Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV Mülakatında Fotoğraf Hatası Yüzünden Elenmek


  • Merhaba, dv2023 talihlisiydik ama mulakatta elendik. Kazanan benim ama basvuruda resim olarak kendi yerime kizimin resmini yuklemisim. Herhangi bir art niyet yok, resim sahibi de basvuruya dahil kisilerden birisi. Bir de formu doldururken surekli teknik sorun yasaniyordu, tum formu bastan doldurmak zorunda kaliyorduk. Bu da hata ihtimalini artiriyor... bu durumda yapabilecegimiz herhangi bir sey var midir?


  • Bu ileti silindi!

  • @felemez, içinde söyledi: DV Mülakatında Fotoğraf Hatası Yüzünden Elenmek

    Merhaba, dv2023 talihlisiydik ama mulakatta elendik. Kazanan benim ama basvuruda resim olarak kendi yerime kizimin resmini yuklemisim. Herhangi bir art niyet yok, resim sahibi de basvuruya dahil kisilerden birisi. Bir de formu doldururken surekli teknik sorun yasaniyordu, tum formu bastan doldurmak zorunda kaliyorduk. Bu da hata ihtimalini artiriyor... bu durumda yapabilecegimiz herhangi bir sey var midir?

    Sayin @felemez, formu dogru doldurmak sizin sorumlulugunuzdur. Bu konudaki hatalar size aittir, fotograf hatalari da buna dahildir. Kendi resminizi de yukledinizmi, yoksa sadece kizinizinkini mi yuklediniz? Eger butun resimleri yuklediiseniz belki bazi argumanlar yapmak mumkun olabilir, resim eksik ise bu cok daha zordur. Yine de resimleri kabul etmek elcilik yetkililerinin takdirindedir. Ornegin kucuk cocugunuz var ise ve fotodan itibaren cok degisti ise yeni bir resim isteyebilirler veya siz foto tarihinden beri estetik ameliyati gecirdiniz veya cok kilo kaybettiniz diyelim, yine yeni foto gerekebilir.


  • @Claudia-J-Muslu cevabiniz icin tesekkurler. Evet bir hata olmus ama en azindan kotu niyet yok. Gorusmeyi yapan gorevli de bir avukata danismami soyledi. O yuzden merka ediyorum acaba tekrar degerlendirmelerini saglayacak bir itiraz veya dava gibi bir imkan var midir.

  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • DV sürecinde çocuğumun 21 yaş problemi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    0 Oy
    4 İleti
    242 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ERHAN-1, içinde söyledi: DV sürecinde çocuğumun 21 yaş problemi dv 2024 talihlisiyim. Oğlum 24.03.2003 doğumlu kafam karıştı formu okudum fakat anlayamadım. Lütfen yardımcı olun. Vize alabilirsek oğlum bizimle gelebilir mi gelemez mi? Sayin @ERHAN-1, eger oglunuz CSPA yani cocugun statusunu koruma kanunundan yararlanabilirse vizeyi sizinle alip gelme ihtimali vardir. Ayni zamanda oglunuzun mutlaka evlenmemis de olmasi gerekmektedir. CSPAye gore yas tesbiti biraz daha karmasik bir konudur. Ancak oglunuz sizinle vizeye hak kazanmasa bile yine de siz ABDye gittikten sonra ona basvuruda bulunabilirsiniz. Bu kategoride her ne kadar bekleme suresi uzun olsa da sureci bir an once baslatmak onemlidir. Daha sonra vatandas oldugunuzda onceden yapilmis olan basvuru ile sureci one cekebilirsiniz.
  • 0 Oy
    4 İleti
    262 Bakış
    A
    Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
  • Green card başvurusunda Çocuk fotoğrafı şartı ?

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    1 Oy
    7 İleti
    4k Bakış
    adrA
    @Claudia-J-Muslu Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
  • -1 Oy
    2 İleti
    267 Bakış
    crazycellsC
    @tolga20, içinde söyledi: green card mülakatı için hesapta yüksek miktar göstermek merhaba iyi günler green card mülakatı için banka hesabında 60k usd göstermek mülakatta sorun yaratırmı ? ( green card başvurusu yapmadan önce bankaya yatırılmış bir para ) ne sordugunuz anlasilmiyor, sorunuz net ve anlasilir olmali. Hangi kategoriden basvuru yapiyorsaniz once o kategorinin forumdaki konusunu inceleyip surece asina olmalisiniz. Daha sonra burada sorunuzu sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum