Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ismailayaz kazandığı yılı yazsın ki takke düşüp kelini görelim


  • @tyi, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

    Food Delivery isi bitti bitecek herkes baska isler dusunmeye baslamali ’bence’ alternatif olarak.

    Insan ve yeme ihtiyaci var oldukca bitmesi pek mantikli gelmedi bana.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vermaynen bitti derken günlük 300 - 500 dolardan 100 - 150 dolar görmeye başlayınca bitti diyorlar

  • ⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak

    @vermaynen bitti derken günlük 300 - 500 dolardan 100 - 150 dolar görmeye başlayınca bitti diyorlar

    Benim gördüğüm izlediğim ve anladığım kadarıyla bu işi yapanlar aynı anda bir çok uygulama açıyor uber eats yaparken lyft de açıyolar boş durmamaya çalışıyorlar , ayrıca en çok parayı haftasonu ve bonusları yaparak kazanıyorlar. Öyle kimse kimseye bedava para vermiyor adamlar gün sonunda öldük bittik oluyorlar. 3 günde bonuslar dahil 1500 dolar anca yapıyorlar


  • @ayvalik10 cevap vereyim 300-500 arasinda oldugunda tum masraflar cikar seni 200-250 gibi bir net rakamlar kurtarirdi. 150$ kazandiginda; vergi, arac masrafi, sahsi masraflar bir sey kalmiyor. O yuzden en bastan bos yapacak arkadaslar hic cebellesmesin. Kimse otekisinden daha akilli degil yorum yapacaksaniz mantikli olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tyi kısacası delivery işine hayat kurtaracak iş olarak bakmasınlar elle tutulur bir özelliğin olması gerekiyor


  • @tyi Cok ozel degilse buradan sorabilir misiniz?
    Foruma nadiren giriyorum.
    Ben Kuzeydeyim, Cuma-Ctesi-Pazar-Ptesi gunleri ortalama 25-30$/saat (ogleden sonralari ve aksam-gece), diger gunler 15-20$/saat tum gun ortalamasi. Geldiginizde Ubereats acinca haritada gorulen yerler en aktif yerlerdir. DT kesinlikle 24 saat aktiftir ama park sorunu beni bezdirdiginden o tarafa mumkun oldugunca gitmem. Guney veya Kuzey uclarda takilin.
    Bekarsaniz idare eder. Mekan bolge secmezseniz bir miktar arttirabilirsiniz de.
    Kira her yerde oldugu gibi burada da major gider ve artma egiliminde.
    TX da income vergisi yok ve gida genelde ucuz.
    Kirayi dusuk tutabilirseniz rahat edersiniz.
    Bolgeden bolgeye saatlik ortalam cok degisken. Ilk geldiginizde mutlaka 2-3 gun veya tum hafta belli bir bolgede takilacak sekilde tum sehri gezin. Ev tutmadan once en yuksek ortalama elde ettiginiz bolgeyi tespit etmenizi oneririm. Yine de bu aralar gelirler cidden dustu. Tum delivery yapan arkadaslar (ben dahil) yana yakila baska is ariyoruz. Bahsettigim ortalamalar aktif saatler icin gecerli, ki genelde aksam 4 gece 11 arasi oluyor. Cogu restoran 9 gibi kapatiyor.
    PS: Rakamlar brut.


  • Sadece delivery işi ile ev geçindiren birisi vergi ödemez veya çok düşük tutarda öder . Yıl boyunca arabanız ile yaptığınız mil başına 50 cent gider yazarsınız. Öğle yemeklerini ve araba bakım masraflarınızı da gider yazarsınız..


  • @caglaror DoorDash ozelinde konusursak, haftalik gelirinizi Dash time’a (active time’a degil) boldugunuzde saatlik kac cikiyor? S.F.’de $25 civari.


  • merhaba arkadaslar NJ bolgesinde e-scooter ile bisiklet modunda uber eats doordash grubhub vs yapip para kazanabilir miyim ? hoboken jersey city civarlari dusunuyorum.


  • @mazk2104 kazanirsin


  • @tyi cevabiniz icin tesekkur ederim. Bisiklet ve escooter jcin ortalama saatlik kazanc hakkimda bilginiz var mi ? Ben net bir sey bulamadim ama 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mazk2104 kış ayına girerken bu bahsettiğin vasıtalarla yapman imkansıza yakın olur. Kaldı ki 3-4 ay için de bu araçlarla kazanç kimseyi memnun etmez ev geçindiremezsin. Ne zamandır yok ama @Orhan-Cabarov ortalıklarda yok kendisi yaptı bu araçlarla yapınca yakın mesafelere veriyorlar.


  • @mazk2104 Ben kis zamani bisiklet yapan gordum sasisiriyordum hatta nasil yapiyorlar diye ama yapiyorlardi. Hoboken bisiklet ya da scooter daha iyidir kis kar zamanlarini arabayla gecirirsen yasin scooterla yaparsin elbette icecek olan orderlari nasil gotureceksin ya da pizza olanlari bilmiyorum. Bisikletli olsamda geliyor pizza orderlari. Kazanc ortalamasi diye bir sey kalmadi ama en iyi yer new york ya da hoboken derdim senin icin (hoboken Washington st) su da var polis yeni basladi bu ny’de var mi bilmiyorum bisikletli olanlara ters yo den gidiyorsa ticket yaziyor nadir de olsa bu var. bisikleli birisi gecen sene bu zamanlarda 300-400$ multiapp mle yapabilirlyordu. Su anda 100-200 arasi diyebilirim fakat bu 200 ust rakam o rakama ulasman zor. Ulasirsin ama gun boyu sanada olman gerekir. Hafta sonu ve yagmurlu ve karli gunlerde 200’e ulasirsin ama islanacaksin bayagi o yuzden arabada olsan bu defa 50-75 arasi kazanc duser ama bence islanip hasta olma riskinden iyidir. Bu kazanc konusunda Kimse sana net bir sey soylemeyez ama sunu derdim Eger bir yere tasinacaksan bu kesinlikle Boston olmali delivery icin. Bir dusun arastir derim aldigim duyumlar iyi kazanc konusunda bilgim yok turkler genel olarak kazanclarini soylemiyorlar. Fakat kendi rakamlarimdan iyi oldugunu biliyorum ikinci sirada Chicago. Orada da bulunmadim.


  • @Haliax bu ortlama saatlik Tamam artik uygulamalarin saatlik 20$ civarinda olmadiysa kisitli bence tabi ki farkliliklar olur artsr duser bolge uygulama ve kabul oranina gore. Tek degistiren olay buyuk rakamlar orderlar o yuzden uygulamada multi app veya yuksek kabul orani yak alamam gerekiyor…


  • @ayvalik10 evet zor olacaktir eminim ama bir sekilde bir seyler bulup yapmaya calisiyorum 🙂


  • @tyi cok tesekkur ederim detayli anlatiminiz icin. super bi kazanc saglamasa da az cok bir seyler cikar gibi duruyor. Peki pizza olan siparisleri gorup secmeme sansim var mi ? Cunku dediginiz gibi pizza nasil tasinsin scooterla. Ben boyle gunde 4-5 saat calisip 100 dolar gibi gunu kurtaracak bir seyler yapabilir miyim onu merak ediyordum aslinda. Ben de washington st dusunmustum nasilsa hafta sonu falan bayagi kalabalik. bilemedim simdi hem arti hem eksileri var dediklerinize gore 🙂


  • @mazk2104 pizza olanları reddeder almazsın o imkanın var. Öğlen 12-3 akşam da 6.00 - 8.00 arası çalışırsan 100'e yaklaşırsın. Bazı günler geçebilirsin de iş yoğunluğuna bağlı. Cuma-Cumartesi ve pazar işler yoğun olur. Yağmurlu günler hem yoğun olur hem yüksek tipler gelir ama çalışma şartları da zorlaşır o yüzden ekipmanın iyi olmalı.


  • @darkside coook cok cok tesekkur ederim. Bir sorum daha olacak daha once scooter ile kaza yaptigim icin bir yandan ebike da dusunuyorum minik katlanabilir tarzda bir ebike yine jersey hoboken cevresinde. Katlanan minik ebikelar is gorur mu bir de ne gibi bir ekipmana ihtiyacim olacak calisma sartlari zorken ?


  • @darkside bir de uber eats hesabimi bike-walker olarak NJ bolgesinde actim NY olarak degistirme sansim oluyor mu appi kurcaladim biraz ama bulamadim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum