DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan valla kedinin bile aşılarını chipini taktırdım pasaportunu çıkarttım yahu hayatımda hersey hazır bir tek gc çıkma haberini bekliyorum :)
-
İnşallah çıkacak ve o mangal parti(leri)si yapılacak :))
-
Olmadı Türkiye'de yaparız :))
-
@Emrah-Borazan yav burada da yaparız o sorun değilde dün hanım ilk defa ülkenin geldiği durum karşısında iç çekerek inş gideriz dedi. Kendisi normalde gidişe çok sıcak bakmıyordu birde :)
-
aha bak asgeri ücret açıklanıyor. bir allahın kuluda demiyorki zırt pırt asgeri ücreti arttırarak enflasyonu düşüremezsin diye
-
Öyle düşmez evet ama asgari ücret enflasyon karşısında pul oldu oy için mecbur yukseltiyorlar
-
@Sencerium bunlar hep amarigan oyunları ,dıj güçler... :)
-
@deniz16 aynen dostum dış minnakların oyunu
-
@Sencerium Hocam aynı durumları yaşamışız. Benim eşimde istemiyordu ama artık o bile çıksında gidelim modunda. Herşey hazır pasaportlar kedinin pasaportu ve çipi herşey hazır birtek randomly selected yazısı eksik
-
selam arkadaşlar, nasılsınız
-
Karnımız doydu iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız inşallah
-
@Ckfamily inş mayısta şu güzel yazıyı görüp hemen hazırlıklara başlarız :)
-
@Sencerium İnş tek temennimiz o yönde.
Sanki kazanmışım gibi bazen kendi kendime acaba houston mı dallas mı ikilemlerine düşüyorum. Ne zaman gitmek daha avantajlı olur onu araştırıyorum :D -
@Ckfamily açıkçası yazıyı gördüğüm dakika işlmeleri bitirince hiç düşünmeyeceğim ne zaman mantıklı ne zaman değil diye bulduğum ilk uçak bileti ile kaçarım.
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ckfamily açıkçası yazıyı gördüğüm dakika işlmeleri bitirince hiç düşünmeyeceğim ne zaman mantıklı ne zaman değil diye bulduğum ilk uçak bileti ile kaçarım.
İnşallahhhhh bende öyle düşünüyorum..
-
@Sencerium evet haklısınız. Şimdi açıklanan asgari ücreti gördüm.
Gelecek zamları düşündükçe psikolojim alt üst oluyor. Selected ı gördüğüm an başlarız heralde valiz toplamaya -
Sizce akp bir dönem daha kazanırsa, çok fazla iltica verip kota sıkıntıya girerse gc çekilişinden Türkiye’yi çıkarırlar mı?
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sizce akp bir dönem daha kazanırsa, çok fazla iltica verip kota sıkıntıya girerse gc çekilişinden Türkiye’yi çıkarırlar mı?
dünyadan haritadan bile çıkarabilirler :D :D bu arada ağzını hayra aç allah korusun :D
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
dünyadan haritadan bile çıkarabilirler :D :D bu arada ağzını hayra aç allah korusun :D
Doğru dedin ironinin altında böyle bir gerçekte var mesela 100 sene önceki gibi. Bir umudumuz ve sevincimiz var o da gc beklemek bile güzel umarım öyle bir şey olmaz :D
-
yok ben gözümü kararttım kesin ve net kararlıyım bi şekilde gidecem, çünkü her geçen gün dahada kötüye gidiyor durum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum