DV2024 Sohbet Odası
-
O tip gıdaların sevk ve satışa kadarki geçen sürede ne yaşadığı belli olmuyor o yüzden tercih etmemek lazım. En sağlamı sucuk abi ben sucukcuyum 😅
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
O tip gıdaların sevk ve satışa kadarki geçen sürede ne yaşadığı belli olmuyor o yüzden tercih etmemek lazım. En sağlamı sucuk abi ben sucukcuyum 😅
sanırım bende bırakıcam :D sucuk candır gerisi heycandır :D
-
@tolgasatir Geriye kalan belirtileri o yüzden söylemedim. :) Yüksek ihtimal aç-bitirden olmuştur. Çabuk bozulan ve bakteri üremesine çok müsait olan ürünlerdir. Bu bakteriler de vücuda girince başlarlar toksin salgılamaya. Sonrası malum :)
-
@Programmer aç bitirlerle arama mesafe koymaya karar verdim :D
-
Aç pişir al sen sucuk iyidir 😂
-
Günaydınlar millet kaldı 135 hadi bakalım zaman su gibi akıyor maşallah :)
-
biz yokken çiğköfte sözleri verilmiş bak ya :)
-
@Sencerium Akşam gözlerimiz seni aradı :)
-
@Emrah-Borazan valla akşam eve gider gitmez hanım ve kedimle ilgileniyorum :) gün boyu pc başında olduğum için evde pc acmıyorum.
-
Aile önce gelir haklısın :) hele kedi en önemlisi :)
-
@Emrah-Borazan valla kedinin bile aşılarını chipini taktırdım pasaportunu çıkarttım yahu hayatımda hersey hazır bir tek gc çıkma haberini bekliyorum :)
-
İnşallah çıkacak ve o mangal parti(leri)si yapılacak :))
-
Olmadı Türkiye'de yaparız :))
-
@Emrah-Borazan yav burada da yaparız o sorun değilde dün hanım ilk defa ülkenin geldiği durum karşısında iç çekerek inş gideriz dedi. Kendisi normalde gidişe çok sıcak bakmıyordu birde :)
-
aha bak asgeri ücret açıklanıyor. bir allahın kuluda demiyorki zırt pırt asgeri ücreti arttırarak enflasyonu düşüremezsin diye
-
Öyle düşmez evet ama asgari ücret enflasyon karşısında pul oldu oy için mecbur yukseltiyorlar
-
@Sencerium bunlar hep amarigan oyunları ,dıj güçler... :)
-
@deniz16 aynen dostum dış minnakların oyunu
-
@Sencerium Hocam aynı durumları yaşamışız. Benim eşimde istemiyordu ama artık o bile çıksında gidelim modunda. Herşey hazır pasaportlar kedinin pasaportu ve çipi herşey hazır birtek randomly selected yazısı eksik
-
selam arkadaşlar, nasılsınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum