Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, başlık bir gelenek haline gelirse ne güzel olur diye düşünüyordum. Geri dönüp baktığımız zaman bir yıla hangi heveslerle başlayıp yıl sonunda nerede olduğumuzu görmek için güzel bir hatırlatma oluyor.

    Geçen seneden kalma hedeflerime ulaşamadım maalesef. Disiplini ve önceliklerimi yeteri kadar iyi ayarlayamadığımı çıkarıyorum bu sonuçtan. 🙂
    Yeni yılda bir önceki seneden kalan hedeflerime ilaveten oluşturduğum start-up devam edip bir adım öteye geçmesini hedefliyorum.

    @crazycells size de bu başlığı unutmayıp devam ettirdiğiniz, geleneksel hale gelmesi için bir adım attığınız ve beni unutmadığınız için ayrıca teşekkür ederim.

    Tüm YEŞİLKARTFORUM ailesinin yeni yılı mutlu, huzurlu ve sevdikleriyle birlikte geçer umarım. Yeni yılda hedeflerinizin bir bir tutması dileğiyle, mutlu yıllar...

  • ⭐⭐⭐

    2023ten ilk beklentim tabii ki beklediğimiz mülakat haberini Ankaradan alabilmek ve bekleyen bunca kişinin bu hayaline kavuşması. Ardından bu süreçte bize çok yardımcı olan özellikle Uğur beyin ve diğer bekleyenlerin beklediği davalardan olumlu haberler almak.

    Onun dışında tabii ki vizemizi alabilirsek sağ salim bir şekilde, Amerikada kuracağımız güzel bir hayat için beklentilerimizde mevcut. Umarım herkes dilediğine bu sene kavuşur


  • Önce sağlık tabiki. Sonra da beklenen Dv2020/21 rezerv vizelerin dağıtıldığını görmek.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Herkese sağlık huzur ve başarı diliyorum.
    2022 benim için çok iyi gitti. İş ve seyahat açısından olduğu kadar sağlık ve huzur açısından da oldukça iyi bir yıl oldu. Bir üzücü olay annemi kaybetmek oldu. Onun haricinde 2022 den pek bir şikayetim yok. 2023 den de aynı performansı bekliyorum öncelikle.
    İşimizi ve yaşantımızı 2,5 yıl önümüzdeki sürece göre kızımızın üniversite dönemine kadar sabitleyip geliştirmeyi amaçladık. Pek öyle göçmeyi falan düşünmüyoruz şu an. DV marifetiyle olursa o ayrı tabi. Ama yok turist vizesi alayım yok e2 alayım kafasında değiliz. Hatta bu yıl dv ye başvurmaya sonradan karar verdik.
    Hayatımızı, DV ve Amerika yokmuş gibi kurmaya yöneldik. Son 3 yıldır yükselen ve düşen trendlerle amerikaya yönelik girişimlerimiz değişik evrelere sahne olsa da, işimizi, hiç gitmeyecekmişiz gibi geliştirmeye yöneldik. Bu sene bunu daha da iyileştirmeye gayret edeceğiz. Tüm DV katılımcısı arkadaşlara da bunu tavsiye ediyorum.
    Para yapmak vize almak gibi konulara çok takılmadan güçlü bir iş kolunda varlık gösterip işlerini yükseltmeye gayret etsinler.
    BAZEN HUZURLU BİR GERÇEKLİK, ÇOK KEYİFLİ RÜYALARDAN DAHA YAŞANILASI OLUR.


  • Hedefine ulasanlara ve ulasmak isteyenlere motivasyon amacli gelsin 🤣🤣🤣

    20221231_091420.jpg

  • ⭐⭐⭐


  • Öncelikle herkese tüm kalbimle sağlık ve huzur diliyorum, bunlardan birinin eksikliği hayatı alt üst edebiliyor. Sebebi ziyaretimiz malum Allah'ın emri peygamberin kavli ile randomly selected yazısına nail olup şu an ekranıma yağan kar taneleri gibi tertemiz güzel bir başlangıç yapabilmek. İlk başvurunun getirdiği bir hissiyatla belki de gitmeye kendimi fazlasıyla hazır hissediyorum, önceki yıllar olsa bu denli istek olmazdı ama bu yıl şartlar olabilecek optimal seviyede uygun, zamanlama muazzam, tutku deseniz ooo en sevdiğim başınızı şişirmeye hemen başlayabilirim. Umarım hak eden başkasının hakkına girmeden elde ettiği hakkın farkında olan bilinçli, planlı, güzel insanlar kazanır. Benim 2023 hedefim talihli olup Amerikaya gittiğimde forumda birçok arkadaşımızın yaptığı gibi yardım alan taraftan yardım eden/bilgi veren/tecrübe paylaşan tarafa geçmek istiyorum 🙂 Bu yazıda burada kalsın sözümü tutmazsam kafa göz dalabilirsiniz bana 😃


  • Bu yaşıma kadar hiçbir yeni yıl için hedef koymamıştım ama 2023 için çok çok büyük hedeflerim var.

    Öncelikle 4 kişilik ailem için olan hedeflerimi, dileklerimi yazmak istiyorum. Herkesin de ilk aklına geldiği gibi sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl olmasını diliyorum.
    Artık gemileri yaktık bu sene içinde öyle ya da böyle Amerika’da yaşamaya başlamak istiyoruz. Büyük bir bilinmezin içine bunca yıllık hayatımızı, ailemizi, eğitim aldığımız mesleğimizi kısacası bütün konfor alanımızı bırakıp gitmek istiyoruz. Ama bütün bunlara rağmen umudum çok büyük ve korkum daha az, eşimle birlik olduktan sonra ve sağlığımız yerinde olduğu sürece altından kalkamayacağımız şey yok. Başlangıçlar tabiki zor olacak ama sonu da güzel olacak buna kalpten inanıyorum 🙏🏻

    Diğer bir dileğim de ülkem için insanların gözünün açıldığı, artık yanlışlara dur denildiği, haksızlıkların bittiği ve Cumhuriyetimin 100. yılının coşkuyla hakettiği gibi kutlandığı aydınlık bir yıl diliyorum.

    Son olarak da Dünya’da savaşların bittiği, kimsenin açlıktan susuzluktan sefil olmadığı bir sene olsun 2023🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Umarım 2024e girerken bu başlığa bakar ve dileklerimizin en azından büyük kısmının gerçekleştiğini görürüz hepimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum