DV2024 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş çok haklısınız sanırım bizlerde eğer kazanamazsak böyle bir duygu yumağına bürüneceğiz. ama yılmak yok bir daha, bir daha başvuru yapacağız. hatta alternatifleri de araştırıyoruz.
-
@Sencerium çok iyi bir hamle: ) borsa ve fon olarakta bir miktar değerlendiriyorum.. borsayı takip etmek inanılmaz lüks bir his :)
-
@cdzdcd ya bende fonlara yatırdım ilk defa ögrendim fon olayını boşuna mevduatlarla uğraşmışız bugüne kadar. YTD değildir :D
-
İyi haftalar diliyorum, nasılsınız güzel ailem..
-
@Lossantosdy iyi haftalar ben çok iyiyim sizi sormalı :)
-
@Lossantosdy iyi haftalar efenim bizler iyiyiz sizler nasılsınız
-
çok şükür iyiyim :) biraz sınav stresi var o kadar :) ama inşallah geçicem
-
Minimum düzeyde olduğu müddetçe stres iyidir derler ama fazlası zarar tabii hiç streslenmeyin çok rahat bir şekilde geçeceksiniz inşallah :) Sınav tarihi ne zaman?
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Minimum düzeyde olduğu müddetçe stres iyidir derler ama fazlası zarar tabii hiç streslenmeyin çok rahat bir şekilde geçeceksiniz inşallah :) Sınav tarihi ne zaman?
4ocak ta inşallah
-
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
İnşallah teşekkür ederim :)
-
@cdzdcd bizde iş söyle yürüyor net harcamalar çıktıktan sonra kalan paramızın %50'si dolar veya euro %20'si Altın %20'si borsa %10 da kriptoda diyeceksinizki çok dağıtmışsınız ben öyle bakmıyorum olabildiğince bütün yatırım araçlarında paramı değerlendiriyorumki olurda birinde düşüş olursa diğerinin artısı eksiyi telafi etsin.
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cdzdcd bizde iş söyle yürüyor net harcamalar çıktıktan sonra kalan paramızın %50'si dolar veya euro %20'si Altın %20'si borsa %10 da kriptoda diyeceksinizki çok dağıtmışsınız ben öyle bakmıyorum olabildiğince bütün yatırım araçlarında paramı değerlendiriyorumki olurda birinde düşüş olursa diğerinin artısı eksiyi telafi etsin.
bende %70 dolar, %20 altın- %10kripto :)
-
Valla keşke ben de biraz bu işlerden anlasam da değerlendirebilsem ben en bildiğim dövizden üç-beş ile devam :)
-
@Sencerium gayet mantıklı bir dağilım, ben de kripto ile hiç ilgilenmedim. borsa ve fon ağırlıklı devam ediyorum sevigli dostum.
-
@Lossantosdy sizinde dağılım gayet iyi bence
-
@berolika en iyisi ceyrek altın aslında bakma sen:)) ytd:I
-
@cdzdcd hay agzın bal yesin :) sarı sarı cok güzel :)
-
@cdzdcd @Sencerium dimi dimi :) biraz sarı biraz yeşil olduğu kadar :)
-
@berolika düğünümde bir kişi sahte çeyrek altın takmıştı inanın varoluşşal boşluğa o an düşmüştüm çok tuhaf:))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum