DV2024 Sohbet Odası
-
İnsanlar yoruldu sanırım, bir çok eski başvuran imzasını bile güncellememiş. Biz hep buradayız, göçmen vizesi ile ABD ilk giriş konusuna yazmayı bekliyoruzz
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İnsanlar yoruldu sanırım, bir çok eski başvuran imzasını bile güncellememiş. Biz hep buradayız, göçmen vizesi ile ABD ilk giriş konusuna yazmayı bekliyoruzz
İmzayı güncellersek aşağı doğru çok uzun oluyor, o yüzden güncellemedik :D
-
Birde şey kısmı var her bilgiyi aldıktan sonra kaybolan arkadaşlar 😂 insanda vefa duygusu olmalı şimdi polemik çıkmasın diye yazmıyorum ama söylenecek cok şey var
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Birde şey kısmı var her bilgiyi aldıktan sonra kaybolan arkadaşlar 😂 insanda vefa duygusu olmalı şimdi polemik çıkmasın diye yazmıyorum ama söylenecek cok şey var
Haklısın bu süreçte ABD beklerken kamyona alınmayan şaban gibiyiz
-e ben
-sen gelme ulan ayı :D -
@JesusLord :beaming_face_with_smiling_eyes: sahne gözümde canlandı. bizim durumun özeti.
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Haklısın bu süreçte ABD beklerken kamyona alınmayan şaban gibiyiz
-e ben
-sen gelme ulan ayı :D-ayı babaydır it oğlu it :D
-
Sanirim çekilişte eger greencard kazanir isek, hizlica ds260 formunu doldurup gondermemiz gerekiyormus randevularda sona kalmamak icin.
Sorum şu bu formda pasaport numaramizi yazmamiz gerekiyor mu?
Kazanmazsam pasaport çıkartmama gerek yok da, kazanırsam da pasaport cikartmakla ugrasirken vakit kaybetmek istemiyorum.
Saygilar tesekkurler. -
@Batu Dahada ilginci bu foruma bugün üye olmuş. Dolandırıldığını da bugün yazıyor 1-2 ay öncesinden araştırma forumlara göz atma sonra paralar gitmeye başlayınca kurtarın imdat diyor
-
@drmars Evet pasaport bilgisi bölümü var formda fakat other travel documents seçip doldurmadan geçebiliyorsunuz. Pasaportların ocakta zamlanacağını düşününce şimdiden çıkartmanız yararınıza olur sadece amerika için ihtiyaç olan bir şey değil pasaport sonuçta
-
-
merhaba preply diye bir siteye üye oldum cambly benzeri. bu ve benzeri ingilizce konuşma sitelerine üye olmuş tavsiye verebilecek var mıdır? bir kaç hoca ile randevu oluşturdum ama burdan da sormak istedim.
-
@waterman kim ya onlar bi bazilari kim bu bazilari hahahha söyleyin kardesim de muhabbet edelim az :D
-
Şükran gününüz kutlu olsun :D
-
@Hyller Onun yasindayken bende atlayip ucaga gitmeyi dusundum ama yasal yollari kenara atip hayatimi riske atmak istemedim. Madem kacak yolla girecek kadar seviyorsun Amerika'yi niye dondun kardesim
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hyller Onun yasindayken bende atlayip ucaga gitmeyi dusundum ama yasal yollari kenara atip hayatimi riske atmak istemedim. Madem kacak yolla girecek kadar seviyorsun Amerika'yi niye dondun kardesim
İşte uzaktan gördüğü o yaşamı bulamadı. YouTube instagramda 3 saat çalışıp 1k dolar kazandım olaylarına inanıp gittiğine eminim durum böyle olunca görüyoruz neler oluyor (:
-
@waterman onun beklediği, amerikaya gidince amerika ona banka hesabına biraz para, ev, araba, en iyi uğraş gerektirmeyen iş vereceğini sanarak gittiği için ardından umduğunu bulmadığı için dönmüştür. :D ve halen green card çekilişi kazanılınca bu yukarıda saydıklarımı alabileceğini
ciddi ciddi sananlar var. -
@diablo_ercan ahahahah bi ara şey yazmıştın green cardınız postalanıyor size hangi eyalette kalacaksınız ona göre ev ayarlayalım diye yazdıgın bi mesaj vardı o geldi aklıma 😂
-
@celica söyleyecek çok şey var ama hiç de bişey yok bana göre yazık etti kendine ama asla anlatamayız bunu ona.
-
@waterman olabilir, bu yaşta bu bilinç diye aslında çok takdir etmiştim. Ama ne oldu acaba çok merak ediyorum. Konuşma fırsatı bulursam ne oldu çocummm diyecem 🤭
-
@waterman Ağaçtan para toplayacağını sandı galiba garibim..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum