DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy yine o kadarda gömmemek lazım sonuçta vatan tek burası hepimizin evi evet hepimiz birşeylere tepki olsun diye gitmek istiyoruz ama ne olursa olsun tek ve gerçek ev burası dostum.
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy yine o kadarda gömmemek lazım sonuçta vatan tek burası hepimizin evi evet hepimiz birşeylere tepki olsun diye gitmek istiyoruz ama ne olursa olsun tek ve gerçek ev burası dostum.
gömmedim ki ,, ben memleketimi çok ama çok seviyorum ama onlar yokken daha da çok seviyordum, üzülerek gitmek istiyorum diyorum ya,, inan onlardan önceki yaşam olsa zerre düşünmezdim bırak ülke değişmeyi mahalle değişmezdim
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İstanbul içi tercihen Avrupa yakasında anksiyete konusunda uzmanlaşmış bildiğiniz bir doktor varmı? Ücretleri biraz makul olsa yeterli olur benim icin. Görüştüğüm çoğu doktor seansa 700 TL civarı istiyorda..
Psikologtan ziyade Psikiyatriste çıkmanı tavsiye ederim.
Aynı sorunu yıllar önce yaşadım ve 1-1,5 yıl ilaç tedavisi gördüm ve ardından doktorum istemese de ilaçları bıraktım. Ve o zamandan beri 1 kez bile tekrarlamadı.Psikologların ilaç yazma yetkisi yok zaten, sadece psikiyatristler yazabilir.
Umarım kısa sürede atlatırsın, geçmiş olsun. -
@sanaldeniz belediye napıcak hocam, zehirlicek mi? :)
-
@SUAT-GUNAY hahahahaaha
-
LA’ de yaşayan bir akraba geçen yaz ziyarete gelmiş kayınvalidemlerde konaklayıp gezip tozmuşlar :) green carda başvurduk olmaz ama bu yıl ilk başvuruda birde bize çıkarsa bize ds260 a yazacak adres gerekecek yardımcı olurmusunuz yazalım sizin adresi gerekirse kartlar için uğraştırmaz gelir teslim alırız diye bir mesaj attık.. saolsunlar görüldü atmışlar 4 gündür cevap yok engelledik artık yazsada gereksiz :) insanımız heryerde aynı bu adam türkiyede olsada böyle karakter abd de olsada böyle karakter.. bizim vatandaşımızın çürük oranı yüksek gibi geliyor bana nedense.. ben danısmanlık firmasından yardım alırım diye düsünüyorum o adres konusunda ancak olurda buraya yazayım arkadaşlar eğer ki ben bir gün gidersem her yıl 50 ailenin (kişinin) adres konusundaki sorunlarına eğer ki yapabiliyor ve resmi olarak bir engel yoksa halledeceğime söz veriyorum..
-
@ilkerkaynar90
50 bana biraz çok geldi 🙈 Şaka bir yana, talih de size böyle cömert davransın inşallah ve hepimize 🦋 -
@Lossantosdy vallahi ben kendi insanımızın da çoğundan ümidi kestim🤦🏻♀️ mülteciler üstüne tuz biber oldu sadece 😞
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Dün gece uzun zaman sonra facebooka girdim, çok da yakından tanımadığım bir fotoğrafçı arkadaşın eşi, çocukları ve annesi ve başka arkadaşlarıyla birlikte Amerika'ya yerleştiğini gördüm paylaşımında. Hemen çok sevindiğimi bizim de planlar yaptığımızı ve evimizin satılmasını beklediğimizi yazdım. Teşekkür etti , bizim için de için de iyi dileklerini iletti. Bize de çalışacağımız kişiler konusunda dikkatli olmamız gerektiğini, kendilerinin sorunsuz ve çok rahat bir şekilde geçtiklerini söyledi. Ben o andan sonra Meksika üzerinden gittiklerini anladım :) Paylaşımları ve fotoğrafları o kadar normal ve neşeliydi ki ben greencard ile gitmişlerdir diye düşünmüştüm. Neyse ben de E2 vizesi ile gideceğimizi söyleyip teşekkür ettim. Ama gerçekten hala şaşkınım o kadar kalabalık olarak (sanırım 3 çocukları var ve 3-4 yaşlarında olan küçük çocukları ikiz) nasıl cesaret ettiler ve nasıl bu kadar konforlu görünen bir geçiş yapabildiler. Bir yandan da insanlar o kadar umutsuz halde ki herşeylerini riske atıp bu yola girmişler diye düşündüm. Umarım hedefi Amerika'da yaşamak olan herkes sağlıkla, huzurla oraya ulaşır. Ben ise bu ara çok bunalmış ve sabırsız halde bekliyorum. Kesin kafaya koyduğumuz için artık burada herşey gözümüze batıyor ve heyecanla sürecimizin başlamasını istiyoruz ...
Çocuklu aileleri kamp da çok tutmuyorlar 1-2 günde hemen cikariyorlarmis. Oyuzden olabilir.
-
@mexido çocuk yapıp meksika bileti alma fikri çık aklımdan hemen çıkkkk :)
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Abi çocuk olsa ne yazar Meksika Türkleri almıyor artık 😅 sağlam adamınız varsa alıyorlar ocakta arkadaşım gidicek bakalım ülkeye girebilecek mi 😂
-
Meksika üzerinden geçen Türk sayısı 19.444ü bulmuş. 2025 DVde Türkiye’nin olmaması kesinleşti artık..
-
@Programmer yani sokak yerine street şeklinde mi olacak özel isimler dışında herşeyi İngilizce yazmamız gerektiğini biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
-
-
@mexido evet ondan olabilir 3 çocuk bir de yaşlı annesi toplam 6 kişi olunca öyle olmuş olabilir
-
@ilkerkaynar90, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
:)) Bizde var ama zor iş o işler tr ye 5-7yil donemiyorsun diye biliyorum. Ailen anne baban akrabaların tr de ise sıkıntı. Hastalik ölüm kalım var değmez diye düşünüyorum.
-
@dytmelek, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mexido evet ondan olabilir 3 çocuk bir de yaşlı annesi toplam 6 kişi olunca öyle olmuş olabilir
Vizeyle ülkeye normal giriş yapıp iltica edenler de varmış onların süreç biraz daha hızlı işliyormus diyor avukatlar. O şekilde de belki olabilir.
-
@mexido surec bıldıgım kadarıyla vatandaslık alana kadar gidemiyorsun dıey bılıyorum ben
-
Cidden mi ya? :(
-
@mexido yok bu aile Meksika sınırından girmiş, sınır fotosu falan atmış 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum