DV2024 Sohbet Odası
-
@yenihayaletadam erken başvurunun dezavantajı :P başvurması da beklemesi de ayrı güzel.
-
@goyro666 malesef değilim keşke nerdeeee. :D oradan buradan gördüm şöyle olmuş böyle olmuş riske gerek yok doğru bilgi en güzeli.
-
@goyro666 valla keşke açıklansa da hemencik üzülsek yada sevinsek öyle yine beklenir mayısa kadar ama şimdi heyecanlı bekleyiş var :dizzy_face:
-
@diablo_ercan ben daha başvuru yapmadım beklemek biraz sıkıcı sadece :face_with_head-bandage:
-
@bycanertk şu an resmi bir boşanma kararı varsa bu sizin single başvuru yapmanız için yeterli kanıt olur diye düşünüyorum. Bölge adliye aşamasını bilmediğim ve bu kararı bozma ihtimali olup olmadığını bilmediğim için tam net bir şey söyleyemiyorum, bu ihtimali bir avukata sormak lazım. Aslında avukata çekiliş sürecinden bahsedip, şu anda ben resmen boşandım mı? Şu anda ve ileriki yıllarda boşandığımı gösterir belgeyi alabilirmiyim diye sormalıyız. Eğer avukat evet siz resmen boşandınız ve belgeleri alabilirsiniz derse nüfus kayıt örneğindeki şu anda yazan bilgi önemli olmayabilir(birde avukata ve nvi ye vukuatlı nüfus kayıt örneğinde boşanma tarihi ne olacak soralım)
Yinede sizin sorunuz için sn. @crazycells ın cevabınıda bekliyelim
Bu arada şu anda resmi olarak evli ama eşine ve çocuklarına hiçbir türlü ulaşamayan (şu andaki hukuki olarak evliliğinizin bitip bitmediğini ve vukuatlı nufus kayıt örneğinde bölge adliye aşaması tamamlandığı tarihi mi boşanma tarihi yazacaklarını bilmediğimden bu kısmı sizin için yazmıyorum) arkadaşlar eş ve çocuğun bulabildikleri son fotoğrafını başvuruya ekleyebilir.Fotoğrafın eski olması yaşadığınız süreç dolayısıyla önemli olmayacaktır
-
@Serap-2 hayırlı olsun umarım bu sene sizede çıkar
-
@Muhtaradana İnşallah diyelim süper olur vallahi.
-
Demin uzun süredir görmediğim bir arkadaşımın instasına denk geldim. İnanamadım. Arkadaşlar millet Türkiye’yi Amerika yapıyor. Sanırım biz fakiriz. Artık kabul etmeliyiz :D
-
@apex teşekkür ederim bilgilendirme için, işin çakallıkları her zaman vardır :P ya ehliyetimi yenileyeceğim için bana foti yolu gözüktü. :monkey_face:
-
@Burcu-Boz ben de normalde evde kendim çekicektim ama pasaport çıkarayım zam gelmeden diyorum hazır fotoğraf çektiricez onu da aradan çıkaralım bari :D
-
@sytahmt çok aşırı mantıklı baya artacak diyorlar, gerçi çip krizi var ama bence siz yine de başvurunuzu yapın. Daha fazla ödemektense.
-
@diablo_ercan ins artik amerikada nasip olur kardes sana da memuriyet, valla niye bilmiyorum ama sana GC cikacak gibi hissediyorum :D
-
@Burcu-Boz %120 diyolla ama bilmiyorum %10 dahi olsa nasıl olsa çıkarmam lazım olacak
-
@yenihayaletadam sorma ya eger bu yil cikmazsa daha artik basvuru yapar miyim bilmiyorum sonucta yillar geciyor insan bi yerde düzen kurmak istiyor sonra para da harcamiyorum cikarsa kullanirim diye hep bi muamma , hakkimizda hayirlisi olsun ins bizlere cikar da gideriz :D
-
@goyro666 klavyenden bal damlıyor :D keşke çıksa aahhh ahh. şöyle söyleyeyim kullanıcı adını aktif olarak gördüğüm siz saygı değer dostlara da çıkacak bu sene istanbul da oturanlarla beraber gideceğiz ankaraya :) öyle bir hissiyat var. uçakla mı trenle mi gidelim tartışması yaparız :D Mayıs ayındaki sonuçlara baktığımızda bu yazıyı görelim hep beraber.

-
@diablo_ercan yazıyı görmene gerek yok zaten padişah fermanı gibi mektup çıkacak. Sevgili ercan bana en güzel duygularınla ayırdığın bu sayfa ile başlayan yazılar olacak
-
Arkadaşlar diyelim ki çıktı bize. Ben ehliyetimi değiştirmeye gittiğimde kimliğimin içine onaylatmıştım. Şu an ehliyetim fiziksel olarak yok kimliğimin içinde. Şimdi ABD de o ehliyetimiz nasıl gözükecek ya da gözükecek mi? Yoksa yeniden fizikseli mi çıkartmak lazım gitmeden?
-
@ayvalik10 kazanan bir kişi kontrol etmem için numarasını vermişti ss almıştım örnek olsun diye kaydettim gördüm o ekranı :D 7700'dü çoktan gitti abd'ye.
-
@okuyankaşif tek kartta kimlik ve ehliyet diyorsun. Anlatılanlara göre 3 ay kadar türk ehliyetinden faydalanılıyor diye biliyorum. Kesinlikle amerikan ehliyeti almak lazım.
-
greencard çıkarsa amerikada hangi eyalet hangi şehri düşünüyor sunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum