Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

• Bir yerde okudum da fotoğrafcıda çektirilen fotoğrafın arka fonu da oynama yapılmaması gerekiyor diye bu doğru mu? Yani benim foto arka plan beyaz ama biraz parlak elenme sebebi olur mu acaba ya? Bir kısım da arka planda ki oynamalar sorun olmaz demiş. Bilemedim.

• @Blacksocks sorun olmaz hocam

• Bugün başvurumu göndereceğim, hayırlısı :)

• @Özgür-Can teşekkürler. Birde bir site var bu site resmi mi?https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker

Bebeğimizin fotoğrafını diğer 2 site kabul ederken bu sitede "Eyes are below than required 56" hatası alıyorum. Umarım bundan elenmeyiz 2 sitede kabul etti sonuçta 😩

• ⭐⭐

Keşke pasaport şartı ve parayla başvuru yapılsa değil mi? Şu an aklıma geldi bu

• ⭐⭐⭐

@sytahmt abi atma o oku günlerce bunu tartışmıştık 😂😂

• @Blacksocks Geçmiş yıllardaki fotoları da bahsettiğiniz sitede denedim. İlla bir şey buluyor kusurlu. Bundan sonraki yıllarda Hollywood'a gidip profesyonel bir çekim yaptıracağım:))))

• @madnomad aynen bende denedim kabul etmiyor😂 Bebeklerde sorun olmaz deniyor ufak hatalara umarım öyledir 6 aylık bebek sonuçta çekene kadar canımız çıktı 😆

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkürler cevabınız için. eşim moldavada 16 yaşına kadar kaldığı için ordan doğum belgesi askerlik muafiyet belgesi ve adli sicil kaydı alacak. ama bulgaristanda hiç yaşamadı sadece vatandaşlığı almış oldu annesinden ötürü. oraya gidip kimliğini alacak. ordan da adli sicil kaydı askerlik muafiyet belgesi istenir mi acaba greencard çıktığı takdirde vatandaşı olacağı için?

• @sytahmt ahahhaha evet evett evettt keske ya bakin her gördügümde yorum yapma istegi duyuyorum :D

• merhaba arkadaşlar yeni üye oldum foruma yaşım 24 bu 2. denemem herkese bol şans.

• @melihguney güzel yazınız gerçekten umut verdi teşekkürler :) bir seyi merak ettim fotoğraftan elenenecek çok kişi var dediniz. fotoğrafı yanlış olmasına rağmen sistem kabul ediyor mu? ben turist vizesinde ds-160 formuna kullandığım fotoğrafı greencard başvurusunda da kullandım (yeni çekilmiştim) o yüzden kontrol etmeden başvuruya da onu kullandım. sistem de kabul etti (tabi önce fotoğrafı sıkıştırmam gerekti). acaba fotoğrafla ilgili bir sorun yaşar mıyım? kafama takıldı şimdi :(

• ⭐⭐

@waterman sonsuz döngü bu :D her zaman hortlar

• @diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@JesusLord aynen öyle kaç kişinin başvurduğunun önemi yok toplamda 100 kişi bile başvursa çıkmayacağı varsa yine çıkmaz. sırf 300-400k veya 1-2.5m başvursun sırf bu kadar başvuru olduğu için çıkar bilemeyiz. yüzde 1,2 veya 3 şanstan ziyade şansımız %0.001 gibi düşünün. takılmayın bir şeyin hilesini aramayın. kırmızı ışıkta geçemezsiniz yeşili bekleyeceğiz :D

Bekliyoruz abi yapacak bir şeyimiz yok.. zengin değiliz ki yatırımcı vizesi ile gidelim. Dil okuyla gidelim kaçak çalışıp statü ile uğraşalım, kendi adıma imkanım yok. Olursa olur olmazsa olmaz söylendiği gibi bir çekiliş ve şans kısmet

• @goldendragon aramıza hoşgeldin biz bahtsız Bedeviler olarak herkesi uğurluyoruz burdan 😂

• @JesusLord eşimle başvurumuzu ekim başlarında yaptık, o zamandan beri fazla video izlemiyorum, yoksa güncel hayatımın önüne geçiyor hayaller :) arada girip forumu okuyorum, acaba çıkar mı ki hayaline çok kendimi kaptırmadan başka iş buluyorum uğraşacak. Nasipte varsa ben başvurumu unutsam dahi çıkacak zaten, Bu ekonomide yaşamak yeteri kadar stresliyken bir de bunun stresini katamam üzerine. Bir ara bir iki gün yine kapılıyorum video falan izliyorum, şehirlere iş imkanlarına bakıyorum sonra yine kendime hakim oluyorum :) bir yandan orası için planlar yaparken bir yandan da buradaki hayatımın önüne geçmesin diye uğraşıyorum anlayacağınız. Ama normalde olduğumdan daha kaderciyim bu konuda çünkü aksi için şu aşamada yapabileceğim bir şey yok. Gerçekten bu şansı hakkıyla değerlendirebilecek insanlara çıkmasını diliyorum hep

• @sytahmt ben şöyle düşündüm, şu an başvuru yapılsa dahi ds260 doldurma aşamasında şu an pasaportu olmayanlar tıkanacak, yarıdan çoğu daha ilk aşamada - zamlanacağını ve iki aya anca geldiğini varsayarsak- pes edecek, bu yüzden yüksek numaralara da mülakat gelme olasılığı yüksek olacak.

• merhaba Dv-2024 başvurumuzu yaparak, 2015 yılından beri aldığımız yeri tekrar alalım bekleme odasında...

• @caner 2015 dolar 2,72515 TL imis :crying_face:

• @goyro666 oo ben o hesabı bırakalı çok oldu.. zevk almaya bakıyoruz artık...

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    K
    @turkeycel 27 icin bitti artık. Boşuna polyanna olmaya gerek yok. Ama inşallah 28 açılır ekimde
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k