DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar merhaba. Başvuru formuna yükleyeceğimiz fotoğrafın uygunluğunu kontrol edebileceğimiz bir resmi website varmış sanırım, linkini verebilecek birileri varmıdır?
İnternette çeşitli websiteleri var ancak resmi değil ve bu sitelere güvenemedim. Teşekkürler.
-
@yenihayaletadam aşağıdaki iki siteden de kontrol edebilir misin hata vermezse ozaman olmuştur.
http://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/ -
@ayvalik10 teşekkür ediyorum.
-
@C-Ayanlar rica ederim her zaman biz aileyiz herkes birbirine yardımcı olmalıyız.
-
@ayvalik10 ettim hocam sorun yok diyor. Teşekkür ederim sağolasın
-
@yenihayaletadam hayırlı olsun şimdiden
-
@ayvalik10 Hocam ben normalde resmi olmayan bir siteden bu tarz sorguları yapmak istemezdim ancak yaptım. Dvlottery.me "Head is bigger than allowed 69%" diye bir uyarı veriyor benim fotoğrafım için. Sizce yeni bir fotoğraf çekilmelimiyim? Şu an ki fotoğraf ile diskalifiye olurmuyum?
-
Arkadaşlar matematiksel olarak dv lottery kazanma şansımız nedir ? İlk defa başvuracağım bu konuda bayağı acemiyim...
-
Başvurumun reddedildiğini yani diskalifiye olduğunu nasıl anlayabilirim arkadaşlar?
-
@eyuphanyl bu yıla kadar 0,5 - 1 arasında idi ancak 2 yıldır devam eden bu sene kaldırılan pasaport zorunluluğu dolayı rakamlar daha da azaldı. Bu yüzden sen başka yollara da başvuru yap sadece buraya bağlama kendini.
-
@ayvalik10 Yok hocam zaten j1 internship olarak Ocak ayında tekrardan gireceğim vizeme 1 senelik stajım var. Gidip gelme şansımın olmadığı sürece, resmi olmadığı sürece kesinlikle o şekilde bir Amerika hayalim yok. Tabi ki green card ile tamamen resmi kalmayı çok isterim bu sebeple başvuruyorum. Şimdiden herkese bol şans.
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord eğer aceleniz yoksa akşam 11 gibi evde olacağım bilgisayara geçince fotoğrafınızı düzenleyebilirim
Teşekkür ederim sonunda yaptım :) Dün gece olmayıp şimdi olması belki bir şeye hayırdır diyorum ne diyeyim, bol şans herkese :)
-
@Lossantosdy sorun çıkacak kısım shengen vizesini alırken bence, göçmen lotosuna katıldığınınz için vermeyebilirler. alırlarsanız ve gitmezseniz dv'yi etkileyemez.
-
merhabalar fotoğrafımda birkaç saç telim alnımda gözüküyor sorun olur mu?
-
merhabalar fotoğrafımda alnıma birkaç saç teli gelmiş bir sorun olur mu
-
@greygoose senin elinde ki resim biometrik resim yani baş kısmı bütün resme göre çok yakın ondan bu hatayı alıyorsun çekildiysen fotoğrafçıdan bu resmin ham halini ister misin oynanmamış halini eğer sen kendini çektiysen biraz uzakta kalacak şekilde çeker misin
-
@hotlanta alnını kapatmadığı sürece hiçbir sorun yok
-
Resim KB’si en az 54 KB mi olmalı? Biri öyle yazmış
-
@greygoose aynı durum bende de mevcut.Bir problem olur mu?
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@yenihayaletadam aşağıdaki iki siteden de kontrol edebilir misin hata vermezse ozaman olmuştur.
http://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/Merhaba. Bir fotoğrafcıdan fotoğrafı çektirdim fakat şöyle bir sorun oldu ben boyut tamam diyerek direkt siteye fotoğrafı yükledim hiç bu şekilde kontrol etmeden submit dedim. Şimdi sizin mesajınızı görüp meraktan baktım ve şu uyarıyı alıyor fotoğrafım.

Bir sorun olur mu? GC'nin kendi photo tool yöntemiyle tekrardan bir crop uygulamıştım ve düzgün şekilde olduğunu düşünmüştüm bu siteden hiç haberim yoktu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum