DV2020 bekleme odası
-
@lordbolton başvurudaki tüm soruları tek tek soracak mısınız? keşke lösev'e bağış yapıp başvuru işini forum yönetimine yaptırsaydınız.. ya da lütfen bir zahmet açın şu sayfayı https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır alın elinize kimliğinizi ve doldurun.. inanın zor değil, bu kadar panik yapmanıza gerek yok.. bu telaşla göz göre göre hata yaparsınız..
-
@hayallerabd öncelikle sadece bir iki yerde kafam takıldı belki siz bunları düşünmüyor olabilirsiniz elbette yadırgamam sıklıkla karşılaşılan bir durumdur Türkiye de, ama orası ABD . City/Town şehir olması gerek District/County/Province/State ise eyalet Türkiyede eyalet sistemi yok bilirsiniz büyük ihtimal. ama bu kısmı boş bırakmanı da kabul etmiyor o yüzden bende sordum kimseye giren çıkan bir şey yok değil mi burada? ayrıca pek çok farklı kaynaktan dediğim gibi çok fazla bilgi var bende bilirim yoksa oraya bakıp yapmayı .
-
@lordbolton forumda zaten yer alan bir bilgiye yönlendirdim sizi, ki burada özellikle adminlerin paylaştığı bilgileri kaynak kabul edip başvuru yapabilirsiniz.. ayrıca bu foruma güvenip net bilgileri almak için sorularınızı buradaki insanlara sorduğunuza göre "siz de" rahatlıkla yapabilirsiniz başvurunuzu.. kaldı ki sorularınızı doğru başlık altında da sormuyorsunuz.. bir parantez de, size girip çıkan bir şey varsa da üslubunuza yatsıtmazsanız güzel olur..
-
@hayallerabd evet anlıyorum ama başka kaynaklar da durumun tam tersini gördüğüm için soruyorum. DV2020 şuanda herkes başvuru yapıyor değil mi bence oldukça sorulabilir bir başlık. size değil genel bir üslup kullandım onu derken
-
@hayallerabd siz yansıtmazsanız bende yansıtmam :)
-
@lordbolton umarım hatasız kazasız tamamlarsınız başvurunuzu.. bol şans..
-
@osenebusene DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese merhaba 12 aralık 1997 doğumluyum 58 gün sorna tam 21 yasında olacağım şuan 20 yıl 10 aylığım yani :) şimdi sormak istediğim ben kendi adıma başlvurdum fakat annem ve babam da başvuracakları onların başvurusunda ben yer almalı mıyım ? Henün 21 yaşına girmedim ama başvuru açıklanacağı tarihte 21 yasıma girmiş bulunuyorum sizce ne yapmalıyım
Evet, yer almalisiniz. Fakat maalesef anne/baba uzerinden vize almaniz biraz zor, mulakat gunu vizeye uygun olup olmadiginizi hesaplayan bir yontem var ama sizinkine 2 ay kaldigindan, hala 21 yas alti kabul edilmeyeceksiniz mulakat zamani.
Ayrintili bilgi icin surayi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi -
@lordbolton DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@hayallerabd evet anlıyorum ama başka kaynaklar da durumun tam tersini gördüğüm için soruyorum. DV2020 şuanda herkes başvuru yapıyor değil mi bence oldukça sorulabilir bir başlık. size değil genel bir üslup kullandım onu derken
Su video'dan yardim alabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=wLogL3z-lLQEger baska kaynaklari kullanmak isterseniz, sorularinizi o kaynaklarin bulundugu platformlarda sorabilirsiniz. Lutfen foruma disaridan bilgi aktarmayin, eger diger kaynaklara guveniyorsaniz onlari takip edebilirsiniz. Biz herkesin yanlisini duzeltmek icin vakit ayiramayiz. Kimi takip edeceginizin tercihi size kalmis. Forumu doldurmanin sadece tek bir yolu yok, o video'da bahsedilenmeyen bir ayrinti onemsiz demektir, yani o tur durumlarda istediginiz sekilde yazabilirsiniz demek istiyorum.
-
Merhaba,
Başvurumu bugün tamamladım. Yalnız başvurumda Elenme sebebim olabilecek Bi hata yaptım. Çocuğum 2 isimli. İsmi Ahmet Hakan K.
İsmini girerken first Name kısmına Ahmet Hakan yazdım middle Name kısmınıboş bıraktım. Neticede Ahmet Hakan K ismini yazdım ama Hakan ı Middle Name kısmına değil first Name kısmına.. Bilen arkadaşlar sizce bundan dolayı elenir miyim. Kafamı kurcalayıp duruyor. Sen bir sene bu çekiliş için bekle şu yaptığın hataya bak.... Bu arada foruma yeni katıldım. Greencard ta 2 kez evlendim. Bu üçüncü. Herkes için hayırlısı olsun -
@crazycells kusura bakmayın sadece kafama takıldı yazdım bende nasıl olur diye biri de gereksiz yere üstenci bir tavırla yazınca açıklama yapmayı gereği duydum hepsi bu.
-
Merhaba arkadaşlar. Bendeniz de geçen sene başvurdum ama olmadı. Sizden ricam bu fotoğraf olayını cep telefonuyla oluyorsa hangi programa ihtiyacımız var acaba ?Hepimize bol şanslar.
-
@riderman
https://m.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_ss&t=4s
Ayrıca ilgili başlığında bakabilirsiniz.. -
@riderman ! "Save as jpeg" "photo for passport, programlarını Google Play dan indir önce fotoyu passport programından çek sonra jpeg programından jpeg formatına cevir. Karışık göründüğüne bakma çok kolay. Foto şartlarına şu siteden bir bak ama. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html
-
@faith daha once soyadini ad kismina , adi da soyad kismina yazip kazanan bir arkadas vardi bu sayfa da okumustum. Sanirim elenmezsiniz. Kazanip gorusmeye cagrildiginizda durumu anlatirsinz. Problem olmaz bana kalirsa. Bir de greencard da 2.kez evlendim degil elendim yazacaktiniz herhalde😊
-
Herkese selam arkadaşlar .. ingilizcem berbat kötü yani oldu da kazandım burdaki tüm işlemleri de hallettim bu amerikaya ilk giriş olayını düşünmek bile istemiyorum orda dil konusunu nasıl halledebilirim sizce ❓❓🤔
-
Bu ileti silindi! -
@ahmet-34 dil kursuna gidebilirsiniz. Ücretsiz dil kursları bile var İngilizce şart elbette ama çok endiselenmeyin hiç dil bilmeden giden insan çok ABD ye oldukça normal bir durum
-
@faith DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba,
Başvurumu bugün tamamladım. Yalnız başvurumda Elenme sebebim olabilecek Bi hata yaptım. Çocuğum 2 isimli. İsmi Ahmet Hakan K.
İsmini girerken first Name kısmına Ahmet Hakan yazdım middle Name kısmınıboş bıraktım. Neticede Ahmet Hakan K ismini yazdım ama Hakan ı Middle Name kısmına değil first Name kısmına.. Bilen arkadaşlar sizce bundan dolayı elenir miyim. Kafamı kurcalayıp duruyor. Sen bir sene bu çekiliş için bekle şu yaptığın hataya bak.... Bu arada foruma yeni katıldım. Greencard ta 2 kez evlendim. Bu üçüncü. Herkes için hayırlısı olsunhicbir problem yasamazsiniz.
-
@ahmet-34 dil kursuna yazilirsinz, cep telefonundan ceviri uygulamasini acarsiniz. Ya da daha bir sene var belirli kelimeleri deyimleri kelime gruplarini ezberleyebilirsiniz. Kelimeleri sorulari kaliplariyla bir yere not defteri gibi yazabilirsiniz ya da heryerde satilan kucuk kartlar var pratikde iyi oluyor. Zamanla anliyorsunuz. Youtube ta bol bol videolar var. Abone olup izleyin faydasi olacaktir. Kazanip gidince de ingilizce konusmak zorunda olacaginizdan mecbursunuz konusmaya. Orada dil kurslari var ucretsiz onlara katilirsiniz. 😊
-
ingilizce konusunda su bolumu incelemeyi de unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/category/96/i̇ngilizce
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum