DV2024 Sohbet Odası
-
Oradan herhangi bir yiyeceğe hayır diyecek insanlar olarak mi görünüyoruz 😅🤣
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Oradan herhangi bir yiyeceğe hayır diyecek insanlar olarak mi görünüyoruz 😅🤣
hahaha :D o zaman bizim meşhur yemegimiz maklubeyi de yaparım yeterki gidelim hepinize feda olsun yemek yaa
-
Gidince Türkiye'de tadına bakamadigimiz yada denk gelip yiyemedigimiz muhteşem lezzetlere orada doyacagiz desene :) ben bu gece yemeklerin hayalini kurmaktan uyuyamam ki 😅 akşama hanımdan özel bir menü isteyeyim bari olmayacak böyle 😄
-
@Emrah-Borazan ahahhahahahha :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@Emrah-Borazan bizim özel siparis verecegimiz kimse de yok artik gc sonuclarina kadar bekliyip verilen sözlerin tutulmasini bekliycez :D :D bekar kardeslerim direnin 136 gün nedir ki sayili gün cabuk gecer :grinning_face_with_sweat:
-
Gidip orada buluşalım da yemek en kolayı inan (hazır yemekler ucuz ve yapımı kolay Allah'tan 😅 hanım bu verdigim sözleri duysa oyar sanki) :))
-
@Emrah-Borazan :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@Sencerium aman abi geçen senede hiç yazmadan takip ettim suat abi bir gazladı yazmayan ben gaza geldim hırslandım, hatta takım kuruldu orlango gücü falan sonu hüsran oluyor gaza gelmeyin umursamayın unutalım diyeceğim yok olmuyor :D
-
@goyro666 bir kere kafaya koyuldu inadımız inat. bunun sonu United States Of America :D
-
@diablo_ercan aynen öyle sana zaten kesin cikti bunu bu arada hep söylüyorum sonucuna göre kendime 6.hissi güclü dedirtcem :D
-
@snowflake27 aramıza hoş geldin mangaldan anliyorsan doğru yerdesin 😅
-
@goyro666 kaç defadır bunu söylüyorsun bu bir işaret mi yoksa :D (sonuçta bir his önemli olan hep birlikte çekilişi kazanıp sorunsuz mülakat aşamasına gelebilmek) canı gönülden gerçekten gitmek isteyenlere, bu sefer olacak bu forum şenlenecek.
-
@Emrah-Borazan Çok iyi anlarım. Geçtiğimiz yaz amerikada barbekü yapmışlığım bile var:grinning_face_with_big_eyes:
-
@diablo_ercan :crown:
-
@snowflake27 oooo tecrübe gelmiş aramıza 🤣
-
@Emrah-Borazan diyin diyin herşeyi yemeyin arkadaşlar :D dün gıda zehirlenmesi yaşadım :D hiç hoş olmuyormuş :D
-
@tolgasatir Çok geçmiş olsun. İstifra ettirir, insanı halden düşürür. Dediğin gibi hiç hoş değildir.
-
@tolgasatir Geçmiş olsun kardeş. Denk geldi mi geliyor işte
-
@Programmer keşke istifra da kalsaydı :D pisleşmiyim sabah sabah :D
-
@Emrah-Borazan ya bişey de yemedim sabah kahvaltı da aç bitir hindi füme vardı onu yedim simitle sanırım ondan oldu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum