DV2019 bekleme odası
-
@vr biz o siteyi kullanamadik. Fotografcida cektirip e mail le hallettik. Ama siteye giris icin problem yasadik bigun. Ilk sayfadan sonra error verdi.
Yarin bir daha deneyecegiz. -
@uysalkedi şu anda error vermiyor girebilirsiniz
-
@vr tesekkurler 👍
-
Birde yakın zamanda ABD vizesine başvurdum 1 ay kadar önce , o fotoğrafla başvursam olur mu? ( Biraz obsesifçe bir soru ama eski fotoğraf muamelesi yapılır mı ? )
-
@vr bu konuda sahsi fikrim yeni bir fotografinizsa yani guncelse kullanabilirsiniz. Ama greencard resimleri 5×5. Sanirim vize icin standartlar uymaz biometrik oldugu icin. Fotografi cektirdiginiz yerle gorusun greencard icin duzenleyip e mail atsin size. Ya da herkesin yaptigi gibi evde cekebilirsiniz. Belki baska arkadaslarin farkli bir yorumu da olabilir. Iyi sanslar...
-
@uysalkedi teşekkür ederim
-
@uysalkedi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@vr bu konuda sahsi fikrim yeni bir fotografinizsa yani guncelse kullanabilirsiniz. Ama greencard resimleri 5×5. Sanirim vize icin standartlar uymaz biometrik oldugu icin. Fotografi cektirdiginiz yerle gorusun greencard icin duzenleyip e mail atsin size. Ya da herkesin yaptigi gibi evde cekebilirsiniz. Belki baska arkadaslarin farkli bir yorumu da olabilir. Iyi sanslar...
green card icin gereken fotograflar ile vize fotograflari ayni olculerde. ABD biyometrik fotograf olculeri kullanmiyor, biyometrik fotograf Turkiye pasaportu icin kullaniliyor.
-
@vr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Birde yakın zamanda ABD vizesine başvurdum 1 ay kadar önce , o fotoğrafla başvursam olur mu? ( Biraz obsesifçe bir soru ama eski fotoğraf muamelesi yapılır mı ? )
sorun olmaz.
-
@crazycells bilgi icin tesekkurler.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@semavi
O iki kez kazananlar ,Yanlışlıkla Türkiyeye gelselerde bi el verseler bize .
Erzuruma gelse istanbuldan otobüse atlar giderim herhalde 😅😅 -
Bu ileti silindi! -
Lottery'yi üst üste 2 ya da 3 defa kazanan insanların varlığı, size de işin "rastgelelik" haline gölge düşüyormuş gibi gelmiyor mu?
Bunu komplo teorisi gibi değil de daha çok sürecin mekanik işleyişi hakkında bir merak olarak düşünün.Keşke imkan olsa da, ülkemizdeki kazananlar arasında bir "ortak özellikler database'i" oluşturabilsek... "Tamam çözdük! Ekseriyetle evli, 25-30 yaş aralığında ve balığa limon sıkmayan kişilere çıkıyormuş bu meret"
-
@golgafrinchan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Lottery'yi üst üste 2 ya da 3 defa kazanan insanların varlığı, size de işin "rastgelelik" haline gölge düşüyormuş gibi gelmiyor mu?
Bunu komplo teorisi gibi değil de daha çok sürecin mekanik işleyişi hakkında bir merak olarak düşünün.Keşke imkan olsa da, ülkemizdeki kazananlar arasında bir "ortak özellikler database'i" oluşturabilsek... "Tamam çözdük! Ekseriyetle evli, 25-30 yaş aralığında ve balığa limon sıkmayan kişilere çıkıyormuş bu meret"
eger tamamen rastgele ise daha once cikip cikmadigina bakmadan tekrar cikmasi cok normal :)
tam tersi, daha once cikana hic cikmamis olsaydi bu kisilerin elendigini, dolayisiyla rastgele bir secim yapilmadigini soyleyebilirdiniz. -
@golgafrinchan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Hanım balığa limon sıkar...
35+ yaşında...
Evli ..
Yani 1i tuttu .. olmaz bu iş...
Ben kendimden yola çıkarım, başkasına bakmam :)
Şaka maka benim tek söyleyebileceğim evlilerde genellikle kadınlara çıkıyor :)
-
Bizim binada 3 kişiye çıktı.
2 si bekar, ben evli.
44 yaşındayım 40 yaşıma kadar limonun (ve diğer ekşi maddelerin erik vs.) tadını bilmezdim. Yavaş yavaş alışıyoruz. Diğer iki arkadaşın limonu sıkmadığı yer yok.
Evliyim ama hanıma değil bana çıktı.
Yani evli, IT ci, bayan, İzmirli falan hikaye.
Daha çok bizim binaya çıkıyor :) -
@semavi çevrenizde çıkanların başka ortak özelikleri varmıdır.teşekkürler
-
@arnblt sizin binaya taşınsak iyi olur.
-
Merhaba @crazycells , eşim DV2019 çekilişini kazandı ancak numaramız 25xxx lerde olduğu için gelmeme ihtimali var. Eşimin DV2020 çekilişine başvurmasında bir sakınca var mıdır ?
-
@arnblt
siz veya diğer arkadaşlar taşınınca haber ederseniz taşınalım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum