DV2024 Sohbet Odası
-
@Sencerium @Simge-Kutlu @Lossantosdy @goyro666 listeyi bugün guncelleyip görev dağılımını sağlama alacagim. Yer için evet bize arazi gerekecek gibi görünüyor :)) Houston büyük şehir her yer ova kolay buluruz diye düşünüyorum :)) @semavi de bize yardımcı olur orada arkadaşım @thementor da var hallederiz :)
-
Arkadaşlar 4ocaga kadar fazla giremiceğim buraya, çünkü ehiyet sınavına çalışıyorum , tabi dayanırsam girmem :) hepinizi seviyorum görüşmek üzere bak unutmayın beni :D
-
@yenihayaletadam efsane bir cevap olmuş komando gibi hazırlanıyoruz desenize... asgari ücrette 8506 tl oldu:) ohhh suyundan da koy şimdi zam üstüne zam zam üstüne zam gelsin utanmazlar hiç vicdan yok bunlarda ya ayıptır:)
-
@Emrah-Borazan herkes bir Houston dır tutturmuş bence çok sevdim gittiğimde efsane bir yer ama özellikle hastanelerin doktorların olduğu bölgede Rice village civarında hiltonda kalmıştım... çok da sevdim ama işte aması biraz sert değil mi oralar türkler için itip kakmasınlar bizi çok da istenilen ve beklenilen bir ırk değiliz aslında İlber ortaylının dediği gibi ne diyorsunuz? evlere falan bakıyorum çok uygun fiyatlara efsane evler var hem satılık hem kiralık
-
@Lossantosdy allah zihin açıklığı versin :)
-
@debbieLA77 ilklim, vergiler, yaşam maliyeti, göçmenlere bakış açısı ve Türklerin çokluğu bence orayı seçmek için güzel bir kombo :)
-
@Emrah-Borazan kardeş listeyi güncelle birde hersey tamamda o kadar adama çay yetiştiremeyiz birde semaver ekle listeye en büyüğünden :)
-
@yenihayaletadam rüya demişken ben bir rüya gördüm o kadar gerçekti ki gözlerinizi kapatın sizde düşünün bir mutlu olacaksınız bugün ben mutlu uyandım... erkek arkadaşımla hem şöyle bir piyasayı yoklamak hemde keşif yapmak için amerikaya gitmişiz ne hikmetse New York tayız... ( hiçte sevmem) yemekler yiyoruz aklımdaki sevdiğim restoranlarda:) alış veriş yapıyoruz... ev bakıyoruz... bi ara uyanır gibi oldum gözlerimi kapatıyorum allahım nolur devamını göreyim diye... rüyamda bile oralarda olmak hoşuma gitti... hissiyatım da green cart çıkmış öncesinde turist vizemizle şöyle bir dolanmaya gitmişiz hissiyatıydı o yüzden tatlı geldi tabi... valla mutlu uyandım... ama bir kalktım ki ete zam gelmiş... doğalgaz ve elektriğe zam kapıda... asgari ücretin 8500 tl gerçeğine uyandım...
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman dostum seni rüyamda gördüm :grinning_face_with_sweat: aynı telegram grubundaydık sen sürekli bir şeyler yazıyordun ama onları hatırlamıyorum :)
Cok şaşırdım suan ne güzel bir rüya olmuş benim açımdan 😂 işaretler gelmeye devam ediyordu ilk ABD pasaportu buldum sonrasında bu ohoo ben kesin gidiyorum 😂
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Emrah-Borazan ooooo yazdikk bunu da listeye :D hadiiii benden de semaverde cay sözüü:smiling_face_with_sunglasses: cay servisini en kücük kimse o yapar ama söyliyim :D
@Sencerium O görev rezerve :)
-
@debbieLA77 geçen gün zorla green carda başvuru yaptırdığım yakın bir arkadaşım da bizi giderken görmüş sanırım bu aralar herkesin rüyası amerikaaa :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: insan rüyalar da görünce daha çok merak ediyor ben öncenden çok görüyordum ama zorlukları da görünce bu son zamanlar da görmüyorum :/ :)
-
@waterman şimdiden hayırlısı olsun :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Emrah-Borazan o zaman hiç bir eksiğimiz kalmadı tek eksik GC :)
-
ya bu arada bu sohbet odasının telegram grubu veya wp grubu yok mu?
-
@Emrah-Borazan ben bunu bir düşüneyim :) güzel olabilir:)
-
@yenihayaletadam valla allah herkesin gönlüne göre versin ama türkiye battı gerçekten
-
@Sencerium burada yazmayıp orada farklı yazacaklarınız mı var ki bunu sordunuz.
-
@Sencerium abi bu soru kısır döngü sorusu kaç kere sordular ayvalık10 abi kaç kere cevapladı :D sadece çekilişi kazananlar için grup oluşturuluyor.
-
gençler takip edemiyorum fazla, merak ettiğim bir şey var.
bu yıl da geçen yılki gibi KCC belge istemeyip mülakata mı getiriliyor belgeler,
yoksa önceki yıllar gibi KCC DS-260 sonrası belge talebinde bulundu mu talihlilerden?
çok isterdim "bir arkadaş için soruyorum" demek ama değil, kendi merakımdan soruyorum :) -
@diablo_ercan tamamdır bilmediğim için sordum sadece :thumbs_up_light_skin_tone: @ayvalik10 ayrıca hayır farklı yazacak birsey yok :) zaten herşey konuşuluyor sadece akşamları pc başında olamadığım için sordum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum