Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Kekw yaptığın doğru. ben kontrol amaçlı random isimlerle 2 çocuk ekleyip doğum tarihlerini 1989 1992 olarak ayarladım uyarı veriyor eklenmiyor.


  • @Gönül-Özata Gönül hanım 2008 in altından çok sular aktı. O zamanlar red oranı yüksek değildi. 2010 gibi en düşük red oranı vardı. Türkiye ekonomik ve siyasi sıkıntıya girdikçe red oranları arttı. Düşünün 2008 senesinde obama vardı ve ilk yurtdışı ziyaret türkiyeyeydi. ikinci 2012 de seçildiğindeki ziyaret de Türkiyeyeydi. Anlıyacağınız eski çamlar bardak oldu.


  • @Kekw benim gecenlerde kuzenim dil okulu ile basvurmustu tek soru sormus evli misiniz diye bekarim demis direk red dosyama bakmadi bile dedi.


  • @goyro666 Oraya gelene kadar zaten karar veriyorlar. Çoğu insan evraklarıma bile bakmadıalr diyor. Zaten tüm evrakları formda belirtiyorsun. Ayrıca senle görüşmede evrak işi prosedür olarak kalıyor. Her şeyi kenara bırakın evet insan da şans da olucak.


  • her sene bu forumdan ortalama kaç kişiye çıkıyor green card?

  • ⭐⭐⭐

    @Kekw o zaman vizeden onay alan kişiler gibi herkes ds160 doldursun onaylar artsın 😂 ben inanmıyorum böyle baştan aşağı incelenip araştırma yapıldığına evet illa bakıyorlardır ama kalkıpta adımızı heryerde arastırıp yoğun bi araştırmaya girmiyorlardır ya. Tamamen bence hareketlerimizi analiz ediyorlar ve hatta ben cok ucuk olarak şunu düşünmüştüm görüşmenin olduğu alanda yalan dedektörü var ve burdan bizi tespit ediyorlar gerçek amacımızı yani 😂😂😂

  • Yasaklı

    @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Kekw o zaman vizeden onay alan kişiler gibi herkes ds160 doldursun onaylar artsın 😂 ben inanmıyorum böyle baştan aşağı incelenip araştırma yapıldığına evet illa bakıyorlardır ama kalkıpta adımızı heryerde arastırıp yoğun bi araştırmaya girmiyorlardır ya. Tamamen bence hareketlerimizi analiz ediyorlar ve hatta ben cok ucuk olarak şunu düşünmüştüm görüşmenin olduğu alanda yalan dedektörü var ve burdan bizi tespit ediyorlar gerçek amacımızı yani 😂😂😂

    Polygraph calismasj icin once sizin uzerinizde belli tetkikler yapilmasi gerekiyor. Oyle bisey mumkun degil. Sesteki telas anlasilabilit evet ama telasli olmak yalan konustugunuz anlamina gelmez.

    Bilgi amacli.🙃


  • Arkadaşlar merhaba. Başvurumu yapmadan önce fotomu phototoola yükledim ve sorun yoktu. Başvurumu yaptım ve hata vermedi onayladım. Bugün tekrar resmimi siteye yüklediğimde 20:1 hatası verdi. Bu durumda başvurum geçersiz mi sayılıyor? Ayrıca eşim içinde başvuru yaptık. Onun fotoğrafında sorun yok. Benim fotomda sıkıntı varsa onun başvurusuda mı iptal olmuştur? Bilen arkadaşlar yazabilir mi? Bu arada fotoğraf 300dpi ve 600x600 özelliklerini karşılıyor


  • Bu sene gecikmeli olarak bende başvurumu az önce yaptım. İlk başvurumdaki heyecanım olmasada umudum yine var. Umarım benim gibi ihtiyacı olan hayalleri olan herkes çekilişi kazanır 🙂

  • ⭐⭐

    Amerika'da yasamak Insallah bu yil cekilisle nasip olur ya

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @haluk1988 bu sorunun cevabı zaten verildi sana kendin okuman için sana link bırakıyorum o hatanın ispatlı neden verdiğine dair yazım

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5562


  • @ayvalik10 teşekkürler hocam

  • ⭐⭐⭐

    @goldendragon araba kiralasan 750$ dan başlıyor ama sağlam bi araba bulmak zor. Genelde yolda kalıyosun, bizde kaldık arkadaşlarımızda kalmış daha evvel. Yani kiralık arabayla uzun süre olmaz. Araba almak istesen, vergi ve registration denilen kağıt dahil biz 1500$ sadece buna verdik. Araç ben prius aldım. 2009 108 bin mil deydi 11.500 dü. Yani ucuzada bulursun ama araba haşat olduktan sonra sana zırt pırt arıza çıktıktan sonra anlamı yok.. kira konusunda tek geliyorsan 1k-1.5 k arası odalar bulabilirsin.

    Yani araç alma ve oda vs işleri için min 10 -15 arası bi parayla gelmek gerekiyor losangeles için bizm gözlemimiz bu şekilde.. ama hava su herşey çok güzel. Yoğun gece gunduz yaşayan canlı bir yer biz bu taraflarını sevdik. He bide benzin galon 6$ bazı benzinlikler 7$ 🥹

  • ⭐⭐

    Günaydın arkadaşlar,
    Sağooooooool
    Türküm
    Doğruyum
    Çalışkanım
    İlkem: Greencard'ı kazanmak


  • Herkese merhaba,
    Bu yıl ilk defa ben ve eşim de başvuru yapacağız. Kendim tıbbi sekreter olarak kamuda çalışıyorum. Indeed gibi sitelerden baktığımda bir çok sağlık kuruluşunda uygun pozisyon görünüyor ama buradaki çalışmayı tecrübeden sayarlar mı ya da önlisans diplomasını kabul ederler mi bilmiyorum. Böyle bir forumun olması ve aktif bir şekilde kullanılıyor olmasına çok sevindim.


  • @haluk1988 300 dpi ile alakası yok 300 - 600 dpi arası 300 en düşük pixel konusunda da 600600 ve 12001200 arası ben 450 dpi ve 900*900 ayarlayıp başvurdum.


  • @Sini-sini, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @melihguney güzel yazınız gerçekten umut verdi teşekkürler 🙂 bir seyi merak ettim fotoğraftan elenenecek çok kişi var dediniz. fotoğrafı yanlış olmasına rağmen sistem kabul ediyor mu? ben turist vizesinde ds-160 formuna kullandığım fotoğrafı greencard başvurusunda da kullandım (yeni çekilmiştim) o yüzden kontrol etmeden başvuruya da onu kullandım. sistem de kabul etti (tabi önce fotoğrafı sıkıştırmam gerekti). acaba fotoğrafla ilgili bir sorun yaşar mıyım? kafama takıldı şimdi 😞

    buna cevap verebilen var mı acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Sini-sini turist vizesinde saç rengin sarışında green kart resim de saç rengin siyah mı oldu aynı kişi cilt rengin yada saç rengin değişmediyse tabiki de aynı resim olacak.


  • Arkadaşlar bir konuda sorun yaşıyorum. Konu açmaya çalıştım ama benzer konu olduğu için kabul edilmedi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Başvuru formunda adres kısmını dolduramıyorum çünkü yeterli alan yok. Bilgilendirmeyi e-mail yoluyla yaptıkları için fiziksel adresin çokta önemli olmadığını düşünüyorum, başka bi adres yazsam olur mu?


  • Selam arkadaslar ilk defa basvuru yapacağim. @ayvalik10 üstad sen bilirsin fotoğrafçıya ne diyelim greencard için mi yoksa vesikalik mı? Bizim fotoğrafçiların çoğu eski kafalı anlamıyorlar adama yüzde oynama yapma diyorsun herif anlamiyor rötuş yapiyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum