DV2024 Sohbet Odası
-
@Furkan-Aydın senin numaran belli olunca eylül ayından itibaren başlayarak @recebus yazdığı linkte bir tablo çıkacak işte bu tabloda ki sayının altında kalanlar için açıklandığı aydan bir ay sonra kimlerin mülakat maili verileceğini biliyorsun. Daha sonra sen aşağıdaki siteden mülakat tarihini gördün mü ondan sonra;
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
yapıştır hemen bu siteye doctorun.com
bu siteden sağlık raporu için randevu alıyorsun. Sağlık raporu için muayene oldun mu oldun aynı gün bu kurumdan mail gelmezse sende sıkıntı yok demektir. Eğer sıkıntı çıkarsa ozaman balgam testi gibi bazı testleri yapıyorlar. Bu testte 8 hafta gibi sürüyor. Sıkıntı yoksa mülakata giriyorsun çünkü ungan senin bilgileri konsolosluğa gönderiyor mülakat bitince de ççççççuuuuuuvvvvvvvvvvv doğruca amerikaya işte yaşayacağın olayların listesi -
@ayvalik10 tamamdır teşekkürler anladım. Ds260 doldurduktan sonra ara bi bekleme dönemi oluyor sanırsam ozamana kadar bunları halledebilirim. Tek sorun ds260 erken doldurmak değil mi? Başka bi hususta aşırınacele etmeye gerek yok
-
@Furkan-Aydın DS260 erken doldurmak aynı numara aralığında kişileri sıraya sokuyor ondan zaten asıl en büyük sorun numaran 15 - 20k veya üstü olunca çünkü ocak ayına kadar mehteran takımı ağır aksak numaralar current olur fakat nisan - mayıs sonrası coşar bu sefer de sen de eyvah dersin benim numaram current olmayacak mı diye işte bu bekleyiş sorun oluyor numaran küçük ise sorun yok fakat 30 - 40k olanlar eylül ayına kadar hep kalpler güm güm atarak bültenleri takip ediyorlar. Şu anda kendisi amerika da olan @Megatron yazılarını okuyabilirsin geçen sene burada insanları KCC binasını basalıma kadar galeyana getirdi sonra ne oldu gitti ondan beklemek her zaman geriyor insanları
-
@JesusLord simdi kapima polis gelmesin mahallede adim cikmasin ama yine de yazmak istiyorum; bu secimi akp kaybedecek. net.
-
@JesusLord anadolunun parlayan yildizi canim eskisehire bak bee
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord simdi kapima polis gelmesin mahallede adim cikmasin ama yine de yazmak istiyorum; bu secimi akp kaybedecek. net.
🙏
-
@ayvalik10 Tamamdır teşekkürler. Tek anlamadıgım sıramızı belirleyen case number bize ne zaman veriliyor? Selected olunca çıkan sayfadan mı? Yoksa ds formu submit ettigimiz zaman mı veriliyor. Herkesin sonunu xxx yapıp düşük gelmesini dilediği kod
-
@Furkan-Aydın sevgili furkan bana bu sayfaları ayırdığın için çok teşekkür ederim başlayan bu mektubu 6 mayısta gördüysen ozaman kazandın demektir. Sol en altta bir numara işte bu numara artık senin numaran başvuruda aldığın numarayı at çöpe.

-
@ayvalik10 tamamdır çok sağ ol hocam.
20k altı çıkarsa yüksek ihtimal current olup gidiyor anladığım kadarıyla. Ds formunu 2 günde doldurduğunu varsayarsak -
Benim memleketim de kırmızı kalesi ama hangisi olduğunu söylemem :) hahaha
-
@ayvalik10
Fotoğrafın 600x600
300 300
Vesiare olduğu ve öyle olması gerektiğini söyleyen bir görsel paylaşmıştınız.
Şimdiki yorumunuzda 600x600 olduğu için eleneceklet diyorsunuz.
Anlayamadım? -
@Furkan-Aydın 4-5 mayısta ben zaten ds260 boş halini vericem sen de hazırlarsın hazır durur ds260 sistem açılınca 10 - 15 dakika da kopya yapıştır doldurursun ne 2 günden bahsediyorsun. Bu forumu öğrenin sadece vize basamıyoruz geriye kalan herşeyin çözümü var.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın sevgili furkan bana bu sayfaları ayırdığın için çok teşekkür ederim başlayan bu mektubu 6 mayısta gördüysen ozaman kazandın demektir. Sol en altta bir numara işte bu numara artık senin numaran başvuruda aldığın numarayı at çöpe.

Bu fotoğrafı görürsem bir kişiye dile benden ne dilersen diyeceğimi söyledim, o kişi de bekliyor :D
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Benim memleketim de kırmızı kalesi ama hangisi olduğunu söylemem :) hahaha
@JesusLord Adana ? :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Furkan-Aydın 4-5 mayısta ben zaten ds260 boş halini vericem sen de hazırlarsın hazır durur ds260 sistem açılınca 10 - 15 dakika da kopya yapıştır doldurursun ne 2 günden bahsediyorsun. Bu forumu öğrenin sadece vize basamıyoruz geriye kalan herşeyin çözümü var.
inşallah çıkarda dediğin gibi 10-15dk ya hallederiz,
Rabbim nasip et nolur :folded_hands: -
@JesusLord saka maka da secimin oldugu yila denk geldik ins bir sey olmaz :D
-
Kazananlar arasında başvuru yaptığı fotoğrafta 54 KB altı olan biri var mı acaba? Başvuru yaptığım fotoğraf 54 KB altı yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz huzursuz oldum.
-
@Atlantis00 39 - 42 - 34 kbyte dolu benim yaptıklarımdan kcc bile bu kadar takmıyor.
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kazananlar arasında başvuru yaptığı fotoğrafta 54 KB altı olan biri var mı acaba? Başvuru yaptığım fotoğraf 54 KB altı yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz huzursuz oldum.
Sırf şu fotoğraf işi seni 5 sene yaşlandırdı. 😂
Düşünme bu kadar. Yüzünde gözünde oynama yok. Arka beyaz. Fotoda senden başka bir şey yok. E tmm. Sal artık. 😁
Ben kendi fotomda notre dame'ın kamburu gibi çıktım mesela. Ama gene de yolladım.
-
@hadi-BE Hiç sorma ya 😄 Aşırı takıntılı bir insanım. Bunun farkında olmakta çok kötü ama hani kazananlardan birini bulsam 54 KB altı fotoğraf ile başvurmuş olan için o zaman çok rahatlayacak
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum