DV2024 Sohbet Odası
-
Hazır yeni yıla girecekken merak ediyorum. Eğer bu sene greencardı kazanırsanız Amerika'da en çok hayalini kurduğunuz şeyler nedir? Mesela ben ROUTE 66 turuna çıkmak. Santa Monica'da gün batımını izlemek. Lapa lapa kar yağdığı bir dönemde New York gezisi yapmak istiyorum :)
-
herkese iyi seneler, herkese muhteşem bir yıl diliyorum öncelikle... bir de şu pasaport vergileri ne olacak gelecek yılda biliyormuşsunuz? 10 yıllık 1750 tl ödedim bu yıl şimdi green kart çıkarda evlenmek durumunda kalırsam acilinden yine mi değiştiricem pasaportu... çünkü nişanlımla planları öne çekmek durumunda kalıcaz... hesap kitap yapıyorum kaç lira olacak 10 yıllık pasaport? bi de yeni aldığım pasaportu bi daha mı çıkartıcam öfff.... istemiyorum soyismi değişikliği desem olmaz mı evlilik cüzdanımla dolaşsam 3-5 yıl o da mı olmuyor zaten başvuruları da tek pasaportla yapıcam:)))
-
2022 yılı 4-10 Yıl 1478,30 TL 225,00 TL 1703,30 TL ödemen gerekiyordu
2023 yılı için de 3.295,70 225 TL toplam da 3520 TL olacak
-
Öğrenciler sadece 225 TL ödüyor değil mi?
-
@debbieLA77, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
herkese iyi seneler, herkese muhteşem bir yıl diliyorum öncelikle... bir de şu pasaport vergileri ne olacak gelecek yılda biliyormuşsunuz? 10 yıllık 1750 tl ödedim bu yıl şimdi green kart çıkarda evlenmek durumunda kalırsam acilinden yine mi değiştiricem pasaportu... çünkü nişanlımla planları öne çekmek durumunda kalıcaz... hesap kitap yapıyorum kaç lira olacak 10 yıllık pasaport? bi de yeni aldığım pasaportu bi daha mı çıkartıcam öfff.... istemiyorum soyismi değişikliği desem olmaz mı evlilik cüzdanımla dolaşsam 3-5 yıl o da mı olmuyor zaten başvuruları da tek pasaportla yapıcam:)))
Merhabalar, eşimin pasaportunun 9 yılı vardı. Evlendikten sonra yenilettik. Sadece değerli defter bedeli ödüyorsunuz. Biz öyle yaptık, aynı bitiş tarihi geçerli diyerek. Yani hazırda süresi dolmamış pasaportunuz olduğu için, sadece değerli kağıt bedeli ödeyerek yenileyebiliyorsunuz. Hatta aktif pasaportunuz olduğu için randevu alamayacaksınız. Kimlik için gittiğimizde rica ettik hemen ödeyerek yenilettik.
-
@Rüştü-Gürbüz ay çok ilginç bir ülkesiyiz randevu için nasıl bir girişim yapıcam bende kimlik için gittiğimde rica edicem kadıköyden nüfustan o zaman :))) ay o günler bir gelsinde... şimdiden bilgi topluyorum ara ara aklıma gelenleri sonra ortalık karışmasın kafam duman olmasın diye bu bilgiyi attım hafızama...
-
@ayvalik10 yuh muş ya:) bu nasıl iş ya:)) teşekkür ederim iyi seneler burada
-
@ayvalik10 225 tl defter bedeli mi?
-
@debbieLA77 Zamanı gelince hallolur her şey çok takılmayın :) Mutluluklar şimdiden
-
@aemte evet kız kardeşimin oğluna aldık dün
-
@debbieLA77 evet
-
İyi akşamlar güzel insanlar herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bereketli hayallerinizin bir bir gerçekleştiği her şeyin gönlünüzce olduğu ve bu sene o sene diyeceğiniz bir sene ve hayat diliyorum mutlu yıllar ☺️🎉
-
Herkese mutlu yıllar.:hugging_face:
Umuyorum önce benimki olmak şartıyla herkesin dileği kabul olur.:beaming_face_with_smiling_eyes: -
İyi akşamlar arkadaşlar, yeni yıldan dileğim green card çıkması ve hayalimdeki araba Camaro...
https://www.instagram.com/reel/CmFabgJvuol/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Lütfen ALLAHIM 🙏🙏
-
Herkese mutlu yıllar diliyorum
-
Yeni yılla beraber kalan ömrümüz iyi olsun, "Ulen memleketi özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi" diyelim. İyiler sarsın her yanımızı.
-
@Lossantosdy beşinci receb : gamoro bulamayan 99 yıl krediyle sıfır astra alsın
-
Hepinize sağlık ve mutluluk dolu güzel bir yıl diliyorum :)
-
greencard çıksın amerıkaya gıdıp bı mustang alsam en buyuk hayallerım gerceklesmıs olacak ılk etapta
-
Forum ahalisinin yeni yılını kutlar herkese mutluluklar dilerim :)
Yeni yıl için ne diyeyim duam belli duyan belli…
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum