DV2024 Sohbet Odası
-
-
Banada ilginç bi şekilde kazanacağım hissi geldi bugün ya umutlarım tükendiydi en son yola devam 😅
-
herkese bol şans, kalın sağlıcakla...
İzmir'den selamlar, saygılar... -
Merhabalar başvuru yaparken adres kısmında ilçe belirtmeden iki defa şehir olarak girmişim herhangi bir sorun olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
-
@crazycells ikinci başvuru sonradan tespit ediliyor derken açıklandıktan sonra mı tespit ediliyor
-
@Birkan-Öztürk olmaz
-
Forum 503 hatası veriyor arada sizde bu hatayı alıyor musunuz?
-
@yenihayaletadam ölüm gibi ya caresi yok derdini yakin arkadaslarla paylasip azaltmaya bak :crying_cat_face: sonra hayat karsina parcani cikartir :folded_hands_light_skin_tone:
-
@waterman yok almadim ben
-
bende yerimi alayım özellikle son günü bekledim. B u ikinci ama hiç heyecan yok böyle bir heveslerim söndü video izle hayal kur geçen sene böyle geldi geçti. sonuç hüsran bu senede içimden hiç bişey gelmiyor sanki amerikaya gitmişim de hevesimi almışım gibi bir salmışlık var bende. yine de başvurdum ya çıkarsa diye 🤭 maddi ve manevi olarak bu süreci yönetebilecek gerçekten isteyen kişilere çıkması dileğiyle 🙏
-
Doğum tarihimi yanlış girdim. Hızlı dolduracağım diye. Bu sorun olur mu? Sadece günü.
-
selamlar başvurduğum fotoğrafta yüzüm ve arka plan net belli olsa da boyun tarafımda ışıktan dolayı gölge oluştu. ne kadar etkiler bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi, bir sorun olur mu sizce?
fotoğrafı daha sonra kaldıracağım
https://i.hizliresim.com/8lsu3ck.png
alternatif: https://i.imgur.com/fJx2t1N.png
-
@nesekaraban1995, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells ikinci başvuru sonradan tespit ediliyor derken açıklandıktan sonra mı tespit ediliyor
sizin durumunuz icin soylemedim onu. maalesef sizin durumunuzda yapabilecek bir sey yok, bu yili pas gecip bundan sonraki yillara odaklanin isterseniz. maalesef yapilmis basvurularda degisiklik yapamazsiniz.
Benim soyledigim durum... misal Turkiye'de Fatih Terim, Italya'da Pierluigi Collina ismini kullanan bir cifte vatandasin bu iki isimle ayri ayri basvuru yapmasi durumundan bahsediyordum, bu kisinin cifte basvuru yaptigi formlari doldurduktan sonra mulakat zamani bulunacagi icin algoritmanin bu kisiyi bulmasi cok da mumkun olmaz. Sizin durumunuzda ise size mulakat verilecegini sanmiyorum.
Farkli fotograflarla basvuru yapilmasinin neden farkli basvurular olarak degerlendirilmesi gerektigini dusunuyorsunuz, bunu da tam olarak anlayamadim maalesef... Bu dediginiz dogru olsaydi, herkes yuzlerce farkli foto ile yuzlerce ayri basvuru yapardi. Bu durum size mantikli geliyor mu?
Bence sizin durumunuzdaki en buyuk problem, arkadasinizin sizden habersiz sizin adiniza basvuru yapmis olmasi.
-
@crazycells yardımcı olmak isterken birbirimizden habersiz bir durum yaşadık zaten bu durumda da yapacak bir şeyim yok benden habersin hareket etti diye bir şey yapamam sonuçta değil mi Farklı fotoğraf olmasının bir önemi yok diyorsunuz yani
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Forum 503 hatası veriyor arada sizde bu hatayı alıyor musunuz?
evet, yarina kadar idare etmemiz lazim :) ben de son saatlerde almaya basladim... yogunluktan oluyor maalesef... forumda kalici bir hasar birakmayacak merak etmeyin...
dun forumu 23.000 farkli ziyaretci (unique visitor) ziyaret etmis ve 167.000 sayfa goruntulenmesi olmus...
bugun ise gun ortasina kadar 31.000 farkli kisi ziyaret etmis ve simdiden 186.000 sayfa goruntulenmesi var...
Yarin NY saatine gore oglen 12'den sonra, TSI 20:00'den sonra forum trafigi rahatlayacaktir...
-
@deniz-fsr, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Doğum tarihimi yanlış girdim. Hızlı dolduracağım diye. Bu sorun olur mu? Sadece günü.
yeniden basvuru yapmayin, daha once bu tur hatalarin affedildigini gorduk :thumbs_up:
-
@limitsizadam sorun yok. bu sekilde fotolarla daha once surecini sorunsuz halleden pek cok kisi oldu forumda... bol sanslar.
-
1 milyon başvuru geçildi mi acaba çok merak ediyorum. Senelerdir başvururum hiçbir sene bu seneki kadar bir çılgınlık olduğunu görmedim.
-
@nesekaraban1995, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells yardımcı olmak isterken birbirimizden habersiz bir durum yaşadık zaten bu durumda da yapacak bir şeyim yok benden habersin hareket etti diye bir şey yapamam sonuçta değil mi Farklı fotoğraf olmasının bir önemi yok diyorsunuz yani
anliyorum, maalesef su an yapabileceginiz baska bir sey yok.
-
@crazycells
Tesekkur ederim :)
Bir sure uzak kaldim; insan ailesine onunde sonunda donuyor..
Bu arada harika yenilikler var, ellerinize saglik!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum