DV2024 Sohbet Odası
-
@JesusLord 4. başvurunda dilerim sonuç zafer olur 😊 ve umarim o kadar beklemek zorunda kalmam gidiş amacımız çocuklarımız ve onlar ne kadar küçükken gidebilirsek o kadar iyi olucak.
-
@Simge-Kutlu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord 4. başvurunda dilerim sonuç zafer olur 😊 ve umarim o kadar beklemek zorunda kalmam gidiş amacımız çocuklarımız ve onlar ne kadar küçükken gidebilirsek o kadar iyi olucak.
Sağolun🙏 Umarım sizde ilkte kazanan şanslılardan olursunuz. Gözümüz sonuç dönemi foruma giren birilerinin kazanmış olduğunu arıyor
-
@JesusLord çok teşekkür ederim umarım 🙏
-
@Simge-Kutlu sayiliyor ya bakiniz ben 4. hala sayiyorum ha ayni heyecan yok ama yine de insan bekliyor :D umarim ilkinde tutturanlardan olursunuz :) olurda nasip olmazsa da 2 güne toparliyor insan basta bi üzüntü sonra amaann hayirlisi degilmis diyip bi sonraki basvuruyu beklerken buluyorsunuz kendinizi :face_with_tongue:
-
@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord işte GC çıkmamasının tek faydası bu bana...
eşim ev eşyalarını yenilemek istiyor 2 yıldır.
ben her defasında "dur Mayıs ayını bekleyelim, çıkarsa gerek olmaz" diyorum.
bu şekilde idare edebildiğim kadar edecem :)Hafızaya atılsın bu taktik, iyiymiş 🤣🤣
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hafta sonu bir masadaydık, tanımadığım bir genç de vardı masada.
GC konusu açıldı.
"ben inanmıyorum, tanıdıklarına çıkarıyorlar" dedi.
kimin tanıdığına diye sordum.
"buradaki Amerikalıların" dedi.2 duble içip kalkacaktım, vurdum şişenin dibine...
"tanıdık" nedir be hocam, hadi o tamam "buradaki Amerikalılar" nedir.
:D çok özür dilerim arkadaşın ama böyle mallar varmı hala ya :D :D
Allahım ne olur ışınla beni şu memleketten ABD olursa sevinirim :)Maalesef, yaşadığımız ülke insanı, gözünü açtığı andan itibaren bütün ülkedeki işler devlet/özel fark etmez araya dayı/teyze/amca sokmadıkça yapılamadığı ve-veya şansının azaldığı bir şekilde yürüyor. Çoğu kişi artık psikolojinde bunu normalleştirip, olması gereken doğal akış süreci olarak bunu normlaştırıyor ve aslında demokratik olarak olması gereken süreçlerin gerçekten demokratik ve sistematik bir şekilde ilerlediğini düşünme özgürlüğünü kaybediyor. Ben aslında insanlarımızı suçlayamıyorum. Çünkü her an en ufacık bir olayda bile özelinde de devletinde de adam kayırmacılığın tavan yaptığı bir toplumda yetiştik.
-
Artık bizde çift yıldız olduk green card çekilişinde bana Uğur getirsin 😅
-
@waterman hayirli ugurlu olsuunn :D :D cift yildizla amerikayaa :small_airplane:
-
Geçmiş yıllarda hep takip ederdim forumu bu yıl üye olarak takip ediyorum. Bu başvurumda artık sonuç almayı çok istiyorum. İstikrarlı bir şekilde de devam ediyorum.. Hayaller büyük o yıl bu yıl olsun.
-
@tezekos bu yil sans getirsin :) uzun zaman olmus gercekten ya ben 4 diye cok diyordum :D
-
@tezekos umut ve sabır. zamanı geldiğinde yüzler gülecek.
-
Bende ilk kez başvurdım. forum karşıma bu başvuru esnasında çıktı.Gerçekten sürecin en başından sonuna kadar bir rehber niteliğinde.Emeği geçen herkese teşekkürler
-
@aemte hoşgeldiniz 😊
-
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
hafta sonu bir masadaydık, tanımadığım bir genç de vardı masada.
GC konusu açıldı.
"ben inanmıyorum, tanıdıklarına çıkarıyorlar" dedi.
kimin tanıdığına diye sordum.
"buradaki Amerikalıların" dedi.2 duble içip kalkacaktım, vurdum şişenin dibine...
"tanıdık" nedir be hocam, hadi o tamam "buradaki Amerikalılar" nedir.
:D çok özür dilerim arkadaşın ama böyle mallar varmı hala ya :D :D
Allahım ne olur ışınla beni şu memleketten ABD olursa sevinirim :)Maalesef, yaşadığımız ülke insanı, gözünü açtığı andan itibaren bütün ülkedeki işler devlet/özel fark etmez araya dayı/teyze/amca sokmadıkça yapılamadığı ve-veya şansının azaldığı bir şekilde yürüyor. Çoğu kişi artık psikolojinde bunu normalleştirip, olması gereken doğal akış süreci olarak bunu normlaştırıyor ve aslında demokratik olarak olması gereken süreçlerin gerçekten demokratik ve sistematik bir şekilde ilerlediğini düşünme özgürlüğünü kaybediyor. Ben aslında insanlarımızı suçlayamıyorum. Çünkü her an en ufacık bir olayda bile özelinde de devletinde de adam kayırmacılığın tavan yaptığı bir toplumda yetiştik.
belki çok bağlantılı değil ama, carl sagan'ın şahane tespitlerini şuracığa bırakayım:
"tarihin bize öğrettiği acı gerçeklerden biri şudur; eğer yeterince uzun süre kandırılır, aldatılır, kafeslenirsek; kandırıldığımıza, aldatıldığımıza, kafeslendiğimize dair kanıtları görmezden gelme eğilimi gösteririz. artık gerçeklerin açığa çıkmasıyla ilgilenmez oluruz. aldatılış bizi ele geçirir. çünkü basitçe aldatılmış olmayı kabullenmek fazlasıyla acı vericidir ve bunu kendimize bile itiraf edemeyiz. bir kere bir şarlatana üzerinizde özgürce kullanabileceği gücü ve yetkiyi verirseniz, büyük ihtimalle o güç ve yetkiyi bir daha asla ondan geri alma fırsatınız olmaz."
-
@gnollzy hocam dün gece gülmekten ağrı girdi karnıma.
ben arada takılırım eşime, istediğim bir şey olmazsa. "seni değiştiricem, kızıma yeni anne alıcam" diye.
dün yine böyle bir durum oldu, eşim patlattı bombayı arkasından.
"Mayısa kadar bekle, belki gerek olmaz, orda değiştirirsin"
olay bizde bu boyutta :) :)o kadar içerlemiş ki, durumun farkında oyaladığımın :)
-
-
@paşa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman hayırlı uğurlu olsun, iki yıldızla sizi Amerikaya uğurluyoruz :)
@aemte DV2024 benim de ilk başvurum, askerlikte böyle şafak saymadım. Vakit geçmeyince forumdaki sayaca bakarak gözlerimle hızlandırmaya çalışıyorum :P
Pek bişey kalmadı 158 gün kadar var 😂
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@paşa, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman hayırlı uğurlu olsun, iki yıldızla sizi Amerikaya uğurluyoruz :)
@aemte DV2024 benim de ilk başvurum, askerlikte böyle şafak saymadım. Vakit geçmeyince forumdaki sayaca bakarak gözlerimle hızlandırmaya çalışıyorum :P
Pek bişey kalmadı 158 gün kadar var 😂
Sayac ilk konuldugunda 178 gun vardi 20 gun gecmis hemen.
-
@waterman ooo kardeşim hayırlı olsun yıldızların :)
-
Şimdiden kendimi amerikada gibi düşünüp bir çok şeye saldırmaya Amerikalı gibi düşünmeye başladım ve bir çok değişik iş kapısı açtım kendime :D 5 aralıkta bir iş belli olacak onun dışında Almanya kapısıyla ilgili gelişmeler oluyor. Türk kafasıyla düşünmeye devam edince sabit işimde günlük hayatımda çakılı kalıyordum. Bu arada buradan amerikaya taşımak için çeşitli denemelerde düşünüyorum ve onunla da uğraşacağım. Amerikalılar neden sürekli iş konuşuyor anlamış oldum :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum