DV2024 Sohbet Odası
-
dv 2022 kazandık case no:11924 tü sıra gelmedi cok sıkıntılı bir sürecti umarım dv 2024 bi mektup daha alırız ama zor pasaport şartının kalkması kötü oldu arkadaşlar sunu bilin cok sıkıntılı bir sürecti türkiyeden 400 yakın kişi gidemedi sıra gelmedi büyük elciligin azizligne ugradık
-
bu sene ciddi bir oranda başvuru olucak belkide avrupada en yüksek başvuruyu biz olabiliriz..
-
Merhaba,aklıma takılan soru var. Ben yabancı uyrukluyum. Türkiye'de öğrenim görüyorum. Onun için buradaki adresimi yazmaya karar verdim. Ancak şuanda ikamet ettiğim yer e devlette kayıtlı değil. Kayıtlı olan adresi mi yazsam olmayan ama güncel olan adresi mi? Şuan yenileyemiyorum adresi. Teşekkürler
-
@Lossantosdy amerikayı yeniden keşfetmiş gibi davranmayın arkadaşlar herkes bu yorumu defalarca yaptı zaten... ama paralı olması imkansız 2 keki afrikalı çıkıp bizim hakkımız var biz de katılmak istiyoruz pasaport şartı yüzünden katılamıyoruz gibi laflar etti olay çıktı.... paralı hiç olmaz o hayal:)))
-
@Ramin sence ne yapmalısın mantıklı olan ne geliyor sana kayıtlı adresi girmek mi kayırlı olmayanı girmek mi merak ettim iç sesini
, -
@melihguney yaaa gerçekten mi ne değişik fikirmiş gerçekten :)))
-
yok ben bu sene öyle büyük büyük başvuru olmayacak valla benim komşum benden hevesliydi... bana yardım et falan diyodu formu doldurmak için hala daha foto çektiremedi... hergün ben soruyorum foto çektirdin mi naptın diye... ona bile üşeniyor gelemez bu diyorum:))) bunun gibi milyonlarca vardır üzülmeyin :)) umudunuzu kaybetmeyin hepimizz gidicez
-
@atakangk başvuru da uygun ülkeler listesine baktın mı eğer orada Libya var ise ozaman Libya seçerek başvuru yapacaksın ancak Libya liste de yoksa o zaman HAYIR işaretleyip Türkiye seçeceksin.
bu linkten bakarsan Libya göreceksin
-
@Ramin adres olarak kayıtlı olman için burada oturma iznin olması gerekiyor. Ondan dolayı sadece öğrenim gördüğün için oturma iznin yok hangi ülke vatandaşı isen oradan başvuru yapacaksın eğer ülken son ileti de yayınladığım başvuru kılavuzun ilk sayfasında başvuru uygun ülke listesinde yoksa ozaman Türkiye seçebilirsin.
-
@yenihayaletadam 27 ekim dogum gunum totem yaptım o gun şansımı deneyecegim aynı zamanda fenerbahçemin de maçı var bunlar benim için guzel tesadüfler o yüzden ben 27 ekimciyim
-
@debbieLA77 allah herkese böyle komsu nasip etsin hahahahha :D siz de ne kadar iyisiniz ya soruyorsun bi de bosverin efendim kendisi size gelsin sanki yardim etmeyecegim mi demissiniz bi zahmet foto takibini de kendi yapiversin :cat_face_with_tears_of_joy:
-
Yanlız gruba 20 gündür üyeyim ortamı gayet iyi bilgiler çok sağlıklı alınıyor. Forum yönetimine teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca üyelere sorum olacak . Çıkması durumunda adak adadınız mı? Ben adadım da merak ettim 😂😂
-
@Blacksocks adayanlar var.
-
Herkese selamlar. Kazanmamız durumunda hangi eyaleti önerirsiniz. Kafamda Teksas var. Sizce doğru bir tercih olur mu ?
-
@ayvalik10 Oturma iznim var. Uzun süredir burada yaşıyorum. Ama yakında bitiyor oturma izni. Benim aslında sorum kazanıldığı zaman herhangi ikametgah belgesi isteniyor mu? Kazandığımızı varsayılm:)) şuan yazacağım adres eski adres olacaktır. Mesela ds-260 ta sadece kayıtlı adresler mi yazılıyor yoksa sadece hatırladığın ve kaldığın.
-
@debbieLA77 benim durum karışık)) yakında ikamet izni bitiyor.(kazandığımızı düşünelim) Memleketteki adresi yazsam pasaporta bakılır o zaman orada olmadığım ortaya çıkar. İç sesim kayıtlı adresi yazmak ta . Eğer ikametgah belgesi istenmiyorsa şuan oturduğum yeri yazmak isterdim. Yalan olmasın diye))
-
@Blacksocks, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yanlız gruba 20 gündür üyeyim ortamı gayet iyi bilgiler çok sağlıklı alınıyor. Forum yönetimine teşekkürlerimi sunarım.
Ayrıca üyelere sorum olacak . Çıkması durumunda adak adadınız mı? Ben adadım da merak ettim 😂😂
:D ben oturduğum evden (kira) çıkıp kendi evim olursa diye adamıştım ama buda iyi fikir :) ama adak değilde hep derim çıkarda gidersem, orada hayatımı düzene sokunca kendim gibi durumu olmayan birine yardımcı olacağım diyorum hep...
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Blacksocks, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
:D ben oturduğum evden (kira) çıkıp kendi evim olursa diye adamıştım ama buda iyi fikir :) ama adak değilde hep derim çıkarda gidersem, orada hayatımı düzene sokunca kendim gibi durumu olmayan birine yardımcı olacağım diyorum hep...
Biz de aynı şekilde düşündük. Spesifik bir adak olarak yok ancak çıkıp da gidersek ve düzene oturtursak zamanında bizim çektiğimiz çileleri yaşayanlardan bir aileye yardımcı olmayı düşünüyoruz.
-
@Blacksocks adamadim :D sonucta söyleyince yapmak zorundasin nolur nolmaz cikinca bir seyler zaten yapilir öncesinde büyük söz vermek sakincali diye düsünüyrum:cat_face_with_tears_of_joy:
-
ya bu her şehirde neden konsolosluk yok? şimdi parasında veya üşenmekten değil, hayatımda hiç gitmedim ne istanbula ne ankaraya tanıdıkta yok, ne güzel adanada konsolosluk vardı ne diye kapandıysa :/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum