DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydınlar günaydınlaaar iyi haftalar gününüz güzel geçsin 🌞
-
@debbieLA77 kameraya bakamayan kişi alışverişe çıkıyor biz tescil ettik kafayı yedik biz
-
@ayvalik10 yok yok baktım tekneler gözümün önünde merak etme sen sanırım yandaki mr Josh bir çıkıtı tekneden geri geldi gece gece o kadar bi tık yok buralarda
-
@debbieLA77 kış deyince ilk aklıma kaban geldi iyimser düşünmüşüm haklısın valla bin tlden aşağı market alışverişi yapamaz olduk hala nasıl ayaklanmıyoruz bilmiyorum...
-
günaydın dv2024 grubumuz :) az kaldı dayanın :) gidecegiz hep beraber
-
Her gün pasaportuma bakıp hayal kuruyorum tümden delirdim galiba :)
-
Günaydın, mutlu haftalar :)
-
@STK-TRCN ay inşallah :)
-
@berolika yok yok delirmedin çok normal :)) pasaportunu yastığının altına da koyabilirsin... allah sağlık sıhhat huzur versin öncelikle gerisi kolay olacak ben inanıyorum :)))
-
burada 2024 grubu başvuran kaç kişiyiz forumda acaba :) sol baştan say ben 1
:))) -
@goyro666 dc mi?
-
@debbieLA77 ah amin amin inşallah hepimiz için öyle olacak :)) 2 :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
@goyro666 maryland falan düşünüyorum zamanla düşüncem değişir mi bilemem :D kışın kar yağsın yeterli :D
-
Şafak 117 hanımlar beyler :) günaydın bu arada :)
-
@ayvalik10 117 Gün Sonra Bana da bilet…
-
@ytrbilgisayar uçağı kapatıcaz belli bir kısmını sana da bilet var
-
@berolika @debbieLA77 ✋3 ☺️
-
@ayvalik10 Sayın @ayvalik10 bana da bir yer ayırır mısınız? Şoför yanı olsun. :)
-
@Programmer ben kaptanın yanındayım zaten anonsları ben yapıyorum:)))
-
@ayvalik10 uçak kapıtıcaz falan dedin şimdi 2023 odasında biri demesin ertesi gün amerikaya gideceklerini zannediyorlar,
uçak kapatıyorlar vs diye :))))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum