DV2024 Sohbet Odası
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Artık bizde çift yıldız olduk green card çekilişinde bana Uğur getirsin 😅
umarım banada uğur getirir ilk yıldınızını aldıgında da burdaydım bunu sonradan gördüm ama olsun :)
-
-
@adm, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Artık bizde çift yıldız olduk green card çekilişinde bana Uğur getirsin 😅
umarım banada uğur getirir ilk yıldınızını aldıgında da burdaydım bunu sonradan gördüm ama olsun :)
Teşekkür ederim size de umarım bol şans getirir yeni yıl
-
@Lossantosdy umarım 😊
-
@waterman bı yanımda aynen böyle söylüyor 😄
-
Merhabalar. Ds 260 formunda pasaport yoksa sorun oluyor mu yoksa formu gönderebiliyor muyuz? Teşekkürler
-
@Batu Merhaba , İstanbul için en uygun ya Tuzla yada Beylikdüzü veriyorlardı. Demek dolmuş 😕Size en yakın Gebze veya Darıca oralara bakabilirsiniz Bizde Darıca bölgesinden Tuzla dan randevu bulmuştuk 3 hafta oldu ama hala gelmedi bekliyoruz
-
@Blacksocks Pasaportunuz yoksa o esnada other travel documents seçeneğini seçerek formunuzu doldurabilirsiniz ardından mülakatı alınca dosyanızı açtırıp güncelleyebilirsiniz pasaport bilginizi. Ama ocakta zamlarla birlikte pasaport harçları 2 katı artış gösterecek mümkünse yeni yıla girmeden pasaport edinmeniz daha karlı olacaktır sizin için
-
Bu ileti silindi! -
🤣🤣@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy valla bazı eyaletlerde örneğin new jerseyde ev sahipleri yapıların çok eski olması ve bu sebepten alt yapı yetersizliği gerekçesiyle izin vermiyormus öyle de olabilir tabi ki ama bu zaman içinde alışkanlık haline gelmiş bı şey de olabilir işletmelere kazanç faydası da söz konusu olabilir bilemiyorum 🤷
Valla kazanayım da bu yıl hiç farketmez gerekirse su sabunla okyanusta yıkarım çamaşırları 😂😂😂😂
-
@Emre-Kurtulmuş mülakatı kazanınca mı dosyayı açtırmam gerekiyor? Kardeşim almadı onun için yazdım :)
-
@Blacksocks Mülakat aldığınız zaman formunuzu açtırıp güncelleyebilirsiniz. Mülakat almadan dosyanızı açtırmanız önerilmez
-
@Blacksocks ds260 formunu en sağlıklı şekilde doldurmak için tüm evraklarınızı hazır olmasını tavsiye ederim. pasaportunuz yoksa zam gelmeden alın.
-
Pasaport konusu gerçekten yatırım gibim bişi. Ne kadar erken alınırsa o kadar iyi. Bundan 5 sene önce 10 yıllık aldım, şu anki 2 yıllık pasaport ücretinin altındaydı. Gerçi o kadar yıldır tertemiz duruyo, bi kısmet olmadı kullanmak ama bakalım. Nasipse 2022-2023 sezonuna diyelim :)
-
@diablo_ercan hocam ben çıkarttım da kardeşim için diyorum o da başvurdu fakat pasaport işini pek sallamıyor
-
@Blacksocks işte sonu belli olmayan bir şey için boşuna para harcamak istemiyor kafası var. ama çekiliş kazanılması durumunda ds260 formu doldurma aşamasına geçildiği zaman eli ayağına dolaşır. başta dolaşacak bir şey görünmese de riske girmiş olur.
-
@diablo_ercan millet onu bile yapmaya üseniyor ama amerikaya gitmeye hazir ilgincler hahhah :D
-
157 gün kaldi ayrica iran / USA macini Usa aldi günün anlam ve önemi sgsghafsagfsg :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=25tZYkndO5g amariğa geliyoq .Sadırn pride heşteg sincanlı rednek
-
gunaydinlarr
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum