şimdi 10 yıllık pasaport için işlemlerimizi gerçekleştirdik ve yeni pasaportumuz gelecek haliyle pasaport no da değişmiş olacak fakat bizim tüm başvurularımızda 6 aylık pasaportumuzun numarası mevcut. önümüzdeki ay vize görüşmemiz var ne yapmamız gerekiyor?


  • @PELİNOZDEMİR, içinde söyledi: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?

    Merhaba,
    7 Martta Vize görüşmemiz var ABD için. pasaportumuz 6 aylıktı ve bu pasaportla başvurumuzu yapıp ds160 formuna bu pasaport numaramızı girdik. Fakat pasaport süremiz ne kadar uzun olursa o kadar iyi olacağını söylemiştiniz. şimdi 10 yıllık pasaport için işlemlerimizi gerçekleştirdik ve yeni pasaportumuz gelecek haliyle pasaport no da değişmiş olacak fakat bizim tüm başvurularımızda 6 aylık pasaportumuzun numarası mevcut. önümüzdeki ay vize görüşmemiz var ne yapmamız gerekiyor?

    Yeni bir ds160 formu doldurup conf. page çıktısını alıp görüşmeye gittiğiniz gün durumu belirtin yardımcı olucaklardır. Zaten 6 ay süresi kalmış pasaporta muhtemelen vizeyi basmazlardı diye düşünüyorum. ABD’ye ziyarette bulunabilmek için 6 aydan uzun geçerliliği olan bi pasaport sahibi olmanız gerekir.


  • Merhabalar
    Annem, babam ve kardeşim 5 nisan istanbul için vize randevusu aldık ve DS-160 formlarımızı buna göre doldurduk.
    Fakat daha sonra erken tarih olması için 9 şubat Ankara olarak güncelledik randevumuzu.

    1. Sorum bu süreçte DS-160 formalrımızda vizeye giriş yapacağımız yer olan istanbul olduğu için formu yenilememiz gerekiyormu ?
    2. Sorum babamın pasaportunda boş sayfa kalmadığı için pasaportunu yenilemek durumunda kaldı ve eski paraportunun numarası ile DS-160 Formunu doldurmuştuk. Bu durumda yeni bir form doldurmamız gerekiyormu.

    Şimdiden desteğiniz için sonsuz teşekkürler.


  • Arkadaşlar merhaba,

    WAT 'a geçen sene başvurmuştum, o zaman bir hesap ve DS-160 formu doldurmuştum. Acenta bana DS-160'ın bir sene süresi olduğunu söylediği için formu hiç kontrol etmemiştim. Bu sene J1 vizesi için zar zor randevu alabildim fakat DS-160 formunun süresinin dolduğunu tahmin ediyorum. Süresi dolmuşsa tekrar nasıl değiştirebilirim?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum