DV2024 Sohbet Odası
-
Forum ahalisinin yeni yılını kutlar herkese mutluluklar dilerim :)
Yeni yıl için ne diyeyim duam belli duyan belli…
-
Çoğda luxde gözüm yok 35 40 yasında şavrole full size kamyonete hedırs dereceli bide egsos boyd marka jant kafa basık arka yüksek ahşap direksiyon benzini yedire yedire on yirmi sene binsem yeter. Yazlik olarakta cadillac eldorado
-
Herkese mutlu ve sağlıklı olması dileğiyle. umarım o yıl bu yıl olur :)
-
Bir sonrakini hayırlısıyla amerika da geçirmek umuduyla ve green cardılı olma dileğiyle herkese mutlu yıllar 🎄🎅
-
Herkese mutlu geçireceği bir yıl dilerim.
Her yıl bittiği zaman bi tık hüzünlenirim oturur düşünürüm hayatımdan koskoca 1 yıl daha geçti diye.
Umarım bu yıl hayat güzel süprizlerini bize gösterir. Hepinize iyi seneler 🎄 -

Ailenizle birlikte sağlıklı,huzurlu,mutlu ve greencardlı bir yıl dilerim yeni yılınız kutlu olsun 🌲✨😊🎆
-
Herkese sağlıklı mutlu huzurlu yıllar. Önümüzdeki yılbaşını Amerika da yaşamak nasip olsun gönülden isteyen herkese
-
2023 yılı bize sağlık mutluluk huzur şans getireceğine inanıyorum inanmak istiyorum. 2023 senesi yeni anılar yeni hatıralar olacak, farklı olacak, güzel olacak umutluyum. Asla umudunuzu yitirmeyin pes etmeyin... Forumdaki herkesin yeni yılı kutlu olsun. :party_popper: :party_popper: :party_popper:
-
Herkese mutlu , saglıklı ve huzur dolu yıllar. Yurt dışı hayali olan hekesin hayalin gerçekleşmesini dilerim.
-
Herkese mutlu yıllar yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.
-
İyi yıllar bakalım 🎉🎊
-
Herkese 🥳 mutlu yıllar. O sene bu sene olması dileği ile.🗽
-
Uyumak yok devam 🥃
-
Mucizelerle dolu bir yıl olması dileğiyle. Herkese sağlıklı, huzurlu, mudtlu seneler. 🥳🥳🙋♂️
-
Normalde kazanırsam ilk başta hep Teksas'ı düşünüyordum ucuz bir eyalet olduğundan dolayı ama bu sene gözü öyle bir kararttım ki direkt California, San Diego. Hadi hayırlısı bakalım 😄
-
@Atlantis00 çok merak ettim neden fikir değiştirdin 🤭
-
@Simge-Kutlu california gerçekten cennet gibi bi yer. Bende maddi durumum yüksek olsa kesinlikle california veya san fransiscoyu seçerdim 🍀
-
@Simge-Kutlu San Diego'da yaşayan arkadaşımla konuştum. ''California evet pahalı fakat Amerika'yı gerçekten burada yaşıyorsun. Düzenini bir şekilde tutturduğun zaman her şey o kadar güzel ki burada. Colorado, Teksas gibi yerlerde yapacağın şeyler kısıtlı fakat burası öyle değil'' söyleminde bulundu. Tamamen düşüncelerimi değiştirmiş bulundu böylece :)
-
yeni yilin ilk günü herkese merhaba yeminler edildi , planlar kuruldu hahahha bakali devamliligi olacak mi :cat_face_with_tears_of_joy: 2023 özgürlük getirsin :statue_of_liberty:
-
Yada özgürlüğe götürsün :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum