Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

J1 waiver (2 years rule) - J1 vizesinin 2 yil kuralini kaldirmak

Benzer Başlıklar

• F-1 Vize için 2 üniversite sorunu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    301 Bakış
    crazycellsC
    @Remy-Danon, içinde söyledi: F-1 Vize için 2 üniversite sorunu Selamlar arkadaşlar, umarım herkes iyidir. Türkiye'de aktif olarak üniversite öğrencisiyim. F-1 vize için hazırlanıyorum. ABD'den üniversite için onay aldım. Benim sorum şu; Türkiye'de öğrenci olmaya devam edip aynı zamanda ABD'de okuyabilir miyim ? Yani 2 üniversite bir arada okunabilir mi ? Bu bir sorun teşkil eder mi ? Teşekkür ederim. Universiteler ayri ayri buna izin veriyorsa olabilir, ama dediginiz durum universitelerden en az bir tanesi online egitim veriyorsa gerceklesebilir. Ayni anda iki ayri ulkede olamayacaginiz icin :)
  • F1 vizesine ne zaman başvurmalıyım?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    CalibraturboC
    iki ara birdere durumu yok. Hesabındaki paraları şişirmeye başla ve mezun olur olmaz başvur. Kesin
  • ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) j1 vizesi j vizesi ogrenci vizesi
    421
    0 Oy
    421 İleti
    28k Bakış
    Ö
    merhaba yakın zamanda j1 vizesi alıp administrative processing den geçen var mı? sosyal medya taraması ortalama kaç gün sürüyor? Tecrübesi olanlar cevap verebilirse çok memnun olurum
  • (F/M) Öğrenci Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f vizesi m vizesi f1 vizesi m1 vizesi ogrenci vizesi
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    138k Bakış
    mayk_123M
    @T-10-Heavy-Tank Merhaba. Ret aldığınız için üzgünüm. İnternette aşağıdaki web sayfasını keşfettim. Eski ABD elçiliği çalışanı ve vize görüşmesi konusunda danışmanlık veriyor. Belki size yardımcı olabilir diye yazdım. İyi günler https://visainterviewcoach.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k