DV2024 Sohbet Odası
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
yok yok bende gideceğim inşallah her türlü denicez şansımızı -
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord yok hocam daha vize tarihini bekliyorum. 10 ocakta vize görüşmem var bakalım ne olacak artık nasip sabırszılık o günü bekliyorum ve bu arada zaten alırsam bol bol yazacağım aklımda forum

Benim de 10.01.2023 09:00 İstanbul.
Sizin saat kaç?Abi benimki de carsamba gunu. New yokta bulsuruz diyelim o zaman.
Beraber gidelim

-
son 160 gün 22 saat 20 dakika geri sayimi göremeyenler icin

-
@Ping-PONG benim 08.00 de sizden bir saat önce

-
@goyro666 günleri sayarken biz
https://www.youtube.com/watch?v=L_tvGRC-5yc&ab_channel=KübraBakırcı -
@datanist size kaçıncı başvurunuzda çıktı
-
@Simge-Kutlu Uc veya dort olmasi lazim.
-
@diablo_ercan ahahhaha gidiiyoozz gidiiyoozz

-
@datanist umarim bizede nasip olur
-
@goyro666 bu sefer olacak gibi

-
@goyro666 Burada umutla bekleyen bircok kisi goruyorum. Umarim forumda isteyen herkese cikar. Size cikarsa adres konusunda destek olurum

-
@Ping-PONG benim 08.00 de sizden bir saat önce

Sen çıkarken ben girerim

Beklersen çıkmamı sana kahvaltı ısmarlarım
-
@Ping-PONG vuhuuu kahvaltı yemek kırmızı çizgimdir neden olmasın

-
@Ping-PONG vuhuuu kahvaltı yemek kırmızı çizgimdir neden olmasın

Özelden telefon numaranı yaz.
İçeriden çıkınca mutlaka ararım seni. -
biraz varsayımda bulunmak istiyorum diyelim ki bir ihtimal green card çekilişini kazandım amerikada tanıdığım kimse yok bu adres gösterme problemini nasıl çözebilirim acaba?
-
takip numaramı unuttum nasıl bulabilirim arkadaşlar ?
-
Adres gösterme olayı ds260 a seriden rasgele bir adres yazmak ve o aradaki mülakat sürecine kadar araştırmaya koyulmak en sağlıklısı gibi görünüyor. Mülakattada o arada buldugumuz adres ile ilk başta salladığımız adresi değiştirmek mümkün diye araştırdım yani bir şekilde çözülmeyecek bir yanı yok gibi.. eşimin akrabaları amerikada durumu iletelim dedik whatsapp üzerinden abd ye gelme durumumuz olabilir soracaklarımız var müsait olunca dönermisiniz yazdık görüldü atıp bıraktılar
daha sürecin başında insanlara ne kadar güven beslemeliyiz anlamış olduk bile saolsunlar eksik olmasınlar
en kötü forumdada danışman firma ismi söyleniyor bir çok bölümde onlara başvururuz 
-
-
@goldendragon Lütfen ama lütfen bu forumda geçmişte yazılanları okuyabilir misin bahsettiğin olay bizim forumda olmaz biz aileyiz herkes birbirine yardımcı olur. Adres konusunda en basit olay bizim forumu diğer forum telegram yada ekşi sözlükle karıştırma hadi herkes sana sırtını döndü ozaman @Turquoise-Horizon mesaj atarsan sana yardımcı olur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum