DV2024 Sohbet Odası
-
@debbieLA77 siz zaten mutfak işini seviyorsunuz eminim harika işler çıkarırsınız, ben mutfakta iyi olmamama rağmen geniş ve ferah mutfak kırmızı çizgim😂 burada ev bakarken de ilk baktığım şey mutfak sonra da banyo oluyor hep 😂 ama Amerika’daki hele Houstondaki yeni evlerin mutfakları gayet güzel gönlümüze göre buluruz inşallah 🙏🏻 Bir de Amerika’ya ilk gidişte kilo alacakmışız gibi geliyor bana da 😂 çok dikkat etmek lazım 😂
-
@debbieLA77 forum ailesinin üyesidir. @burak-tayanc aynı zamanda şeftir kendisi.
-
@dytmelek Allah bağışlasın :) Bence çocuklar her şeye bizlerden daha çabuk ve iyi bir şekilde adapte oluyorlar eminim üstesinden geleceksinizdir prenseslerin şansına çıksın inşallah :folded_hands_light_skin_tone:
-
@ayvalik10 sorumun cevabı değil gibi bu yazdıklarınız ama neyse :))9 memnun olayım bari:))) ben diyorum ki kardeş isteksiz mi gitti neden öyle diyor sürekli siz bana şeftir buradadır üyedir falan diyorsunuz :)))
-
@dytmelek aman ilk biri ki aydan kilo alacaksak alırız orada diyet yapmak bile zevklidir:))) houstondaki evleri vs bende gördüm efsaneler bunlar evde yaşıyorsak biz nerede yaşıyoruz biz evde yaşıyorsak bunlar nerede yaşıyor falan oluyor insan görünce:))9
-
-
@debbieLA77 maddiyat olarak çok fazla zorluk çektiler ondan dolayı isteksiz gittiler. Sadece karı koca değil aynı zamanda bir adet çocukları da var. Sana özel zaten kısa video çektiler. İlk başlarda iş bulamadılar bir de kısıtlı para ile gidince
-
@debbieLA77 Gurbetçi olmayı daha kabullenememiş 😂
-
@dytmelek Bunu hiç görmedim akşam bir bakayım tesekkurler 😊
-
Önümüzdeki sene buraya DV2024 sürecimi ve Amerika'ya yerleşim günlüğümü yazacağım...
-
@debbieLA77 Texas'ta başladılar ama daha iyi bir iş teklifi alınca başka eyalete geçtiler.
Not: Tekrar Texas'a dönmüşler. Dallas. -
@Erkand bakın mutlaka, amerikada aos yaparak aldılar vizelerini onlar da çok doğal ve samimiler. Çok soğuk olmasa videolarından etkilenip Massachusettse yerleşelim dicem😅 ama biz Akdenizlilere gelmez oralar 😂
-
@Programmer şimdi tekrarda Dallas’a döndüler o deneyimlerini de güzel anlatmışlar
-
@dytmelek Ne zamandır izlemiyordum. Bir bakayım öyleyse.
-
@Programmer uzun bir ara vermişti Evrim hanım hamile kalınca, şimdi tekrardan çekmeye başlamış ben de oradan öğrendim, Dallas’ta daha mutlu olduklarını söylüyor bu da bizim için önemli bir bilgi oldu
-
@dytmelek aman abla hava 2 derece dusunce fenalaşiyoruz hastalaniyoruz 😂 bize texas, florida gerek😂😂
-
@Erkand ahahah kesinlikle 😂 bünye alışık değil, Mersin’de az hava soğuyunca bile benim kızlar hemen yataklara düştü, aynen Florida, teksas iyidir bize 😅😂
-
@dytmelek @Erkand ya öyle demeyin ama Massachusetts candır 😂
-
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@debbieLA77 siz zaten mutfak işini seviyorsunuz eminim harika işler çıkarırsınız, ben mutfakta iyi olmamama rağmen geniş ve ferah mutfak kırmızı çizgim😂 burada ev bakarken de ilk baktığım şey mutfak sonra da banyo oluyor hep 😂 ama Amerika’daki hele Houstondaki yeni evlerin mutfakları gayet güzel gönlümüze göre buluruz inşallah 🙏🏻 Bir de Amerika’ya ilk gidişte kilo alacakmışız gibi geliyor bana da 😂 çok dikkat etmek lazım 😂
o yüzden sizinle gidiyoruz :) yazarsınız diyetleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum