Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba Şirket çalışanı olarak E1 tüccar vizesine başvurusu yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

  • Muslu Law Firm

    @ikercass, içinde söyledi: E1 vizesi

    Merhaba Şirket çalışanı olarak E1 tüccar vizesine başvurusu yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

    Sayin @ikercass, evet yapabilirsiniz. Ancak ya yonetici olmaniz ya da bazi ozelliklere sahip olmaniz gerekir ("special qualifications") . Lutfen buraya bakiniz. https://www.uscis.gov/working-in-the-united-states/temporary-workers/e-1-treaty-traders Yonetici pozisyonunda degilseniz bazi ozelliklere sahip olmadan E1 vizesini alamazsiniz. Bunlari size Ingilizce olarak iletiyorum. "Duties which are of an executive or supervisory character are those that primarily provide the employee ultimate control and responsibility for the treaty enterprise’s overall operation, or a major component of it. See 8 CFR 214.2(e)(17) for a more complete definition.
    Special qualifications are skills and/or aptitudes which make the employee’s services essential to the efficient operation of the treaty enterprise.**** There are several qualities or circumstances that could, depending on the facts, meet this requirement. These include, but are not limited to:
    The degree of proven expertise in the employee’s area of operations
    Whether others possess the employee’s specific skills
    The salary that the special qualifications can command
    Whether the skills and qualifications are readily available in the United States
    Knowledge of a foreign language and culture does not, by itself, meet this requirement. Note that in some cases a skill that is essential at one point in time may become commonplace, and therefore no longer qualifying, at a later date. See 8 CFR 214.2(e)(18) for a more complete definition."


  • sayın @Claudia-J-Muslu merhaba göndermiş olduğunuz bilgileri tek tek okudum bütün kriterler bana uyuyor (Yönetici veya DENETLEYİCİ nitelikte olan görevler, anlaşmalı teşebbüsün genel işleyişi veya bunun önemli bir bileşeni için öncelikle çalışana nihai kontrol ve sorumluluk sağlayan görevlerdir. Daha eksiksiz bir tanım için bkz. 8 CFR 214.2(e)(17 ) .) bende gıda şirketinde denetim müdürü olarak görev yapıyorum denetçi belgelerim mevcut Amerika'da bulunan distribütör denetime gideceğim fakat E1 vizesi için ds160 formunda bütün bilgileri doldurdum distribütörün en son yıla ait mali tablosunu vergi öncesi yıllık faaliyetlerini dolar bazında çalışan personellerini hangi ülke vatandaşı olduğu gibi sorular var ben denetime gideceğim için bunları bilmiyorum distribütöre de soramam denetim için gideceğimden haberleri yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konuda 😞

  • Muslu Law Firm

    @ikercass, içinde söyledi: E1 vizesi

    sayın @Claudia-J-Muslu merhaba göndermiş olduğunuz bilgileri tek tek okudum bütün kriterler bana uyuyor (Yönetici veya DENETLEYİCİ nitelikte olan görevler, anlaşmalı teşebbüsün genel işleyişi veya bunun önemli bir bileşeni için öncelikle çalışana nihai kontrol ve sorumluluk sağlayan görevlerdir. Daha eksiksiz bir tanım için bkz. 8 CFR 214.2(e)(17 ) .) bende gıda şirketinde denetim müdürü olarak görev yapıyorum denetçi belgelerim mevcut Amerika'da bulunan distribütör denetime gideceğim fakat E1 vizesi için ds160 formunda bütün bilgileri doldurdum distribütörün en son yıla ait mali tablosunu vergi öncesi yıllık faaliyetlerini dolar bazında çalışan personellerini hangi ülke vatandaşı olduğu gibi sorular var ben denetime gideceğim için bunları bilmiyorum distribütöre de soramam denetim için gideceğimden haberleri yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu konuda 😞

    Sayin @ikercass, bunun icin sizin durumunuza ozel bir strateji gelistirmek gerekecektir. Belki sirketinizden baska biri bu sorulari distributore yoneltip cevaplari sizin adiniza dolayli olarak temin edebilir.


  • @Claudia-J-Muslu çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı

  • Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

  • 3
  • 4
  • 4
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum