DV2024 Sohbet Odası
-
@Furkan-Aydın Sağlık muayenesi esnasında daha önce psikolojik sorunlar yaşadınız mı/tedavi gördünüz mü tarzında soru yöneltiyorlar. Ve bu soruya istinaden gerekli görürlerse kendi anlaşmalı oldukları psikologa yönlendiriyorlar ondan onay almanız için. Ama bu soruyu sorarken şu anda gördüğünüz tarzında belirtilmiyor daha önce yaşadınız mı olarak sorduğu için GC çıkmadan önce veya sonra olması onlar için fark etmeyecektir
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord yok hocam daha vize tarihini bekliyorum. 10 ocakta vize görüşmem var bakalım ne olacak artık nasip sabırszılık o günü bekliyorum ve bu arada zaten alırsam bol bol yazacağım aklımda forum 😁
Hadi bakalımm mesaj kutunu yeşillendireceğim tecrübelerinden yararlanmak için ileriki dönemde
-
@JesusLord ne demek ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
-
@JesusLord yok hocam daha vize tarihini bekliyorum. 10 ocakta vize görüşmem var bakalım ne olacak artık nasip sabırszılık o günü bekliyorum ve bu arada zaten alırsam bol bol yazacağım aklımda forum 😁
Benim de 10.01.2023 09:00 İstanbul.
Sizin saat kaç? -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sizin saat kaç?Abi benimki de carsamba gunu. New yokta bulsuruz diyelim o zaman.
-
-
Hepiniz mi gidiyonuz ya :(
Arkadaşlarım çoktan gitmiş bi tek ben kalmışım burda şarkısını söyletmeyin bana :( -
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
:D :D yok yok bende gideceğim inşallah her türlü denicez şansımızı
-
@uzaysan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Sizin saat kaç?Abi benimki de carsamba gunu. New yokta bulsuruz diyelim o zaman.
Beraber gidelim 😂
-
son 160 gün 22 saat 20 dakika geri sayimi göremeyenler icin :D
-
@Ping-PONG benim 08.00 de sizden bir saat önce :)
-
@goyro666 günleri sayarken biz :D https://www.youtube.com/watch?v=L_tvGRC-5yc&ab_channel=KübraBakırcı
-
@datanist size kaçıncı başvurunuzda çıktı
-
@Simge-Kutlu Uc veya dort olmasi lazim.
-
@diablo_ercan ahahhaha gidiiyoozz gidiiyoozz :D
-
@datanist umarim bizede nasip olur
-
@goyro666 bu sefer olacak gibi -_-
-
@goyro666 Burada umutla bekleyen bircok kisi goruyorum. Umarim forumda isteyen herkese cikar. Size cikarsa adres konusunda destek olurum 👍🏼
-
@Ping-PONG benim 08.00 de sizden bir saat önce :)
Sen çıkarken ben girerim 😂
Beklersen çıkmamı sana kahvaltı ısmarlarım 🙃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum