Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Benzer Başlıklar

• F1 vizem basvurum red olursa, B1-B2 vizem de iptal olur mu?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    77 Bakış
    Emre ErtürkE
    Merhaba; hali hazirda B1-B2 turist vizesine sahibim, vizemin bitmesine de yaklasik 8 sene var. TR de konsolosluktan F1 vizesi icin basvuru yapmayi dusunuyorum. Eger F1 vize basvurum reddedelirse, mevcut B1-B2 vizem de iptal olur mu? Simdiden yanitlariniz icin cok tesekkurler..
  • J1 Vizesini Amerika'dan Posta ile Yenilemek

10
    0 Oy
    10 İleti
    517 Bakış
    P
    Merhaba, J1 yenilemeyi son zamanlarda ABD’den posta yoluyla yapan oldu mu? Tesekkurler.
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
  • J2 ve 2 yil kurali (2 years home residency rule)

3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    R
    Herkese merhaba, Ben 20 Temmuz tarihinde Amerika'ya J vizesi ile giris yaptim. J vizemin suresi 1 yil ve en erken tarihte marriage based green card applicationi yapmak istiyorum. Sponsor okulda gorevim 1 Agustos'ta basladi. Acaba hemen waiver basvurusunda bulunabilir miyim, USCIS bunu supheli bulur mu immigrant intent nedeniyle? Bir de waiver basvurusu icin evraklari toplarken Amerika disina seyahat etmekte bir problem cikar mi (Eylul ortasi Kanada'ya gitmek istiyorum)? Simdiden tesekkurler cevap icin!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k