DV2024 Sohbet Odası
-
ABD yoğun kar fırtınası altında şuan nasıl durumlar bilmiyorum ama herkese sabır diliyorum.
-
@Emrah-Borazan yahu sadece hafta sonu girmedim foruma emrah ne sözler verilmiş listeye ekledik mi özellikle @ilkerkaynar90 beni unuttunuz banada birsey kitleyin yazmış :) bu arada 131 gün kaldı :)
-
@waterman ilk başvuruda herkes de aynı umut oluyor herhalde. Sonra yavaş yavaş o umut yerini umutsuzluğa demeyeyim de böyle gerçekliğe bırakıyor. Bir beklentin var ama gerçekleşme şansının düşük olduğunu bildiğin için oraya bel bağlamıyorsun
-
@Emre-Kurtulmuş Aklımdan bunlar geçiyordu tam olarak. 3. Başvurum olacak fakat diğer başvurularımda ki heyecan yok. Yalnız inşallah diyerek bir umut bekliyorum işte. Foruma da pek sık uğramıyorum kendimi kaptırmamak için. En azından hayal kırıklığı biraz daha az olur. Malum geçen sene forumdan çıkmıyordum. Güya kesin kazanacaktım. O sene bu seneydi ama hayal kırıklığı çok büyük olmuştu. Allah inşallah bu sene kazanmayı nasip eder hayırlısıyla.
-
@Simge-Kutlu bende işte sadece limon ve zeytinyağı ile yapılan bir meze canlandırdım gözümde :D Tabiki hemen her yoğurtsuz mezenin olmazsa olmazı zeytinyağ ve limon :) Yoğurtlularda zeytinyağ var ama limon yok :D
-
Günaydın hayırlı haftalar herkese beni de her gün yükselen dolar kuru çok düşündürüyor ne yaparım ne ederim diye sonumuz hayrolsun inşallah :)
-
@berolika açıkçası biz hanımla son 2 senedir parayı hiç tl de bırakmıyoruz. Yatan maaşlarımızı bile hemen ödemeler yapıldıktan sonra kalanını dolara çevirerek değerlendiriyoruz. Şuan bizim bir şansımız dolar 6 tl iken yüklü miktarda dolar almıştık olurda gc çıkarsa onu kullanacağız. öbür türlü ülkendeki dolar kurunu düşündükçe kafayı yememek elde değil :)
-
@Sencerium Yapılabilecek en iyi şey sanırım parayı tlde bırakmamak ben henüz 2 yıldır düzenli olarak iş hayatındayım ben de maaşımın büyük bir kısmını dövize çeviriyorum ama asgari ücretle çalıştığım için pek de fazla olamıyor tabi :) Yine de her şeyin bir gün yoluna gireceğine inanıyorum kısmet artık :)
-
@Emre-Kurtulmuş çok haklısınız sanırım bizlerde eğer kazanamazsak böyle bir duygu yumağına bürüneceğiz. ama yılmak yok bir daha, bir daha başvuru yapacağız. hatta alternatifleri de araştırıyoruz.
-
@Sencerium çok iyi bir hamle: ) borsa ve fon olarakta bir miktar değerlendiriyorum.. borsayı takip etmek inanılmaz lüks bir his :)
-
@cdzdcd ya bende fonlara yatırdım ilk defa ögrendim fon olayını boşuna mevduatlarla uğraşmışız bugüne kadar. YTD değildir :D
-
İyi haftalar diliyorum, nasılsınız güzel ailem..
-
@Lossantosdy iyi haftalar ben çok iyiyim sizi sormalı :)
-
@Lossantosdy iyi haftalar efenim bizler iyiyiz sizler nasılsınız
-
çok şükür iyiyim :) biraz sınav stresi var o kadar :) ama inşallah geçicem
-
Minimum düzeyde olduğu müddetçe stres iyidir derler ama fazlası zarar tabii hiç streslenmeyin çok rahat bir şekilde geçeceksiniz inşallah :) Sınav tarihi ne zaman?
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Minimum düzeyde olduğu müddetçe stres iyidir derler ama fazlası zarar tabii hiç streslenmeyin çok rahat bir şekilde geçeceksiniz inşallah :) Sınav tarihi ne zaman?
4ocak ta inşallah
-
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
-
@berolika, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Az zaman kalmış tekrardan başarılar dileyeyim umarım sorunsuz sıkıntısız geçer :)
İnşallah teşekkür ederim :)
-
@cdzdcd bizde iş söyle yürüyor net harcamalar çıktıktan sonra kalan paramızın %50'si dolar veya euro %20'si Altın %20'si borsa %10 da kriptoda diyeceksinizki çok dağıtmışsınız ben öyle bakmıyorum olabildiğince bütün yatırım araçlarında paramı değerlendiriyorumki olurda birinde düşüş olursa diğerinin artısı eksiyi telafi etsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum