DV2024 Sohbet Odası
-
@Lossantosdy ayıp ama

-
Herkese selam dostlar bu gün green card başvurmu yaptım.Başvurmdan önce resmi olmayan fotoğraf kontrol sitesinde fotağrafı yüklediğmde hiç bir sorun gözükmedi. Başvurduktan sonra resmi olan sitede fotoğraf kontrolü yaptığım zaman 20:1 hatası verdi ayrıca fotoğraf 43 kb dı sizce bir sorun olurmu
43 kb harcinde tüm ölçülere uyuyor fotoğraf, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. -
@Serkan-BEREKET bugüne kadar 1 kere bile fotoğraftan elenen görmedim mesela benim de fotoğrafımda sıkıntı var ama hiç dert etmiyorum.
-
@Rhonster hocam bildiğim kardarıyla fotoğrafta bir sıkıntı olursa sistem otamatik olarak eliyormuş bu doğrumu ?
-
Bu sene benim de ucuncu basvurum pasaport sarti kalkti bari talihli kontejanını yùkseltselerdi herkese bol sanslar
-
Ilk basvurum ama kesin cikacak hissi yok. Olabilir de olmayabilir de. 10 yil sut uste cikmayabilirligi var. Turkiye'de gecinip koseye para atip, gunlk hayatimi yasiyorum. Bakalim belki supriz olur.
-
@cemyaman bu sene herkes biliyor artik green cardı onu gec bu sene mexicadan abd kacak giren turkler siyasetin bile gundemindeydi durum vahim
-
@celica Forumdaki tecrubelere dayanarak asla her seyimi greencard uzerine kurmuyorum, yalnizca dolar biriktiriyom.
-
Merhaba
Success yazısı çıktıktan sonra yanlışlıkla sayfayı yeniledik ve resimdeki uyarıyı verdi sizce diskalifiye durumu olmuş olabilir mi

-
@Serkan-BEREKET hayır.
-
@Rhonster anladım hocam teşekkürler umarım kazanırız
-
@Enes-Özkan Confirmation Number'ı kaydettiniz mi? Gerçi kaydetmediyseniz bile başvuruda belirttiğiniz mail adresine alabiliyorsunuz sanırım.
-
@greygoose Numara kayıtlı sayfayı yenileyince bu uyarıyı verdi
-
@Ferhat-977 cidden öyle ya uçan kuşun bile haberi var
-
@Serkan-BEREKET çekilişi yapan bilgisayar ve yazılım daha önce kullanılmış, üzerinde oynanmış veya arkaplan vs bu tür şeylerde otomatik eliyor evet. Kılavuz çok önemli

-
@diablo_ercan yanlış bilgi vermeyin lütfen.
-
@Enes-Özkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba
Success yazısı çıktıktan sonra yanlışlıkla sayfayı yeniledik ve resimdeki uyarıyı verdi sizce diskalifiye durumu olmuş olabilir mi

Hayir, sorun olmaz. "Duplicate entry" hatasi bu... forumun en yeni video'sunun sonunda acikladim bunu:
-
Merhabalar. Saçım uzun olduğu için günlük hayatımda lastik toka takıyorum. Bu şekilde fotoğraf sıkıntı oluyor mu. Var mı bilgisi olan.
-
gördüğüm kadarıyla forumda çok basit soru soranlar oluyor şaşırıyorum.hiç bilgisi olmadan grencard'a başvuranlar oluyor sanırım
-
@crazycells kesinlikle aynı bilgilerle formu yeniden doldurmadım. 16.06 daki ekran çıkınca resume entrye bastık ve yanlışlıkla sayfa yeniledik. Sonra o görseldeki uyarı ekranı geldi inşallah diskalifiye olmamışızdır.
Teşekkür ederim cevabınız için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum