DV2024 Sohbet Odası
-
@hadi-BE ay süpersün saol :)) mutlu oluyorum onu görünce :)))
-
116 gün sonra kimimiz sevinçten uçucaz , kimimiz ise hüzünden yerin dibine giricez tekrardan 😅 Allah hayır etsin
-
@Sencerium ya abi müzik işini napicaz müzik şart müziksiz olmaz ☺️ ama hiç bı sey olmazsa da kendimiz hep bir ağızdan söyleriz be forum ailesi olarak güzel olur sanki 🤭
-
@Simge-Kutlu Bir ses bombası bir telefon işimizi görür sanki :)
-
@Emrah-Borazan hahahahaha altina imza kase mühür ne varsa onayliyorum :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@adm kardeş listeye bakınca en az 20 kilo lazım :)
-
Günaydın,herkese mutlu günler.Parti hazırlıkları son gaz devam ediyor
-
Günaydınlarr :))
-
@Emrah-Borazan o da olur ya 😄
-
Günaydınlar ahali
-
@sytahmt Günaydınlar. Beklenen gün gittikçe yaklaşıyor. :)
-
@Programmer Özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen, beklemek güzeldir gelecekse beklenen :D
-
@sytahmt İnşallah gelmesini bekliyoruz. Fazla da özletmesin kendini. :)
-
Günaydın arkadaşlar, bugün vize görüşmesine gittim. Onaylandı, çok mutluyum paylaşmak istedim.
Genel olarak bahsedeyim neler oldu...
Girdik sıraya.. Önce pasaport kontrol, sonra parmak izi ve görüşme.
Görüşmeye İngilizce girdim.Bana sorulan sorular şunlar:
Neden gidiyorsunuz?
-Tatil için
Kimle gidiyorsunuz?
-Eşimle
Eşinizin vizesi var mı?
-Var
Ne kadar kalacaksınız?
-Ortalama 10 gün.
Ne iş yapıyorsunuz?
-XXX :)
Eşiniz ne iş yapıyor?
-YYY :)
Vizeniz onaylandı, 1 hafta içinde elinizde olur.Rafet açtım şimdi macera dolu Amerika dinliyorum :)
-
@NightShadow Hayırlı olsun. Darısı bizlere inşallah.
Bu arada deneyimi şu başlığa da yazmayı unutmayın.
(B1/B2) Ziyaretçi Vize Mülakat Deneyimleri -
@NightShadow ya darısı basıma inşallah hayırlı olsun
-
@NightShadow Merhabalar, iyi tatiller :)
Uçak bileti, konaklama vs. evrak olarak gösterdiniz mi
-
@waterman Allahım Hayırlısı ile sevinçten Uçanlardan eyle Bizleri 365 gün daha Bekleyenlerden eyleme, Farklı farklı Başlık Devir edenlerden eyleme HAYIRLISI ile YA RABBİM
-
@NightShadow turistik vize olduğu için buraya taşımanız daha doğru olur.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5658/b1-b2-ziyaretçi-vize-mülakat-deneyimleri?_=1673330013073
-
Çok sağolun arkadaşlar, inşallah darısı başınıza :)
@Rüştü-Gürbüz Evraklarımın HİÇ birine bakılmadı. Sadece pasaportumu aldılar. Uçak bileti ve rezervasyon da yaptırmamıştım. Vize çıkmadan önce herhangi bir rezervasyon yapmanı istemiyorlar zaten diye biliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum