DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar Şehir ismini ingilizce karakterle yazsak sorun olmaz demi? örn: "Kirklareli" "isparta"
-
hadi bakalım bu sene ben de pasaport şartının kaldırılmasıyla başvurumu yaptım, çekilişlerde genelde şansım olmaz ama bu sefer içimde bir his var :)
-
-
@laxasca zaten ingilizce yazmak zorundasın yada büyük harflerle kirklareli yada KIRKLARELI olarak
-
@Lossantosdy çok etken olacağını sanmıyorum sonuçta giriş çıkış damgası olmayacak, konsolosluk vizeden çok giriş çıkışları önemsiyordur diye düşünüyorum
-
@CİHAD-GÜNEŞ evet nolmuş:))) allah başka dert vermesin küçük şeylerle mutlu oluyorum işte :)))
-
@tolgasatir bir an daha da mutlu oldum sanki bınu duyduğuma :)))
-
@ebaris86 vallahi bu sefer süslenicem o bayraklı kartın üstünde o moldovyalı olmaz çünkü
-

arkadaşlar ben dpi göremedim deneme için yaptım bu fotoğraf olur mu mesela?
-
@gnollzy istesinler nolur green kartlara baktımda çok şık kartlar bizde şık olalım diye yoksa o kartı benden başka kimse görmeyecek diycem ama bi çıksa instagram hikayemden saat başı 2 gün boyunca paylaşırım herhalde :)))) ama moldovyalı bakıcı fotomla olursa iki kere düşünürüm :))))
-
@yenihayaletadam fotoğrafı görüntüleyiciyle açın üst menüden araçlar denetleyiciyi açarsanız dpi değerlerini görebilirsiniz
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy her başvuran ret almadı mesela @denizci10 her yıl başvuru yapıyor hem de çatır çatır turistik vizeyi aldı gitti geldi ondan dolayı bu turistik vize konusunda kimse garanti veremez yada kesin konuşamaz.
arkadaşım farkındaysan bende aynı şeyi diyorum zaten :D ayrıca garanti diye bi laf etmedimki ben :) sıkıntı yok tek sorum shengen vizesi alınıp gidilmezse sıkıntı olurmu olmazmıydı bu kadar :)
-
Arkadaşlar merhaba. Başvuru formuna yükleyeceğimiz fotoğrafın uygunluğunu kontrol edebileceğimiz bir resmi website varmış sanırım, linkini verebilecek birileri varmıdır?
İnternette çeşitli websiteleri var ancak resmi değil ve bu sitelere güvenemedim. Teşekkürler.
-
@yenihayaletadam aşağıdaki iki siteden de kontrol edebilir misin hata vermezse ozaman olmuştur.
http://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/ -
@ayvalik10 teşekkür ediyorum.
-
@C-Ayanlar rica ederim her zaman biz aileyiz herkes birbirine yardımcı olmalıyız.
-
@ayvalik10 ettim hocam sorun yok diyor. Teşekkür ederim sağolasın
-
@yenihayaletadam hayırlı olsun şimdiden
-
@ayvalik10 Hocam ben normalde resmi olmayan bir siteden bu tarz sorguları yapmak istemezdim ancak yaptım. Dvlottery.me "Head is bigger than allowed 69%" diye bir uyarı veriyor benim fotoğrafım için. Sizce yeni bir fotoğraf çekilmelimiyim? Şu an ki fotoğraf ile diskalifiye olurmuyum?
-
Arkadaşlar matematiksel olarak dv lottery kazanma şansımız nedir ? İlk defa başvuracağım bu konuda bayağı acemiyim...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum