DV2024 Sohbet Odası
-
@NicksizName siteye attin onayladiysa öylece at bence üzerinde takilma
-
@ebaris86 Kısmet ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden? haahhaa kendimi babaannem gibi hissettim ama gercekten insani rahatlatiyor o yüzden bosverin olasiliklari :D
-
@ebaris86 Bunların hepsi doğru, yanıt için teşekkürler.
-
2 Lise ogrencisi olarak DV 2024 Basvurumuzu yaptik.
Fotografi çekene (iphone 11) kadar canımız çıktı 1 saat gölgeyi yok etmeye çalıştık.
Ardıdan .gov siteyi kullanarak kırptık ve 600x600 300 dpi olacak şekilde yükledik herkese iyi günler
-
@batuhancirak, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2 Lise ogrencisi olarak DV 2024 Basvurumuzu yaptik.
Fotografi çekene (iphone 11) kadar canımız çıktı 1 saat gölgeyi yok etmeye çalıştık.
Ardıdan .gov siteyi kullanarak kırptık ve 600x600 300 dpi olacak şekilde yükledik herkese iyi günler
Hayırlı olsun şimdiki gençler daha akıllı bir çıkarsa hayatınız kurtulur.
-
Beni o kadar zorladı ki bir türlü başvurumu kabul etmiyor.. Sizden ricam başvuruyu yapabilmiş bir arkadaş bana fotoğrafının kaç KB, kaç dpi, kaç boyut olduğunu söyleyebilir mi?
-
@JesusLord 300 dpi 600 piksel 600x600 44 kb
-
@JesusLord idphotoyou da zaten ABD için uygun hale getiriyor zor bişey değil. Sonra greencardphotochekde kontrol edin oda tamamsa siteye yükleyebilirsiniz.
-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Beni o kadar zorladı ki bir türlü başvurumu kabul etmiyor.. Sizden ricam başvuruyu yapabilmiş bir arkadaş bana fotoğrafının kaç KB, kaç dpi, kaç boyut olduğunu söyleyebilir mi?
foto yanlış olunca hatamı veriyor? e o zaman fotodan kimse elenmezki zaten baştan kabul etmiyormuş..
benim 600x600 300dpi 193kb
eşimin 600x600 300dpi 86,7kb bi sıkıntı olmadı -
bu arada arkadaşlar bir şey ögrendim de doğruluğu varmı işe yarıyormu diye burada sormak istedim, örnek veriyorum ben italya vizesi aldım gitmeden pasaporta işletme varmış bu dogru mu ve ne kadar garanti ve güvenilir????
-
Başvuran herkese bol şans dilerim. Hayalleriniz gibi olsun her şey!
-
@Lossantosdy açıkçası ilk defa duydum 😳
-
@JesusLord eğer aceleniz yoksa akşam 11 gibi evde olacağım bilgisayara geçince fotoğrafınızı düzenleyebilirim
-
@Lossantosdy ben çok olayı anlamadım valla basılan vizeler pasaporta işleniyor zaten 😂
-
başvurduk bakalım çıkacak mı? gölünüzce olsun.
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy ben çok olayı anlamadım valla basılan vizeler pasaporta işleniyor zaten 😂
tmm işte vizeyi alıp gitmicekler, maksat abd için shengen yapılmış göstermekmiş... bende diyorum ki sıkıntı olmasın sonuçta gitmiyor ya konsoloslukta giriş çıkışı görmezse nasıl olacak????
-
@Lossantosdy hee evet bu durumu yapan bi iki kişi görmüştüm bende vaktim olmadı gezmeye denilebilir illa gitmek gerekmiyor tabi 😂😂
-
Bu ileti silindi! -
@Lossantosdy kimse garanti veremez zaten pasaportunda schengen olması ABD vizesine garanti vermiyor ki 😂
-
@Lossantosdy green kart ile turist vizelerini karıştırdın green kart senin mülakatta nereye gittin nereye gitmedin umurlarında değil çünkü sen amerikaya yerleşmeye gidiyorsun asıl sorun yerleşmezsen o zaman sıkıntı var. Green kartını iptal edebiliyorlar. Bunun tam tersi turist vizesinde sen amerikaya yerleşmemen gerekiyor yani senin efendice gezip sonra dönecek misin buna ikna etmen gerekiyor. İkisi birbirinin tam tersi ondan dolayı ne kadar çok gezersen o kadar şansın artıyor sen diyorsun ki ben gelicem amerikaya gezicem dönücem türkiyeye işte daha önce de aynı şekilde yaptım diyorsun. Yoksa cem yılmazın dediği gibi
https://www.youtube.com/watch?v=wtb4z9IUY88
dakika olarak 3:50 sonrasını dinlersin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum