DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar buraya yazıyorum.Bu yıl benim yılım olacak kesin çıkacak o derece evrenle pozitif alışverişi yapıyoruz buradan paylaşmak istedim. :)
-
@debbieLA77 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@debbieLA77 Yakışır :)
-
-
@lordzeus hadi inşallah senin gibi olan ve senin gibi düşünen ben dahil herkes için aynı şey olsun inşallah :)
-
@ayvalik10 hahahahahah valla beni hiç 2023 tayfası ile muhatap etmeyin :))) ben oraya bişey yazıyorum yazılarımı buraya postalıyolar :)))) yanlışlıkla yazıyorum haa o da bilerek değil oradan birine bir yorumda bulunmuşum onun cevaplarına iletiler geliyor ya bildirimlerde de çıkıyor maalesef bi tıklıyorum kime yaqzıyosam artık :))))) :)))))
hahahahahah hahahah onlar düşünsün :))) -
@ayvalik10 takipte kal Şakacı seni :)
-
bu arada mangal olayı hala geçerli her ne kadar @Emrah-Borazan listeyi güncellemesede planda bir değişiklik yok. Seneye hep beraber ABD'de mangal partisi yapıyoruz :)
-
@Sencerium bak bu tür partiler toplaşmalar 2023 odasını kıskandırıyor...:))) onlarda gelsin yazık :)))
-
@Sencerium sonuçlar açıklanır açıklanmaz çay-kahve stoğu yapmaya başlıyorum :))
-
@berolika neden?
-
@debbieLA77 mangal partisinde görev dağılımı olarak yemek sonrası çay-kahve bende demiştim ondan sebep :))
-
@debbieLA77 herkese kapı açık 2023 odasındakileri de dahil edebiliriz tabi ki :)
-
@berolika aaaa süpermiş o zaman... bende amerikaya giderken Arçelik kahve makinamı ve türk kahvelerimi nasıl stok yapıp götürsem onu düşünüyordum da acaba sende mi tiryakisin gibisinden sormuştum aslında :))) mangal partisi için bende sana yardım ederim artık sana çaylara kahvelere çok kalabalığız ne de olsa:)
-
@Sencerium ehe süper etleri metleri stok yapalım nasılsa orada buradaki gibi 100 gram kıymaya servet ödemiycez:)
-
@debbieLA77 listeye isim yazdır :) etler ve mekan benden
-
@Sencerium liste kimde onun kapısını çalayım :)
-
@debbieLA77 @Emrah-Borazan listeyi emrah düzenliyor
-
Selamlar arkadaşlar nasılsınız, haftasonu girmiyorum çünkü haftasonları bütün günü eşimle dizi izlemeye ayırıyorum :) görmeyeli nasılsınız :)
Evrene msj yollayan arkadaş bende çok yolluyorum, artık msj yollama ulan! cevabı gelecek diye korkuyorum :D ama pes etmek yok inançlı olmak iyidir.
hepimiz kazanacağız inşallah -
@debbieLA77 tiryakilik var tabi olmaz olur mu :)) valla süper olur inşallah o günleri görmek nasip olurr :folded_hands:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum