DV2024 Sohbet Odası
-
@EminK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@diablo_ercan Annem 5 yıldır temizlik görevlisi ve ortaokulu açıktan okuyor. Peki annem Green Carda başvurabilir mi?
Siz eğer 21 yaş üstüyseniz zaten anne babanız her şeyi karşılasa kazansa bile sizi başvurusuna ekleyemez Yani sizi götüremez. Bence önce buna bakın
-
@EminK siteden bakmanız gerekiyor. https://www.onetonline.org/link/summary/37-2012.00 şu linke baktım ancak puanı 4 umarım doğru seçmişimdir.
-
herkese merhaba greencard çıktıktan sonra yapılacaklara dair bir bilgilendirme odası vs mevcut mu.
-
@metehantokk 2020 - 2021 - 2022 - 2023 aşamaları başlıkları inceleyebilirsin ilk sayfalarında herşey yazıyor
-
@AllyCaptain Evet.
-
@EminK başvurmasında sıkıntı yok zaten. Mülakatta konsolosu ikna etmesi önemli
-
Bu ileti silindi! -
Telegram kanalı varmı başvuru yapanlarla belki çıkınca destek olabiliriz bilgisi olan var mı
-
@Bilal-CAN, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Telegram kanalı varmı başvuru yapanlarla belki çıkınca destek olabiliriz bilgisi olan var mı
Kazananlar için kuruluyor kazananlar isterse katılıyor.
-
@tolgasatir tamamdır sağolasın
-
@debbieLA77 Sanırım millet olarak meşakkatli işlerin sonunda daha mutlu oluyoruz. Bir şeyler bizim için kolay olunca basitleşiyor gibi. İnanasımız gelmiyor değil mi :)
Başvurun hayırlı olsun. :) -
@Programmer hahaha aynen öyle bir yanlışlık mı yaptım acaba diyorum hep kolay gelince teşekkür ederim herkesin ki olsun inşallah... özellikle mevlit kandili gecesini seçtim :) buara fotoğrafım iğrenç moldovyalı bakıcı kadınlar gibi çıkmışım ama olsun belki acırlar:))))
-
@cemyaman istanbul'da 100 tl.
-
@Kara-Kartal ben zümrütte çektirdim 110 tl :) hemde iğrenç çektiler yada ben gerçekten iğrencim :)))
-
@debbieLA77 Bence fotoğrafçı iyi çekememiştir. :)
-
@Programmer çokta önemi yok green card çıksın herşey olsun olsun bitsin ben başka güzel fotolar çektiririm diycem de zaten vesikalık fotoğrafta kim güzel çıkmış ki
-
An itibariyle başvuruyu gerçekleştirmiş bulunmaktayım,fotoğrafı evde kendim hallettim 2-3 sitedende kontrol ettim bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum,dilerim isteyen heveslenen herkesin hayali gerçekleşir...
-
@eneskanar demin yukarıda biri paylaşmıştı başvurunun yapıldığı adreste fotoğrafla ilgil i bilgilerin verildiği yerde photonuzu girip yükleyebiliyorsunuz onların istediği formattada croplayabiliyorsun ben denemek için girdim fotonuzun croplanmaya ihtiyacı yoktur ölçüsü 600x600 yazdı... doğruymuş yani olmasa da yüklemiştim zaten ama daha başvurmayanlar için iyi bir yöntem tavsiye ederim içleri rahat eder
-
bu arada pasaport şartı kalktı bütün siteler pasaport şartı kalktı falan diye reklam yapıyor falan diyorsunuz ya... bence bu şansımızı falan azaltmıyor... çünkü alınan kişi sayısı belli ve hep bunun yüzlerce binlerce fazlası başvuruyordu zaten... şimdide milyonlar olsun yine bişey fark etmiycek... o sene şans senden yanaysa 10 bin kişi değil 1 milyon başvuruda olsa seni bulur, şans senden yana değilse 3 kişi katılsa 1 kişi seçilse o sen olamazsın... ben böyle düşünüp mutlu oluyorum lütfen buradan umutsuzluk mesajları atmayın valla 6 ay boyunca birbirimizi yemeyelim :)))
-
ay şimdi aklıma geldi... bir şey soracağım uyumayanlar ve bilgisi olanlar hemen yazsın lütfen çok önnemli.... bu istenen fotolar var ya çekilişe katıldığımız bu green karta basılacak olan fotoğraf mı? sakın evet bu foto demeyin... ben o moldovyalı fotomla kart almak istemem yani
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum