Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

bugün forumun en sevdiği insanlardan birisi de abd turist vizesi almış. birazdan kendisi yazar ben sürprizi bozmak istemiyorum. ama sabırsızlıkla yazmasını bekliyorum.

Kim kim yazsın yaa meraklandim

• ⭐⭐⭐⭐

@Zelene hayırsız buraya yazmadı... @Rhonster aldı vizeyi.

• ⭐⭐⭐⭐

@spektrum öncelikle hayırlı olsun. Vallahi yazarsa direkt vizenizi iptal ederler. Sonra kendinizi anlatıncaya kadar 6 ayınız gider. Olumlu düşünün merak etmeyin.

• ⭐⭐

@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Zelene hayırsız buraya yazmadı... @Rhonster aldı vizeyi.

Wayy süper çok sevindim şimdi akıllarda ki soru tampaya mı gidecek @Rhonster ne dersin

• @denizci10 teşekkürler, o kadar basit mi gerçekten bu işler ya. Tatil planı yap, heves et hazırlık yap sonra biri gelsin yalan beyan ile hevesimizi kursagımızda bıraksın 😞

• Anaa harbi yazmamisim yarin buraya da yazayim 😁

• @Zelene baska yer mi var gidecek 😁

• @cnglbhr hayir

• Sabah 7 15 gibi kaldigim otelden ciktim taksiyle 10 dk da yeni konsolosluktaydim cok buyuk fena olmus konsolosluk randevuya gore 4 er 4 er guvenlik kontrolunden gectik 8 gibi icerdeydim 8 30 randevum 3 vezne 3 te banko calisiyordu asiri kalabalikti 100 kisi saydim goz ucuyla 😂 konsolosun biri 10 a 2 onay verdi izlerken icim karardi dedim bana gelmez umarim digeri yari yariyaydi fena degildi 3. Sonradan geldi seri seri onay verdi aha dedim konsolosum bu tam bana sira geldi kapandi o gise yanindaki acildi oraya denk geldim uzun boylu gozluklu kumral beyefendi vardi parmak izini aldi sonra sorulara gectik.
    K: konsolos B: ben
    K: evli misin ?
    B: hayir
    K: ne is yapiyorsun?
    B: hemsireyim
    K: ne zamandir calisiyorsun?
    B: 1 yil
    K: daha once yurtdisina ciktin mi?
    B: hayir
    K: nereye gideceksin?
    B: Tampa Florida
    K: ne kadar kalacaksin ?
    B: 10 gun
    K: ne icin gidiyorsun?
    B: tatil icin Gasparilla festivaline gidecegim
    K: muzik festivalimiydi ?
    B: korsan temali bir festival ama muzik festivali de var ayni tarihte
    K: hangi tarz calacak?
    B: rock 😂
    K: vizeniz onaylandi.
    B: tesekkurler
    Profilim 1 yildir üniversite hastanesinde calisiyorum hic yurtdisina cikmadim bekarim. Evraklari da ben bosa toplamisim hic bakmadi bile 😂

• ⭐⭐

@Rhonster hayırlı olsun kardeşim aa birde yurtdışı yokken süper ya vize görüşmem var öne çekmeye korkuyorum önce bir Avrupa yapalım diye bekliyorum

• @Rhonster iki kişi araba anhtarı alıyorlar dedi. emin misiniz alınmadığından?

• @FiveHN, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@Musician_Turk Ankara'da maske zorunluluğu yoktu neredeyse herkes maskesizdi. Araba anahtarı cüzdan ve akıllı olmayan kol saatiyle içeri girdim.

@cnglbhr İstanbul içinde aynı şekilde araba anahtarı ile giren arkadaşlar var.

• @cnglbhr eminim beraber girdigim adama git emanetciye birak dediler

• ⭐⭐⭐⭐

@spektrum maalesef öyle. Abd risk almıyor asla.

• @Rhonster hayırlı olsun vizeniz. Mülakatı Türkçemi yaptınız. Pazartesi benimde randevum var da

• ⭐⭐⭐

@denizci10 Tampa civarından mı kendisi 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Programmer aynen... eski tampacılardan 😂 😂

• @Rhonster Hayırlı uğurlu olsun , tebrikler.

Ben ilgili görevlinin yerinde olsam size muhtemelen vize vermezdim 😃

Sadece 1 senedir çalışan, evli olmayan ve ülkeye bağlayabilecek hiç bir şey yok gibi gözüken bir profil dışarıdan bakınca. Çok net göçmenlik niyeti görürdüm dosyanızda 😃

Vizeni reddeder, arkandan da '' festival ayağına bizi yiyecek güya çakaaal '' derdim hahahaha 😃 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@kugutex başkasının adına konuşmayı sevmem ama evet Türkçe yapmış

• Ben gayet araba anahtarıyla girdim yaaa. Tabii ki de arabaya eşyaları bırakıp gidiyosun sonuçta. Bana emanetçiye bırakma olayı saçma geldi ama bişey diyemem tabi.

Benzer Başlıklar

• 22
  • 6
  • 2381
  • 60
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |