DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
İnşallah teşekkür ederim :)
-
@cdzdcd bizde iş söyle yürüyor net harcamalar çıktıktan sonra kalan paramızın %50'si dolar veya euro %20'si Altın %20'si borsa %10 da kriptoda diyeceksinizki çok dağıtmışsınız ben öyle bakmıyorum olabildiğince bütün yatırım araçlarında paramı değerlendiriyorumki olurda birinde düşüş olursa diğerinin artısı eksiyi telafi etsin.
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@cdzdcd bizde iş söyle yürüyor net harcamalar çıktıktan sonra kalan paramızın %50'si dolar veya euro %20'si Altın %20'si borsa %10 da kriptoda diyeceksinizki çok dağıtmışsınız ben öyle bakmıyorum olabildiğince bütün yatırım araçlarında paramı değerlendiriyorumki olurda birinde düşüş olursa diğerinin artısı eksiyi telafi etsin.
bende %70 dolar, %20 altın- %10kripto :)
-
Valla keşke ben de biraz bu işlerden anlasam da değerlendirebilsem ben en bildiğim dövizden üç-beş ile devam :)
-
@Sencerium gayet mantıklı bir dağilım, ben de kripto ile hiç ilgilenmedim. borsa ve fon ağırlıklı devam ediyorum sevigli dostum.
-
@Lossantosdy sizinde dağılım gayet iyi bence
-
@berolika en iyisi ceyrek altın aslında bakma sen:)) ytd:I
-
@cdzdcd hay agzın bal yesin :) sarı sarı cok güzel :)
-
@cdzdcd @Sencerium dimi dimi :) biraz sarı biraz yeşil olduğu kadar :)
-
@berolika düğünümde bir kişi sahte çeyrek altın takmıştı inanın varoluşşal boşluğa o an düşmüştüm çok tuhaf:))
-
@cdzdcd Allah mutlu mesut etsin :) hak veririm 1 çeyrek olmuş 1700 küsur nasıl boşluğa düşmez insan :)
-
@berolika sağolun bu arada bir arkadaşım da gram altın takmıştı oysa ben ona ceyrek takmışım onun da aynı değeri vermesi gerekiyormuş anane kuralları gereği ama arkadaşımı çok sevdiğimden bana takmış olduğu gramı onun yeni doğan çocuğuna verdim ben geriden takip ediyorum şimdi benim çocuğum oldu o da bir çift tulum aldı :)))) doğum gününe gidemedim zaten çıtayı çok düşürdü kitapsız:)
-
@cdzdcd, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika en iyisi ceyrek altın aslında bakma sen:)) ytd:I
bende öyle düşünüp o şekil birikim yapıyorum zaten :)
-
@cdzdcd anane kurallarına ben de katılıyorum açıkçası çünkü mesela 2 yıl önce altın fiyatları düşüktü ama gelir de altın fiyatına oranla düşüktü ne takıldıysa aynısı beklenebilir diye düşünüyorum :) arkadaşınız çıtayı gerçekten baya düşürmüş her şeyde karşılık beklenmez tabii ama bazı şeylerde de verdiği değerin karşılığını görmek istiyor insan :)
-
@berolika valla ben evlenirken anneme dedim kime ne taktıysan ara milleti düğüne gelsin diye :)
-
@Sencerium bence çok iyi yapmışsınız belki yanlış düşünüyorum ama bizim kültürümüz bu şekilde :) benim ailem de zamanında varlarından yoklarından bir şekilde taktılar dönüş beklenmesi çok normal bu ekonomide her şey zor ama destek bekliyor insan :)
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika valla ben evlenirken anneme dedim kime ne taktıysan ara milleti düğüne gelsin diye :)
:D :D
-
Selamlar arkadaşlar, arkadaşımda ortalama 30gb bir video var bunu bana tek parça nasıl atabilir bulut üzerinden bir çok yol denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar arkadaşlar, arkadaşımda ortalama 30gb bir video var bunu bana tek parça nasıl atabilir bulut üzerinden bir çok yol denedik olmadı. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
rarda sıkıştırıp denesin olmadı git 30 üzeri flash al atsın içine :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum