DV2024 Sohbet Odası
-
@Furkan-Aydın 4-5 mayısta ben zaten ds260 boş halini vericem sen de hazırlarsın hazır durur ds260 sistem açılınca 10 - 15 dakika da kopya yapıştır doldurursun ne 2 günden bahsediyorsun. Bu forumu öğrenin sadece vize basamıyoruz geriye kalan herşeyin çözümü var.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın sevgili furkan bana bu sayfaları ayırdığın için çok teşekkür ederim başlayan bu mektubu 6 mayısta gördüysen ozaman kazandın demektir. Sol en altta bir numara işte bu numara artık senin numaran başvuruda aldığın numarayı at çöpe.

Bu fotoğrafı görürsem bir kişiye dile benden ne dilersen diyeceğimi söyledim, o kişi de bekliyor :D
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord anadolunun parlayan yildizi canim eskisehire bak bee
Benim memleketim de kırmızı kalesi ama hangisi olduğunu söylemem :) hahaha
@JesusLord Adana ? :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın 4-5 mayısta ben zaten ds260 boş halini vericem sen de hazırlarsın hazır durur ds260 sistem açılınca 10 - 15 dakika da kopya yapıştır doldurursun ne 2 günden bahsediyorsun. Bu forumu öğrenin sadece vize basamıyoruz geriye kalan herşeyin çözümü var.
inşallah çıkarda dediğin gibi 10-15dk ya hallederiz,
Rabbim nasip et nolur :folded_hands: -
@JesusLord saka maka da secimin oldugu yila denk geldik ins bir sey olmaz :D
-
Kazananlar arasında başvuru yaptığı fotoğrafta 54 KB altı olan biri var mı acaba? Başvuru yaptığım fotoğraf 54 KB altı yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz huzursuz oldum.
-
@Atlantis00 39 - 42 - 34 kbyte dolu benim yaptıklarımdan kcc bile bu kadar takmıyor.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kazananlar arasında başvuru yaptığı fotoğrafta 54 KB altı olan biri var mı acaba? Başvuru yaptığım fotoğraf 54 KB altı yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz huzursuz oldum.
Sırf şu fotoğraf işi seni 5 sene yaşlandırdı. 😂
Düşünme bu kadar. Yüzünde gözünde oynama yok. Arka beyaz. Fotoda senden başka bir şey yok. E tmm. Sal artık. 😁
Ben kendi fotomda notre dame'ın kamburu gibi çıktım mesela. Ama gene de yolladım.
-
@hadi-BE Hiç sorma ya 😄 Aşırı takıntılı bir insanım. Bunun farkında olmakta çok kötü ama hani kazananlardan birini bulsam 54 KB altı fotoğraf ile başvurmuş olan için o zaman çok rahatlayacak
-
@hadi-BE Kazananların olduğu yere soracaktım bu soruyu yanlış yere sormuşum 😄
-
@Atlantis00 Benim oğlum kazandı. Fotoyu evde çekip yüklemiştik. Kaç kb bakmadık bile. Sistem kabul ettikten sonra sorun yok.
-
@Serap-2 Çok teşekkür ediyorum :) Tebrik ederim u arada inşallah hayırlı olsun oğlunuz için :)
-
Kazananlar arasında başvuru yaptığı fotoğrafta 54 KB altı olan biri var mı acaba? Başvuru yaptığım fotoğraf 54 KB altı yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz huzursuz oldum. :) Lütfen sadece bu kişiler yazarsa çok mutlu olurum çünkü bir problem yaratmayacağını biliyorum fakat huzursuz oldum çok :) Cevap aldığım gibi de sileceğim yazdığımı :)
-
@goyro666 2024 kasım değil miydi ya :D
-
Benden başka deli var mı başvurusunu video kaydına alan :D
-
@Hopasej 2023 haziran diye biliyorum :D
-
@diablo_ercan yok ben henüz o kadar delirmedim bro :D
-
@goyro666 ahhahaha... hiç yoktan videoyu açıp bakabiliyorum acaba yanlış mı doldurdum şüphesinden tamamen kurtuldum :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benden başka deli var mı başvurusunu video kaydına alan :D
Başvurular devam ediyor değil mi bugün ondan aldın video kaydını :snail:
-
@diablo_ercan valla ben hizlica yaptim attim kafadan eskiden ama takinti yapardim simdi fotoyu bile evde arkaya duvar bile degil beyaz battaniye tutturdum annemle babama öyle cekindim keske diyorum o anin videosunu cekseydim cikarsa atardim herkes takintisindan kurtulurdu hahahahah :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum