(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@tolgasatir hadi hayırlısı olsun belki hiç gerek bile kalmaz Allah gönlünüze göre versin :)
-
@gamze hayır yok.
-
@waterman inşallah öyle olur da hiç uğraşmayız olan 320 dolara olsun :)
-
@Calibraturbo evet ve çok seviyor soru sormayı
-
Merhaba herkese, öncelikle sorularıma yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu sabah 7:45 randevum vardı ve vizemi aldım. Eşim ile beraber girdik görüşmeye, ben iş amaçlı gideceğim eşim de gezi amaçlı gelecekti fakat görevli onun vizesini onaylamadı. Hiç böyle bir sonuç beklemiyordum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Görüşme detaylarını da mülakat tecrübeleri başlığına yazacağım.
-
@ayvalik10 hahha 20 Aralık'ta idi görüşmemiz yanlış yazmisim😂
-
@tolgasatir eşim ve ben girdik kızımız 5 yasinda ona basvurmadik
-
@melihguney hayir tarihi yanlış yazmisim😵💫
-
@biranne bizde aynı şekilde ilerliyoruz şuanda, oğlumuz 3 yaşında onun adına başvurmadık. Bizimki onaylanır ise mektupla ona da başvurmayı düşünüyoruz.
-
Merhabalar ; eşim ve oğlum ile 30 Ocak tarihinde b1-b2 turist vize randevumuz var. Eşimin pasaport geçerlilik süresi 20 Kasım 2023 de bitiyor, bugun ikinci bir 10 yıllık pasaport çıkarttık eşime ve elimize geçti ( ikisi de geçerli pasaportlar şuan ) . Randevu aldığımız pasaport ile mi , yeni pasaport ile mi görüşmeye girelim. Kafam cok karışık bu konuda. Pasaport no yu değiştirsem randevum iptal olurmu ? Veya ds160 formunu yeniden, yeni pasaport ile doldurup. Görüşmeye iki pasaport ile yanımda mı götüreyim ? Bilgisi olan yardımcı olabilirmi , çok teşekkür ederim.
-
@perla-eyewear genelde aksam 7 den sonra ara ara devamlı girin hatta gece uyandığınızda bakin emin olun ki boşluk oluyor. 20 gün için de hem arkadaşımın hemde eşimin başvurusunu ocak ayına çektim.
-
Konsolosluğun sayfasında yatırılan vize ücretlerinin 365 gün geçerli olduğu yazıyor. Fakat bugün itibariyle sadece 3 gün boş randevu tarihi mevcut. Muhtemelen hafta içinde önümüzdeki 1 senelik randevular kapalı olacak. Yalnız sorun şu ki bunu parayı ödemeden göremiyorsunuz. Yani parayı ödeyeceksiniz ve ödediğiniz parayla randevu alamayacağınızı göreceksiniz.:))
-
@canertnc eski pasaportla gidebilirsiniz 6 aydan uzun süresi var sonucunda pasaportun süresi bitse de yanınızda eskisini taşıyarak vizenizi kullanabilirsiniz
-
iyi akşamlar iki sorum olacaktı ;
1 - Ben yeni pasaport çıkartmıştım ais de pasaport no güncelleme yapılıyor oradan güncellemeli miyim acaba ?
2- Benim mülakatım 10 ocak salı günü ds yi güncellemeyi düşünüyorum bir sorun olur mu acaba? -
Arkadaşlar merhabalar,
Ben 2022 mart ayında 2022 ekim ayına turist vizesi randevusu almıştım ve buna göre DS160 doldurmuştum. Daha sonra o dönem randevuya katılamayacağımdan dolayı randevumu 2023 ocak ayına erteledim. Bu süre içerisinde DS160'ta yer alan birçok bilgim değişti (Çalıştığım firma, adres, aylık gelir, seyahat tarihleri ve bilgileri vs.). Acaba randevuda bilgilerin tutarlı olması açısından yeniden bir DS160 formu mu doldurmam gereklidir? Farklı bir form numarası ile gitmem randevu esnasında sorun yaratır mı? Ayrıca yeniden fotoğraf çektirmem gerekli midir? Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sevgiler, -
@eskiciugur gayet normal eşinize vermemesi.
-
@canertnc @yenihayaletadam
Aynı durumu yaşadım. Eskisinin bitmesine 8 ay vardı. DS160 formunu bu pasaport ile doldurdum.
Randevum gelmeden yeni bir 10 yıllık pasaport aldım. Bu durumu Konsolosluğa mail atarak sordum. Her ikisini de getirmemi söylediler.
Neticede 10 yıllık ABD vizem yeni pasaportuma basıldı.
Giderken her ikisini de yanınızda götürün. DS160 değiştirmeyin sakın. -
@uzaysan randevum aralık 2023 tarihine verildi, hergün sistemden kontrol ediyorum en erken kasım ayında boşluk gördüm fakat daha erken bir tarihte açılabilir mi diye değiştirmedim, bu durumda daha erken herhangi bir tarihte direkt güncellerim. Teşekkürler :)
-
@ob16222 teşekkür ederim :)
-
@Serap-2 çok tşk ederim değerli yorumunuz için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum