DV2024 Sohbet Odası
-
@cemyaman bu sene herkes biliyor artik green cardı onu gec bu sene mexicadan abd kacak giren turkler siyasetin bile gundemindeydi durum vahim
-
@celica Forumdaki tecrubelere dayanarak asla her seyimi greencard uzerine kurmuyorum, yalnizca dolar biriktiriyom.
-
Merhaba
Success yazısı çıktıktan sonra yanlışlıkla sayfayı yeniledik ve resimdeki uyarıyı verdi sizce diskalifiye durumu olmuş olabilir mi

-
@Serkan-BEREKET hayır.
-
@Rhonster anladım hocam teşekkürler umarım kazanırız
-
@Enes-Özkan Confirmation Number'ı kaydettiniz mi? Gerçi kaydetmediyseniz bile başvuruda belirttiğiniz mail adresine alabiliyorsunuz sanırım.
-
@greygoose Numara kayıtlı sayfayı yenileyince bu uyarıyı verdi
-
@Ferhat-977 cidden öyle ya uçan kuşun bile haberi var
-
@Serkan-BEREKET çekilişi yapan bilgisayar ve yazılım daha önce kullanılmış, üzerinde oynanmış veya arkaplan vs bu tür şeylerde otomatik eliyor evet. Kılavuz çok önemli :D

-
@diablo_ercan yanlış bilgi vermeyin lütfen.
-
@Enes-Özkan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba
Success yazısı çıktıktan sonra yanlışlıkla sayfayı yeniledik ve resimdeki uyarıyı verdi sizce diskalifiye durumu olmuş olabilir mi

Hayir, sorun olmaz. "Duplicate entry" hatasi bu... forumun en yeni video'sunun sonunda acikladim bunu:
-
Merhabalar. Saçım uzun olduğu için günlük hayatımda lastik toka takıyorum. Bu şekilde fotoğraf sıkıntı oluyor mu. Var mı bilgisi olan.
-
gördüğüm kadarıyla forumda çok basit soru soranlar oluyor şaşırıyorum.hiç bilgisi olmadan grencard'a başvuranlar oluyor sanırım
-
@crazycells kesinlikle aynı bilgilerle formu yeniden doldurmadım. 16.06 daki ekran çıkınca resume entrye bastık ve yanlışlıkla sayfa yeniledik. Sonra o görseldeki uyarı ekranı geldi inşallah diskalifiye olmamışızdır.
Teşekkür ederim cevabınız için
-
@Rhonster yanlış bilgi değil ki dv2024 kılavuzunda yazıyor. her şeyi geçtim kim neden neyden niye elendiğini bile bilmiyor kılavuzda kurallar şartlar yazıyor. kafama göre ben belirlemiyorum. kesinlikle yanlış bilgi vermekten de kaçınırım.
-
@diablo_ercan 2 sene ust uste ayni fotografla basvuru yapmanin elenme sebebi oldugu kilavuzda yaziyor mu?
-
@diablo_ercan hiç bir veri paylaşmıyorlar evet ama ne fotoğraflarla kazananları gördük o yüzden forumu bir süredir takip ediyorsunuz bunları görmüş olmanız gerek. gereksiz gerginlik oluşturur soruyu soran kişide.
-
@datanist "Geçen yıl yapılan başvuruda kullandığınız fotoğrafın aynısını bu seneki
başvuruda kullanırsanız başvurunun geçersiz sayılacaktır. Detaylı bilgi için teknik
açıklamalara bakınız" kopyala yapıştır yaptım kılavuzda aynen böyle yazıyor. kılavuzlara bu linkten erişebilirsiniz efenim. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html 7nci madde olacak. -
@sadikcagan forumu yaklaşık 6 yıldır takip ederim ve bu benim şahsi kanaatim: her sene sorularda bi geriye gitme durumu olurdu ama bu senenin maşallahı var.
-
@diablo_ercan Ayni fotografla basvurup vizesini alanlar var, o acidan ilginc geldi. Sonucta talimatlara uymak en dogrusu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum